На 32 години Мурад Хидиуед е пред нови предизвикателства. Мароканецът, който направи забележителна кариера в България с екипите на Литекс и ЦСКА, в момента избира новия си отбор. Три години той игра за Аугсбург във Втора Бундеслига в Германия, но сега е амбициран за нещо по-голямо. Евентуалното връщане в България също е вариант пред него. От Мароко Хидиуед даде интервю за "7 дни спорт".
- Мурад, в последните дни името ви се спряга за евентуално връщане в България. Каква е ситуацията около вас в момента?
- Търся си нов отбор. Напуснах Аугсбург, тъй като предложеният ми нов договор не ме удовлетворяваше. Имам две предложения, едното е от Германия, другото от Катар. До неделя трябва да взема решение.
- Заговори се, че евентуално може да се върнете в Литекс?
- За мен Литекс е нещо специално и с удоволствие бих се върнал да играя в Ловеч. Евентуално предложение от там го слагам на първо място, пред Левски, ЦСКА или който и да е друг български отбор. Истината е, че преди около месец имах обаждане от Литекс. Да, бих се върнал, но не на всяка цена. Подхождам с респект към този клуб, но и отсреща трябва да има нещо хубаво. Не съм закъсал в момента, имам варианти. Но в Ловеч има един човек, на когото дължа много.
- За Гриша Ганчев ли става въпрос?
- Да. Когато пристигнах в Ловеч, аз нито бях толкова известен, нито богат. Имах нужда от помощ и я получих от Гриша Ганчев. Той направи много за мен.
- Преди няколко месеца бяхте в Ловеч на мача Литекс - Локомотив (Пд). Какво мислите за отбора?
Продължението тук
Мурад Хидиуед: Загубих цели три години в Германия
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Мурад Хидиуед: Загубих цели три години в Германия
Нормално сигнално интервю на играч който отчаяно си търси отбор.
Явно и от Германия и дори от Катар не са му много навити. В ЦСКА или Л( пък едва ли би имал шанс ( това Мурад добре го знае ) в ЦСКА ще разчитат на собствени кадри и евтини играчи били вече в клуба а в Л( стягат грандиозна многомилионна селекция за атака на групите на ШЛ.
Така че обръщението е към г-н Ганчев:
- Земи ма Гриша, че м.си е е.ало!
Явно и от Германия и дори от Катар не са му много навити. В ЦСКА или Л( пък едва ли би имал шанс ( това Мурад добре го знае ) в ЦСКА ще разчитат на собствени кадри и евтини играчи били вече в клуба а в Л( стягат грандиозна многомилионна селекция за атака на групите на ШЛ.
KA®O написа:Нормално сигнално интервю на играч който отчаяно си търси отбор.
само немога да разбера защо наричаш Левски Л

- DrAvalanche
- Контакти:
Индианец написа:само немога да разбера защо наричаш Левски Л![]()
![]()
ние си имаме име и го изписвай и изговаряй както трябва.защото иначе това което казваш не изглежда сериозно
Страх баце, страх. Страх ги е даже и името да произнесат
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- victor1987
DrAvalanche написа:Индианец написа:само немога да разбера защо наричаш Левски Л![]()
![]()
ние си имаме име и го изписвай и изговаряй както трябва.защото иначе това което казваш не изглежда сериозно
Страх баце, страх. Страх ги е даже и името да произнесат

...И РЕЧЕ БОГ,САМО ЛЕВСКИ И НАПРАВИ НЕБЕТО СИНЬО...
-
- Контакти:
Ми кат толкоз те е яд за трите години - дай ми кинтите дето си изкарал там аз ша пусна указ да те напраим с три години по-млад и готово все едно никога не си бил в Германия
От сега ви казвам, че черното море ще го погълне .... Там стягат мнооо як отбор от "СТАРЦИ - разбойници" .... Дори са си поставили долна граница на трансферираните - 34 години ..... ако е по-млад , не става за клуба

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Върни се в “Футбол - България”