Да помогнем на КХ МГУ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

HC MGU
Контакти:

Да помогнем на КХ МГУ

Мнениеот HC MGU » 20 фев 2014 12:40

Здравейте съфорумници.

Ние от отбора по хокей на трева МГУ организираме малка кампания, с която да помогнем на клуба. Предстои ни да ходим на Европейско лятото през юни месец, но като цяло изпитваме доза затруднения в това отношение.

Относно кампанията всеки може да прочете на: http://www.indiegogo.com/projects/help- ... w-club-kit

Който, както може нека помогне. За всеки отзовал се на кампанията ще има различни бонуси от отбора.

Благодарим Ви :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Да помогнем на КХ МГУ

Мнениеот damyanov1963 » 20 фев 2014 14:45

Що е то ХОКЕЙ НА ТРЕВА и има ли той почва у нас?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 20 фев 2014 15:01

Може ли някой да напише поне една разумна причина за да пратим пари на този отбор? Спорта е в два раздела аматьорски и професионален. Ако е аматьорски играеш за удоволствие според възможностите ти. Ако е професионален си търсиш спонсори, професионален отбор и т.н. сключваш договор, заплата. От къде на къде ще дам пари на някой си да ходи да играе хокей на трева в Малта. Ами пращайте и на мен тогава. Аз ще ходя лятото в някой курорт и ще тренирам плуване в морето и печене на плажа. За заинтересованите мога да дам и банкова сметка.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 фев 2014 15:28

Ами не просете, а работете и си изкарайте пари за хобито нахалници такива :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 20 фев 2014 15:31

galin56 написа:Може ли някой да напише поне една разумна причина за да пратим пари на този отбор? Спорта е в два раздела аматьорски и професионален. Ако е аматьорски играеш за удоволствие според възможностите ти. Ако е професионален си търсиш спонсори, професионален отбор и т.н. сключваш договор, заплата. От къде на къде ще дам пари на някой си да ходи да играе хокей на трева в Малта. Ами пращайте и на мен тогава. Аз ще ходя лятото в някой курорт и ще тренирам плуване в морето и печене на плажа. За заинтересованите мога да дам и банкова сметка.

С пари не мога да помогна,но мога да услужа с плавници и плажно масло :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 20 фев 2014 15:35

galin56 написа:Може ли някой да напише поне една разумна причина за да пратим пари на този отбор? Спорта е в два раздела аматьорски и професионален. Ако е аматьорски играеш за удоволствие според възможностите ти. Ако е професионален си търсиш спонсори, професионален отбор и т.н. сключваш договор, заплата. От къде на къде ще дам пари на някой си да ходи да играе хокей на трева в Малта. Ами пращайте и на мен тогава. Аз ще ходя лятото в някой курорт и ще тренирам плуване в морето и печене на плажа. За заинтересованите мога да дам и банкова сметка.

Защо реагирате така, да му се не види? Нима целият ни спорт не е потънал в посредтвеност? Разгледах снимковия материал и от него ярко личи, че този спортен отбор е съставен от едни деца, които просто искат да практикуват някакъв вид физкултура, но нямат достатъчно средства. Признавам, че и аз нямам средства да им помогна и не съм запознат с техния спорт, ала им съчуствувам, тъй като преди време никой не отликна на моите призиви за финансова помощ, когато тренирах младежи със собствени средства в Павелско. Дечицата нямаха гуменетки и ходеха по цървули и по чехли. Много е трудно да се гради конкурентен на отбор по този начин. Всеки, който твърди инак, или никога не е ходил спортно, или в действителност е бягал!

Дано поне тези младежи намерят нужните пари и да прославят България навсякъде, където идат! Успех!
Толстолоб, на теб съм роб.

HC MGU
Контакти:

Мнениеот HC MGU » 20 фев 2014 15:37

@damyanov1963 - това е готин спорт, който за съжаление не е популярен в България. Разбира се, хората като нас, които вече над 13 години го практикуваме сме влюбени и се мъчим да го развиваме, макар и без помощ "отгоре". Не сме мотоциклетизъм или ски, да ни наливат милиони странично от държавната субсидия и трябва да се справяме почти с наши средства само.
Ако ти е любопитно можеш да разгледаш този канал - http://www.youtube.com/user/eurohockeyleague Разбира се ние сме далеч от това ниво, но всеки се простира според чергата си...

