Борислав Михайлов ще се яви на конгреса на БФС като единствен кандидат за президентския пост. Шефът на футбола депозира документи и предизборна платформа за конгреса на 14 февруари в зала №3 на НДК, където няма да има конкурент.
Крайният срок за кандидатури изтече в късния следобед в сряда.
Така конгресът ще е „надбягване с един кон", както бе и преди 5 години на предишния. Тогава Ивайло Дражев не бе допуснат до избора и Михайлов спечели реално без съперник. Конгресът е в Деня на влюбените, вота си се очаква да дадат 583 делегати и реално изборът ще е формален. До това се сведе ситуацията, въпреки че от години личности и клубове от родния футбол недоволстваха срещу БФС. Но вече 9 години Михайлов е без конкурент за поста.
Първите дела на новия изпълком на БФС след конгреса ще са избиране на селекционер на младежите, както и финализиране на договорката с германския инвеститор и държавната администрация за построяване на новия национален стадион. Той ще е на мястото на дома на Славия. http://www.novsport.com/news904141_1003.html
Боби Михайлов остана без конкурент за шеф на БФС
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Боби Михайлов остана без конкурент за шеф на БФС
Градев нали ни заплашваше с някакъв "идеален кандидат", който готвели 

Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
rsk написа:Градев нали ни заплашваше с някакъв "идеален кандидат", който готвели
Кандидатурите им са били три -Стоичков ,Пламен Марков и Порточанов .Само че и тримата щяха да бъдат размазани с много на малко .Поради тази причина "докторът" отлетя за Мексико , а другите двама подвиха опашка.
- the_blue_fan
- Контакти:
кЪмата : Нямат шанс! Никой не може да ми попречи. Този, който се е заел с мен, трябва да знае, че бързо ще свърши.
Цялото интервю : http://www.sportal.bg/news.php?news=460086

Цялото интервю : http://www.sportal.bg/news.php?news=460086

ЛЕВСКИ СОФИЯ
Пълни глупости . Порточанов наскоро каза , че конгрес на 14 февруари няма да има . След излязлото решние на ВАС което окончателно върна стария Изпълком , ще трябва именно този стар Изпълком да се събере и да назначи дата за конгреса , тъй като решенията на Боби и Ко са нелигитимни и съответно нямат сила . Така или иначе кандидат номер 1 си остава Порточанов .
Ние хубаво се майтапим със Стоичков, Марков и други "кандидати". Хубаво и ще бъзикаме своите розови приятелки, че правят яката революция в това БФС, което е "винаги срещу тях"...
Ама истината е, че бате Бобчо е добре да си ходи. Както се казва, за футбола е добре. В частност и за Левски е добре, защото Боби се доказа като подлизурко на всеки, който поиска нещо от него и е адски безпринципен.
Примери много - да не се заяждам.

Ама истината е, че бате Бобчо е добре да си ходи. Както се казва, за футбола е добре. В частност и за Левски е добре, защото Боби се доказа като подлизурко на всеки, който поиска нещо от него и е адски безпринципен.
Примери много - да не се заяждам.
- obi4am_pirin
- Контакти:
Кой е луд да подаде документи пред нелегитимна институция?
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

пази боже...
Нищо ново под слънцето ...
Все ще се намери някой Мунчо за шоу в последния момент .
Кой е луд да подаде документи пред нелегитимна институция?
Все ще се намери някой Мунчо за шоу в последния момент .
- Балкански Орел
- Контакти:
Стоичков си е намерил някаква работа като коментатор в Маями, боли го гъза, както винаги извън футблния терен е чеист въздух под налягане.
[center]Levski & Lazio[/center]
Върни се в “Футбол - България”