Отбор от ""величия""

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Отбор от ""величия""

Мнениеот lpfc-on-line » 15 юни 2009 09:34

Здравейте. Тъй като през по-голямата част във форума се пише безцелно с жалки опити единия да убеди другия, че неговия отбор е по-добър или нещо от сорта, аз реших да ви дам една задача.

Да направим "анти" отбора на "А" група или отбора от ""величия"". Видях пример за това в друга спортна медия и реших, че и от форума може да изберем "великолепните" 11.

Мисля, че е ясно кой ще бъде титулярния вратар :lol: Така, че продължавайте със защитата.
(ако някой евентуално се чуди от къде ми е дошла идеята, тя идва от тук

Приятно главоблъскане :) :lol:
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
Индианец

Re: Отбор от ""величия""

Мнениеот Индианец » 15 юни 2009 09:41

за защитник мога да посоча Машадо.него всеки го разминава.а за ляво крило Йовов.той от 10 пъти на празна врата ще изпусне 11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2009 09:53

Както казваше Пената--Беконо-в е заслужен номер 1 на вратата,резерва може би Киш :) ,Машадо със сигурност влиза в защита,както и Данчо Тъча,едно място по крилото задължително за "Митко"-който говореше пред медиите в Нигерия че бил най-големия играч на ЦСКА :) :) За останалите оставям и на другите фенове да кажат,забравих за старши-треньора-тук мисля че ще има пълно единодушие :) Наджи Шенсой-този "дървен" филисоф би бил най-подходящият за такъв отбор от недоразумения!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 юни 2009 09:55

десен бек поставям Мишо Лазаров :lol: центр.нападател Сакалиев,плеймейкър Иванович
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 15 юни 2009 10:05

Деко и Тиберканин от мене. В.Вуцов и треньора на Бела за помощници, както и Вуцов може да бъде пресаташе на отбора.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 15 юни 2009 10:12

comandosa1 написа:Деко и Тиберканин от мене. В.Вуцов и треньора на Бела за помощници, както и Вуцов може да бъде пресаташе на отбора.
За пресаташе е просто задължително да бъде Вуцов :) :) Деко,Тиберканин,Митко -оформя се страхотен отбор в средата и по-крилата :)

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 15 юни 2009 10:25

Лучини за вратар!!!!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
kalin demona
Контакти:

Мнениеот kalin demona » 15 юни 2009 10:30

хах много яка клсация малко за разведряване ама нема да е никак забавно в европа след като половината играчи на Левски и ЦСКА са в класацията Руи мигел за мен задължително в състава той е поливалентен където и да го сложим не може ад играеи е идеален за отбора на недоразумениятамно9го добро впечатление прави и вратаря на Ботев :) Деко,Машадо,Удоджи ,Тиберканин,Беконо,Шенсой трениор Вуцов пресаташе а Дражев президент пук ако ме поканят мои да играя в отбора -и на мен ми се ходи в SIN CiTY ,ааа май пропуснах бижуто в отбора Йовов stadion a otbora Цар Самуил супер модерен от Бела го пазиха за евротурнирите и за тва не играха там тази година :)

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Мнениеот lpfc-on-line » 15 юни 2009 10:39

Според мен вътре трябва да фигурира и С. Сакалиев, който разочарова спартак варна този сезон и не показа особенно добра игра. А за Машадо съм съгласен :lol: :lol:
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 15 юни 2009 12:09

Само не слагайте Йовов вътре, защото ставате смешни.

Върни се в “Футбол - България”