Отборът на Ивайло Петев АЕЛ (Лимасол) финишира на първо място в редовния сезон на кипърския шампионат. В последния 26-и кръг тимът на българина разби с 4:0 като гост АЕ (Куклион) и така не може да бъде изместен от лидерската позиция. Хеттрик заби звездата на отбора Хорхе Филипе Монтейро, а един гол добави Деде. АЕЛ финишира с актив от 62 точки, събрани след 19 победи, пет равни и само две загуби. Откакто Петев е начело на отбора, съставът има само едно поражение в шампионата.
[offtopic]Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=478411[/offtopic]
Дали някои хора не съжаляват сега?
Един съблечен треньор е шампион!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- greenlandia
Re: Един съблечен треньор е шампион!
Добре че го съблякоха! Иначе щеше да е 2-3 мача тренер на Левски и после уволнен.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Черният козел
- Контакти:
Добър е,няма спор и гол царят си е цар 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Петев отговаря на Качулгас с резултати!
Дано стане шампион на Кипър!
Дано стане шампион на Кипър!
ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:Дали някои хора не съжаляват сега?
Лидер е в редовния сезон . Сега следват плейофи . И не не съжаляваме ,че чорбар не ни е треньор . Друго нещо да питаш ?
Да. Ама не е за тук

- Черният козел
- Контакти:
greenlandia написа:Добре че го съблякоха! Иначе щеше да е 2-3 мача тренер на Левски и после уволнен.
Те хубаво го съблякоха,но трябваше и един минует да му направят,все пак им плащат, да е пълна програмата

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- shotgun blues
- Контакти:
Как се уреди човека ,като се замислиш наркоманите от София Запад му направиха услуга

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Пожелавам му да стане шампион на Петев,защото заслужава ,срам ме е като левскар,че една шепа безмозъчни същества постъпиха така с него .Върховна простотия,е сега всичко ни се връща с лихвите ,тия хора толкова гафове направиха ,че не знам колко време ще мине да се измие срама .Срамен президент,срамна публика -част от нея ,срамни футболисти,е на това му се вика да празнуваш 100 -годишен юбилей със срам.Огорчението е голямо .
grasiani написа:Пожелавам му да стане шампион на Петев,защото заслужава ,срам ме е като левскар,че една шепа безмозъчни същества постъпиха така с него .Върховна простотия,е сега всичко ни се връща с лихвите ,тия хора толкова гафове направиха ,че не знам колко време ще мине да се измие срама .Срамен президент,срамна публика -част от нея ,срамни футболисти,е на това му се вика да празнуваш 100 -годишен юбилей със срам.Огорчението е голямо .
Нищо, сега пак декларации, SMS-и, призиви да се подкрепи отбора в този труден момент. Горкичките, живи да ги ожалиш... че вземат хилядарките, горките. Начело с мустакатата теменуга, дето говори преди мачове, ама напоследък след тях никакъв го няма. А някои по-крайни му се връзват на акъла. Направо не знам какво ще се празнува май месец. Освен след днес вече сигурния пореден нулев сезон, за друго не се сещам. А като дойдат Гонзо и Мъри, при президент Батков, май и догодина се очертава нулева. Изобщо, както е тръгнало, нищо чудно след време "Левски" да запише не нулева петилетка (3-та или 4-та в историята на клуба) - тя вече 99,99% е факт, а нулево десетилетие. Браво Тодор, браво Батков!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
grasiani написа:Пожелавам му да стане шампион на Петев,защото заслужава ,срам ме е като левскар,че една шепа безмозъчни същества постъпиха така с него .Върховна простотия,е сега всичко ни се връща с лихвите ,тия хора толкова гафове направиха ,че не знам колко време ще мине да се измие срама .Срамен президент,срамна публика -част от нея ,срамни футболисти,е на това му се вика да празнуваш 100 -годишен юбилей със срам.Огорчението е голямо .
Срам си за всички левскари