Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
plan-2012

Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Мнениеот plan-2012 » 10 мар 2014 18:43

Сашо Станков със скандално разкритие пред БЛИЦ: Херо искаше да им дадем мача!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков направи скандално разкритие. Бившият селекционер на младежкия ни национален отбор е силно афектиран след изказването на колегата си Димитър Димитров-Херо, който след загубата на водения от него Черноморец с 1:3 от Берое, засегна "смърфовете".

"Феърплей няма. Изобщо не го очаквам. Гледайки състава на Локомотив (Пловдив) срещу Славия - какво да коментира", заяви Херо, намеквайки, че селекцията на Сашо Станков е направила подарък на "белите".

"Точно той да не говори за феърплей, защото искаха да им дадем мача", разкри Станков.

"До този момент много уважавах Херо, но вече не е така. Той няма право да се бърка в нашия отбор и изобщо да взема отношение за случващото се в Локомотив (Пловдив). Води отбор, а се бърка в нашите неща. След като бихме Черноморец в Любимец идва при мен и ме пита за какво се хвърляме. Говореше ми как бил дал много на Локомотив (Пловдив), защо не сме им дали мача. За какъв феърплей ми говори той, как изобщо си позволява подобни неща? Имаме мач за Купата на България и не съм му длъжен да му обяснявам с какъв състав ще излизаме срещу Славия. Напоследък много хора започнаха да се занимават с нас. Напрежението е много голямо, но аз съм доказал, че не се предавам и ще продължа да се боря за доброто за Локомотив (Пловдив), продължи афектираният Станков.

"Наистина много уважавах Херо, но след тази случка... Не му прави чест да коментира другите отбори. Той не гледа мача им с Берое и да анализира защо загубиха, а се занимава с нас. Принуди ме да му отговоря, защото ми стана много неприятно. Аз съм достоен и честен човек. Стоя зад думите си. Херо да гледа себе си и Черноморец, да не се занимава с нас. Аз никога не съм си позволявал да коментирам другите. Но когато ме нападат и хвърлят безпочвени обвинения, няма как да остана безучастен", каза още Сашо Станков.

http://www.blitz.bg/sport/article/218769
Последна промяна от plan-2012 на 10 мар 2014 18:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plan-2012

Re: Сашо Станков със скандално разкритие: Херо искаше да им даде

Мнениеот plan-2012 » 10 мар 2014 18:44

Господари на ефира веднага да им връчи и на двамата ''златен скункс'' !

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 10 мар 2014 18:50

Значи както обявих в една друга тема - локото са се пазили за Добрич :lol:
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

urkoto

Мнениеот urkoto » 10 мар 2014 18:52

БПФК написа:Значи както обявих в една друга тема - локото са се пазили за Добрич :lol:

Че какво и има на водената от легендата Светослав Тодоров селекция?
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 10 мар 2014 18:58

БПФК написа:Значи както обявих в една друга тема - локото са се пазили за Добрич :lol:

И не само Добрич ;)

Потребителски аватар
giorgi
Контакти:

Мнениеот giorgi » 10 мар 2014 18:59

urkoto написа:

Че какво и има на водената от легендата Светослав Тодоров селекция?

Ще ви стане ясно след мача :)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 10 мар 2014 19:00

Херо е бил адски прав в преценката си след вчерашното ни полягане на отбора на гнусната свиня и собственик на черното тото Венци плондера! Като сме я докарали дотам, далеч по- добре беше да паднем от Херо и да бием Стефановия отбор, а и на всичкото отгоре, тоя мафиот не спира да ръси обиди по наш адрес! Друг е въпроса, че Венци е шеф на Коко в тяхната "финансова област на доходите" и Динев няма как да му се опъне, даже за днешната декларация може да бъде смъмрен...!? :lol:
Докато в тази държава футбола се играе според парите на даден клуб и собственика му, а не според футболните възможности на даден отбор, просто ще се молим чудото Лудогорец да го има по-дълго време за да можем да ходим на мачове и да гледаме футбол, а не пародии като вчера и каквито правят някои отбори с милионни селекции....! :roll: 8-)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 мар 2014 19:06

Локо се продаде на Славия, факт! Затова нямаме футбол!

ricki69
Контакти:

Мнениеот ricki69 » 10 мар 2014 19:13

Колко жалък е станал, Херо. Да се моли на хората да може жалкото му отборче да спечели някоя точица.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 10 мар 2014 19:20

ricki69 написа:Колко жалък е станал, Херо. Да се моли на хората да може жалкото му отборче да спечели някоя точица.

По-жалко е коментираш "Блиц". ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Локо Пловдив”