ПОЧВАМЕ С ЦСКА НА ЛАУТА!!!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

ПОЧВАМЕ С ЦСКА НА ЛАУТА!!!

Мнениеот AREA BIANCONERA » 19 юни 2009 12:49

Локомотив ще посрещне ЦСКА в мач от първия кръг на новото първенство, реши тегената днес сутринта програма в сградата на БФС. Следващият кръг ще предстои гостуване на Черноморец (Бургас), на което феновете ще имат възможността да съчетаят футбола с почивка по родното черноморие. Вечното дерби с Ботев пък е през 11-тия кръг като гости на стадион "Христо Ботев". Пловдивчани също ще са домакини на другия столичен гранд - Левски, но в 8-мия кръг.

Ето и всички съперници на Локомотив (Пловдив) тази есен, а по-късно очаквайте и пълна програма на "А" групата ни.

1 кръг: Локо Пд - ЦСКА
2 кръг: Черноморец - Локо Пд
3 кръг: Локо Пд - Черно море
4 кръг: Локо Пд - Берое
5 кръг: Спортист - Локо Пд
6 кръг: Локо Пд - Локо Мз
7 кръг: Пирин - Локо Пд
8 кръг: Локо Пд - Левски
9 кръг: Монтана - Локо Пд
10 кръг: Локо Пд - Сливен
11 кръг: Ботев - Локо Пд
12 кръг: Локо Пд - Миньор
13 кръг: Литекс - Локо Пд
14 кръг: Локо Пд - Славия
15 кръг: Локо Сф - Локо Пд
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

niki_rs

Re: ПОЧВАМЕ С ЦСКА НА ЛАУТА!!!

Мнениеот niki_rs » 19 юни 2009 12:54

Стадионите на Ботев и Локо Пд няма ли да ги затворят най-накрая за ремонт? Приличат на място на, което са се водили военни действия. Нищо лично, просто е гадно да гледаш разрушени трибуни.

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 19 юни 2009 13:04

аз имам запитване кум Tuluzko_96 а бе ти комплексар ли си какъв точно ти е проблема ти на какво се радвая в живота-явно на загубите на ЦСКА ами голема гордост това не мога да го разбера живеем в свободна държава и всеки има право на мнение ама аз от тебе едно градивно мнение не прочетох лично аз много съжалявам чеима такива морално деградирали българи като теб

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 19 юни 2009 13:17

kalin demona написа:аз имам запитване кум Tuluzko_96 а бе ти комплексар ли си какъв точно ти е проблема ти на какво се радвая в живота-явно на загубите на ЦСКА ами голема гордост това не мога да го разбера живеем в свободна държава и всеки има право на мнение ама аз от тебе едно градивно мнение не прочетох лично аз много съжалявам чеима такива морално деградирали българи като теб

А още по - лошо е, че това 96 най вероятно му е набора. Би било жалко да е вярно, не мога да си представя , че в едно дете на 12 - 13 години може да има толкова злоба и цинизъм.

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 19 юни 2009 13:33

ще се опитам да ти обясня макар явно само ще си загубя времетоне ме интересува кой ни е създал дали е партията ,група студенти, рибари или пияници от градската когато почнах да гледам футбол сезон 96/97 не сум знаел кой ни е създал колко титли сме имали какви успехи сме имали кои са ни били великите играчи и прочие фен на футбола човек става по 2 фактора харесва играта на отбора или покрай баща си избира същия отбор въпреки някои черни петна с които не се гордея никога не бих се отрекал от лубимия отбор само ***** или малодушена гад би си сменял отбора всеки сезон 5те години в които Левски ни биеше където ни хванеше направи лубовта ми кум ЦСКА още по-силназащото истинскияфен е с отбора и в трудните моменти и накрая идеята на футбола еда обичаш и да се радваш на собствения си отбор а не мразиш другия

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 19 юни 2009 13:39

1-ви кръг ако победим... в Лига Европа сме... ако загубим... бой над ЦСКА !! :) :) :lol: :mrgreen:

Ся малко по-сериозно ще кажа,че с тази "селекция" която прави Г.Т... мисля че няма да направим нищо :(

Потребителски аватар
alive1912
Контакти:

Мнениеот alive1912 » 19 юни 2009 13:40

AREA BIANCONERA написа:Локомотив ще посрещне ЦСКА в мач от първия кръг на новото първенство, реши тегената днес сутринта програма в сградата на БФС. Следващият кръг ще предстои гостуване на Черноморец (Бургас), на което феновете ще имат възможността да съчетаят футбола с почивка по родното черноморие. Вечното дерби с Ботев пък е през 11-тия кръг като гости на стадион "Христо Ботев". Пловдивчани също ще са домакини на другия столичен гранд - Левски, но в 8-мия кръг.

Ето и всички съперници на Локомотив (Пловдив) тази есен, а по-късно очаквайте и пълна програма на "А" групата ни.

1 кръг: Локо Пд - ЦСКА
2 кръг: Черноморец - Локо Пд
3 кръг: Локо Пд - Черно море
4 кръг: Локо Пд - Берое
5 кръг: Спортист - Локо Пд
6 кръг: Локо Пд - Локо Мз
7 кръг: Пирин - Локо Пд
8 кръг: Локо Пд - Левски
9 кръг: Монтана - Локо Пд
10 кръг: Локо Пд - Сливен
11 кръг: Ботев - Локо Пд
12 кръг: Локо Пд - Миньор
13 кръг: Литекс - Локо Пд
14 кръг: Локо Пд - Славия
15 кръг: Локо Сф - Локо Пд

имате по-лесна програма от нашата,въпреки,че не е сигурно дали ще започнем първенството :geek:
Изображение

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 19 юни 2009 16:20

ако направим селекция всичко е ок,ако не направим и продадем важните за отбора играчи програмата е зле...
един отбор ако е силен не му пука ква е програмата,ако я слаб почва да гледа къде може да вземе точки и къде не... :)
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 юни 2009 16:28

Локомотивци,успех ви пожелавам в първенството :) Да ви питам,ЦСКА са наказани и срещу нас мача им е на неутрален терен,според вас,Лаута вариант ли е за този мач?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
NUP-1995
Контакти:

Мнениеот NUP-1995 » 19 юни 2009 17:16

според мен не,обаче зависи дали има някаква граница за километри,но според мен мача ви може да е в мездра отново...
ULTRAS PLOVDIV SINCE 1995

Върни се в “Локо Пловдив”