@galin56 - с удовоствие бих ти превел 5-10 лева, ако опишеш какво искаш да правиш с тях, имаш идея и е нещо, което е "добро". Това е идеята на краудфъндинга - да успееш да покажеш, че заслужаваш и имаш идея за нещо по-добро. Но с "печене на плажа" не ме трогваш. Ако беше казал, че ще организираш камп и ще учиш деца да плуват - евала!

Ние искам да навлизам в обяснения кое, как и колко, но сме събрали почти всички пари (лични средства, държавна субсидия, помощ от МГУ) и сме преценили с трезва глава, че няма да ни стигнат толкова и толкова. Не мисля, че е срамно да потърсиш помощ, ако имаш нужда. Далеч по-добре от колкото да седим със скръстени ръце и да мрънкаме, че сме пропуснали и този турнир.
Колко професионални спортни начинания с мъка и тъмни пари се мъчат да се издържат, та ние ли с нашите 500-600 човека в цялата страна ще можем да станем "профи", че и заплати да взимаме. Всичко е на добро сърце и лични средства. Момчетата си вадят от джоба пари за всичко, екипировка, наеми на зали и игрища, пътни, нощувки.

Благодарим за интереса и на двамата Ви!

ЕДИТ:

@stefani - не мисля, че това е просия. Бих го нарекъл споделен начин на финансиране, далеч от идеята че ще чакаме всичко наготово. Абсолютно всички от снимките (с изключение на 2ма юноши) работим и си заделяме немалка част от личните пари за това удоволствие. За съжаление тази година ни се падна да ходим до Малта. Ако мислиш, че не бихме искали просто да отидем до Сърбия жестоко се лъжеш, защото не отиваме "на море", а турнир. И ако успеем да отидем ще е преко сили финансово.

@shumkar_44, благодарим за подкрепата! Личи си, че и ти си минавал през същата ситуация по думите ти. Всеки кима и вика няма пари, затова приехме този подход. Дано срещнем повече добри отзиви като твоя!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 20 фев 2014 19:32

@shumkar, Нямам нищо против да си тренират и играят, напротив спорта е здраве и сила, така, че нека спортуват. Но е малко несериозно по тоя начин да искаш пари. Първо ако са постигнали нещо кой знае какво, защо федерацията не им финансира участието. Или то няма и федерация. Ами тогава какво правим. Събираме пари за 20-25 човека да отидат на екскурзия до Малта. @HC MGU, и аз не съм трогнат от последното. Лично моето мнение е играйте си, забавлявайте се, който от вас има пари да си купи нов екип - добре, който не със стария, не е това най-важното. И не се вживявайте толкова, че сте постигнали кой знае какво и не се взимайте толкова на сериозно.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 20 фев 2014 20:48

galin56 написа:@shumkar, Нямам нищо против да си тренират и играят, напротив спорта е здраве и сила, така, че нека спортуват. Но е малко несериозно по тоя начин да искаш пари. Първо ако са постигнали нещо кой знае какво, защо федерацията не им финансира участието. Или то няма и федерация. Ами тогава какво правим. Събираме пари за 20-25 човека да отидат на екскурзия до Малта. @HC MGU, и аз не съм трогнат от последното. Лично моето мнение е играйте си, забавлявайте се, който от вас има пари да си купи нов екип - добре, който не със стария, не е това най-важното. И не се вживявайте толкова, че сте постигнали кой знае какво и не се взимайте толкова на сериозно.

Позволете ми да не се съглася с Вас, друже. За мен е важно младите таланти да бъдат мотивирани, било то с някаква сума, добро отношение, а още по-добре - направо с дарение под формата на екипировка... Защото аз знам болезнено добре историята на едно малко момче, което навремето не бе оценено добре и не му бе даден шанс да тренира с другите, олимпийските надежди в леката атлетика и уредените по "втория начин". Това момче нямаше пари за маратонки "Ромика", а и бе отхвърлено от всеки, включително и от светилото Константин Жалов. Това момче порасна и остаря, загубило всякакъв устрем за нещо значимо, и накрая пропадна. Говоря, разбира се, за съседа ми Илия, но Вие самият навярно знаете за множество такива примери... Нека се помогне на младите, особено на талантливите!
Толстолоб, на теб съм роб.

Върни се в “Други спортове”