Националната лотария, билети !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Националната лотария, билети !

Мнениеот kingofpop » 10 фев 2014 16:22

Абе пичове някой взимал ли си е билети от Националната лотария със Захари, мисля да си пробвам късмета 2 лева е 1 а може да се спечелят куп неща, мисълта ми е, понеже са 4 вида билети, кой е най-изгоден, и печелили ли сте :mrgreen:

Щото нали дори да е непечеливш билет, кода се вкарва в сайта и се участва за допълнителни награди и оттам може да се спечели :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Националната лотария, билети !

Мнениеот dreben23 » 10 фев 2014 16:28

Да, ние купихме 6-7 билета и тва е голяма шашма. Регистрирал съм ги и в нета. Ама нищо. :)
Който е печелил, да се похвали! :mrgreen: Тва където пишат, че има 200-300 билета регистрирани, не го вярвам. Кой ще даде 600 лв подарък се чудя на Захари?! ;)
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 16:30, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 10 фев 2014 16:30

И аз съм регистрирал - нищо

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 10 фев 2014 16:31

Още 1 .|. :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 фев 2014 16:33

Е ти си е ясно, че трябва късмет сметнете колко хора регистрират, мисълта ми е, нали са 4 вида билета, мен продавача ми каза, че тия лото + са най-изгодни, ама не знам що, уж тоя Мега милиони е същия :? :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 фев 2014 16:34

Тва не е държавна лотария, държавната лотария са други билетите. Ама и там е фалшива история.Тва май си е лотария на нова тв. :mrgreen: Ама не знам с точност, поне такова ми е впечатлението.
[offtopic]Уй, че мръсна уста имаш, колега. :lol: Мръсна, ама искрена! :) Отвсякъде получаваме двете точки с чертичка. :mrgreen:[/offtopic]

Ами те им сменят нарочно имената. Някои са еднакви обаче, ама друга емисия, но не съм взимал от всичките видове. То и пича в еврото не ги знаеше горкия от кои има, вдигна ми ги да си изтегля квото искам. :)
Как пък нито един познат да нямаме дето да е печелил, а в сайта има хиляди хора дето уж са спечелили от цяла България. :lol:
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 16:42, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 10 фев 2014 16:37

Измама е,като 6от49/42,5от35,еврошанс,бинго и т.н.Истината е мачове,въпреки че и там има измами-Ман.Юн-Фулъм 2-2 :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 10 фев 2014 16:37

dreben23 написа:Да, ние купихме 6-7 билета и тва е голяма шашма. Регистрирал съм ги и в нета. Ама нищо. :)
Който е печелил, да се похвали! :mrgreen: Тва където пишат, че има 200-300 билета регистрирани, не го вярвам. Кой ще даде 600 лв подарък се чудя на Захари?! ;)

има и с повече ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 фев 2014 16:38

dreben23 написа:Уй
Ето с това се изчерпва темата. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 фев 2014 16:46

Хм, дори да има, тва ще са некви синове на министри или още по-лошо, собствениците на лотарията. :mrgreen: Колко му е да платят на някого нещичко, за да използват името и лика му само, а всичко да отива другаде. ;)
В България има такива измамници, че не е истина! :x :P И всичките са свързани с партиите!
Майка ми щеше да стане жертва на измама от членове на една партия, даже им беше оставила и капаро, тогава имаха някой лев и си търсеха някакво помещение да си купят, после като ги усети навреме, отиде сгръм и трясък и даже й върнаха капарото. :lol: Направо се учудих, но тя не си поплюва ако трябва да се търси справедливост, въобще. :lol: Много е интелигентна специално за такива работи. Знае права, закони и ги прави на пух и прах. То така и трябва, не като нас наивници. :cry: Всички сериозни измами са обвързани с партиите. :oops: Затова няма да гласувам никога аз. ;)
С толкова пари разполагат, а не помогнаха на нито един нуждаещ се. Един приют за бедни поне да бяха построили мизерниците. :( Чакат бедните хорица да пращат за СМС-и т.н.

Но то си има една приказка- сит на гладен не вярва! Чертичка с точки и за тях!
Последна промяна от dreben23 на 10 фев 2014 17:05, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Игри и забавления”