Поредното пловдивско дерби вече е история, но страстите и болезнените спомени около него не отминават. В събота имаше още едно дерби в което победителят бе другият отбор,а не Ботев ,като някои от събитията се повториха, за да затвърдят противопоставянето на два различни свята.В седмицата преди Локо–Ботев се наслушахме на всекидневните стонове и вопли от „Лаута“,как гонели да подобряват рекорди.То не бяха закани, то не бяха предупреждения и манипулации,че от Лаута не вярвали на никаква информация излизаща от ст.”Хр.Ботев’’ .В крайна сметка се оказа, че контузиите в Ботев не са Пунта-Мара,а плод и на не мърлива Христолова-Селска Мяра.Логичното се случи. Бушоните в Ботев и в частност на Павел Станев не издържаха и гръмнаха.Смятам,че ние феновете на жълто-черните свикнахме да ни боли не толкова от загубите колкото от грешките на чужди(реферите) и свои вратарите взели участие в двубоя,като тук не изключвам дори и един Лилчо Арсов.Паднахме на футбол от Локо в поредната среща в която въпреки експерименталният отбор не отстъпвахме по нищо на соченият за фаворит отбор.С не-идването на жълто-черната торс ида на стадиона се видя, че имаме публика достойна за голям отбор,но не и ръководенa от некадърен и безмилостно съсипващ клубът президент. И вратар,който не става и за селско първенство.Това е кошмарно за нас вече за поредна година,но е удобно и рентабилно за Д.Христолов.
От Ботев приеха поражението достойно и ясно показаха, че може отбора да ни е слаб, но поне събота вечер футбола им и поведението им на терена въпреки всички трудности не беше анти. Разбира се, имаше и друг светъл лъч в
съботната вечер,като привържениците на „канарчетата” сътвориха безпрецедентен жест във футболната история у нас бойкотирайки дербито.Жест който ясно показа,че феновете на Ботев са горди хора и тяхното достойнството,както и това на любимият им клуб има висока цена,която те са готови да платят,но да видят своят клуб Свободен от Христолов.
Къде отиде достойнството ви господа Пунта Мара и Христолова-Селска Мяра ?
.
Достойнството на два различни отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Достойнството на два различни отбора
като фен на ботев от 81 година призовавам да спрем тази битка и това сравнение м/у ботев и локото. няма нищо хубаво в това да омаскариш другия. няма разлика м/у двата отбра и феновете, престанете с тези глупости. едните пловдивчани и другите пловдивчани; разликата м/у двата стадиона е 400 метра или по-малко. аре стига с тези провокативни постове, които само нажежават обстановката ...
fen fen написа:като фен на ботев от 81 година призовавам да спрем тази битка и това сравнение м/у ботев и локото. няма нищо хубаво в това да омаскариш другия. няма разлика м/у двата отбра и феновете, престанете с тези глупости. едните пловдивчани и другите пловдивчани; разликата м/у двата стадиона е 400 метра или по-малко. аре стига с тези провокативни постове, които само нажежават обстановката ...
Дано повечето момчета от двете страни мислят като теб.Знам ,че има супер разбрани момчета и от двете страни.Просто хората които нямат работа или това им е цел на живота да се изкарват едни други по черни от дявола.Няма смисъл.Питам малко момченце с фланелка на Ботев как ще свърши мача?
Ще ги бием.Усмихвам се аз и го питам пак сигурен ли си? Ако циганите от кюстендил не купят пак съдята иначе няма как.

Това е поколението което идва.. От другата страна е същата работа. Турци не знам си какво.
Замислете се има ли смисъл? Мислите ли ,че едните или другите някога ще се почустват ,че са от кюстендил или от истанбул. Дори и 1 000 000 пъти да го напишете и 1000 снимки да покажете?
Замислете се.
-
- Контакти:
Нещата се изродиха последните години 10 тина години, като са виновни и двете страни. Същото е и при Левски - ЦСКА, да не кажа и по-тежко. Главната причина за мен е ниското ниво на футбола.
v momenta igrae dubala nqkoi znaeli kakvo stava.???????? blagodarq.ili kade go sledqt
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Mecho-Cuh написа:fen fen написа:като фен на ботев от 81 година призовавам да спрем тази битка и това сравнение м/у ботев и локото. няма нищо хубаво в това да омаскариш другия. няма разлика м/у двата отбра и феновете, престанете с тези глупости. едните пловдивчани и другите пловдивчани; разликата м/у двата стадиона е 400 метра или по-малко. аре стига с тези провокативни постове, които само нажежават обстановката ...
Дано повечето момчета от двете страни мислят като теб.Знам ,че има супер разбрани момчета и от двете страни.Просто хората които нямат работа или това им е цел на живота да се изкарват едни други по черни от дявола.Няма смисъл.Питам малко момченце с фланелка на Ботев как ще свърши мача?
Ще ги бием.Усмихвам се аз и го питам пак сигурен ли си? Ако циганите от кюстендил не купят пак съдята иначе няма как.![]()
Това е поколението което идва.. От другата страна е същата работа. Турци не знам си какво.
Замислете се има ли смисъл? Мислите ли ,че едните или другите някога ще се почустват ,че са от кюстендил или от истанбул. Дори и 1 000 000 пъти да го напишете и 1000 снимки да покажете?
Замислете се.
И аз исам да спре футболното деление. Просто трябва да има отобри в А група, които имат фенове и подкрепят свия отбор с добри хореографии.

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
Blue_AvalanchE написа:Mecho-Cuh написа:fen fen написа:като фен на ботев от 81 година призовавам да спрем тази битка и това сравнение м/у ботев и локото. няма нищо хубаво в това да омаскариш другия. няма разлика м/у двата отбра и феновете, престанете с тези глупости. едните пловдивчани и другите пловдивчани; разликата м/у двата стадиона е 400 метра или по-малко. аре стига с тези провокативни постове, които само нажежават обстановката ...
Ще ги бием.Усмихвам се аз и го питам пак сигурен ли си? Ако циганите от кюстендил не купят пак съдята иначе няма как.![]()
Замислете се.
И аз исам да спре футболното деление. Просто трябва да има отобри в А група, които имат фенове и подкрепят свия отбор с добри хореографии.
ДА

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
lud написа:v momenta igrae dubala nqkoi znaeli kakvo stava.???????? blagodarq.ili kade go sledqt
става 7:0 за Локо Пловдив