Ще има ли война според вас?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Ще има ли война според вас?
На фона на случващото се в Украйна,моля мнения за евентуална война и какво би станало 

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
- Levskar_90
Re: Ще има ли война според вас?
Надявам се да няма!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- damyanov1963
Не се знае, знае ли се.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- shotgun blues
- Контакти:
Чак война не ,някакви сблъсъци може би ,но в крайна сметка очаквам да се решат нещата дипломатически рано или късно
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Какво правим Русия никога няма да дадът Крим ама никога и каде виждаш мирния начин-те за 24 часа наляха границата с войски та и вътре влезнаха без покана!!!
Спомня ли си някой от вас какво се случи в Грузия преди 5-6 години ?
-
- Контакти:
аз се претеснявам да не ме викнат запас,че съм свързочник и трябва да бегам с една макара на гърба по бойното поле да права свръзка и пръв ще ме гръмнат

В пет часа сутринта ще разберем
Министерството на отбраната на Украйна: Русия иска украинците да се предадат до 5 сутринта
Украинското министерство на отбраната заяви, че командирът на Черноморския флот на Русия Александър Витко в ултимативна форма е поискал от войниците на украинската армия се предадат до 5:00 ч. на 4 март.
В противен случай ще започне "истински щурм срещу подразделенията и частите на въоръжените сили на Украйна в целия Крим", цитират от украинското министерство думите на Витко.
Руското външно министерство заяви днес, че Черноморския флот не се намесва в украинските вътрешно-политически събития, и всички движения на подразделенията са предизвикани единствено от задачата за осигуряване на безопасността на руските граждани и обектите на флота.
П.П. Бях го писал някъде, ама пак ще го напиша. Войната е забранена от ООН. В този ред на мисли, война няма как да има. Водят ги "операции", "мисии", макар че за мен си е едно и също
В общи линии игра на думи и голямо лицемерие 

Министерството на отбраната на Украйна: Русия иска украинците да се предадат до 5 сутринта
Украинското министерство на отбраната заяви, че командирът на Черноморския флот на Русия Александър Витко в ултимативна форма е поискал от войниците на украинската армия се предадат до 5:00 ч. на 4 март.
В противен случай ще започне "истински щурм срещу подразделенията и частите на въоръжените сили на Украйна в целия Крим", цитират от украинското министерство думите на Витко.
Руското външно министерство заяви днес, че Черноморския флот не се намесва в украинските вътрешно-политически събития, и всички движения на подразделенията са предизвикани единствено от задачата за осигуряване на безопасността на руските граждани и обектите на флота.
П.П. Бях го писал някъде, ама пак ще го напиша. Войната е забранена от ООН. В този ред на мисли, война няма как да има. Водят ги "операции", "мисии", макар че за мен си е едно и също

Последна промяна от CTAHKO на 03 мар 2014 21:38, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
-
bobi_getov1 написа:Какво правим Русия никога няма да дадът Крим ама никога и каде виждаш мирния начин-те за 24 часа наляха границата с войски та и вътре влезнаха без покана!!!
Влезнаха с покана от Автономна Република Крим.