@damyanov1963 - това е готин спорт, който за съжаление не е популярен в България. Разбира се, хората като нас, които вече над 13 години го практикуваме сме влюбени и се мъчим да го развиваме, макар и без помощ "отгоре". Не сме мотоциклетизъм или ски, да ни наливат милиони странично от държавната субсидия и трябва да се справяме почти с наши средства само.
Ако ти е любопитно можеш да разгледаш този канал -
http://www.youtube.com/user/eurohockeyleague Разбира се ние сме далеч от това ниво, но всеки се простира според чергата си...
@galin56 - с удовоствие бих ти превел 5-10 лева, ако опишеш какво искаш да правиш с тях, имаш идея и е нещо, което е "добро". Това е идеята на краудфъндинга - да успееш да покажеш, че заслужаваш и имаш идея за нещо по-добро. Но с "печене на плажа" не ме трогваш. Ако беше казал, че ще организираш камп и ще учиш деца да плуват - евала!
Ние искам да навлизам в обяснения кое, как и колко, но сме събрали почти всички пари (лични средства, държавна субсидия, помощ от МГУ) и сме преценили с трезва глава, че няма да ни стигнат толкова и толкова. Не мисля, че е срамно да потърсиш помощ, ако имаш нужда. Далеч по-добре от колкото да седим със скръстени ръце и да мрънкаме, че сме пропуснали и този турнир.
Колко професионални спортни начинания с мъка и тъмни пари се мъчат да се издържат, та ние ли с нашите 500-600 човека в цялата страна ще можем да станем "профи", че и заплати да взимаме. Всичко е на добро сърце и лични средства. Момчетата си вадят от джоба пари за всичко, екипировка, наеми на зали и игрища, пътни, нощувки.
Благодарим за интереса и на двамата Ви!
ЕДИТ:
@stefani - не мисля, че това е просия. Бих го нарекъл споделен начин на финансиране, далеч от идеята че ще чакаме всичко наготово. Абсолютно всички от снимките (с изключение на 2ма юноши) работим и си заделяме немалка част от личните пари за това удоволствие. За съжаление тази година ни се падна да ходим до Малта. Ако мислиш, че не бихме искали просто да отидем до Сърбия жестоко се лъжеш, защото не отиваме "на море", а турнир. И ако успеем да отидем ще е преко сили финансово.
@shumkar_44, благодарим за подкрепата! Личи си, че и ти си минавал през същата ситуация по думите ти. Всеки кима и вика няма пари, затова приехме този подход. Дано срещнем повече добри отзиви като твоя!