От програмите на първата и втората седмица всеки кръг на плейофите почиват два отбора.Ако групите бяха
четен брой:8 + 6 или 6 + 8 вместо 7 + 7 отбора нямаще ли да е по-нормално?
Нормална ли е формата на плейофите в А група?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нормална ли е формата на плейофите в А група?
Като цяло плейофите са глупост и в какъвто и формат да бяха щеше да има недомислици. Особено в годината на световно първенство да се играят толкова мачове не беше нужно.
OT18 написа:Като цяло плейофите са глупост и в какъвто и формат да бяха щеше да има недомислици. Особено в годината на световно първенство да се играят толкова мачове не беше нужно.
То щото от А група поне 40 човека ще играят на световно

Не са лоши плейофите, от догодина ще са две шестици предполагам.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:OT18 написа:Като цяло плейофите са глупост и в какъвто и формат да бяха щеше да има недомислици. Особено в годината на световно първенство да се играят толкова мачове не беше нужно.
То щото от А група поне 40 човека ще играят на световно![]()
Те няма да играят, но има срокове, в които трябва да свърши първенството. И почти няма свободни дати. Сега,ако Лудогорец отстрани Валенсия(Дай Боже) и ще стане мазало.
OT18 написа:rhaegar написа:OT18 написа:Като цяло плейофите са глупост и в какъвто и формат да бяха щеше да има недомислици. Особено в годината на световно първенство да се играят толкова мачове не беше нужно.
То щото от А група поне 40 човека ще играят на световно![]()
Те няма да играят, но има срокове, в които трябва да свърши първенството. И почти няма свободни дати. Сега,ако Лудогорец отстрани Валенсия(Дай Боже) и ще стане мазало.
кой пък да предполага.
ТОчно так. Тази година е преходна и изпадат 4 отбора, а се качват два. Определено сега следват много яки мачове и то между отбори с изравнени сили.
Новия формат определено ми харесва.
- bastuna2003
- Контакти:
Догодина са две шестици и нашите примадони няма да се изморят от 32 мача. По-догодина 10 отбора и по 4 пъти всичките 

[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
Да не се притесняваш за примадоните на Кирето , че може да се преуморят а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
e_cvetcov написа:ТОчно так. Тази година е преходна и изпадат 4 отбора, а се качват два. Определено сега следват много яки мачове и то между отбори с изравнени сили.
И на мен ми харесват мачовете които предстоят в първата седмица . Ама втората ? Там ще е голяма скука ..
iliyan написа:Да не се притесняваш за примадоните на Кирето , че може да се преуморят а ?!
Ако те, които отстраняват отбори с играчи вземащи 7 цифрени заплати и т.н са примадони, какво да кажем за останалите в А група?