Миньор Пк - Черно море Вн
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Миньор Пк - Черно море Вн
Днеска излизаме в мач без значение както се казва... но аз не мисля, че този мач е без значение за нас. Както знаем, срещу Миньор ще използваме някои момчета от юношите... така че ще можем да разберем на какво ниво са момчетата, които идваш от школата и до колко са готови да играят и да се включат към А отбора. Лично аз се надявам въпреки отсъствието на много голяма част от титулярите, юношите да покажат добра игра и да не загубят мача в Перник. Не знам дали това ще стане, но ще ми е интересно да видя довечера. Моята оптимистична прогноза за мача е 1:1 

Re: Миньор Пк - Черно море Вн
Най важно в този мач тези момчета да покажат желание да се докажат,че в бъдеще може да се разчита на тях и при мъжете пожелавам им успех!
1:1
1:1
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
твърдо 1 минйоро въпреки че ще играе с някои резерви ще бие дубала на черно море които е доста слаб както и дубала на ЛАТЕКС ще премачка дубала на Спартак Вн..... за жалост целия кръг почти е на дублиращи тимове заради некадърното БФС!!! САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ
- Sagittarius
Все пак ще играят и Дани Димов и Тошко Колев,които минават за най-големите ни таланти с немалко мачове в мъжете
Може като цяло дубъла да е слаб,но това са моряци и ще дадат всичко от себе си за Морето,това е шанса за живота им за повечето 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Ticha
- Контакти:
По-скоро при нас е някаква смесица от дубъла и юноши. Мисля че ще загубим този протоколен мач, но дано младоците да ме изненадат приятно. 

И аз си мисля че ще загубим този мач без значение,но се надявам на мотивация.Тези момчета/повечето от тях/ за първи път ще играят в официална среща на ниво А група.Ще искат да покажат най-доброто от себе си.И надявам се някой от тях да намери място в представителния тим на морето.Казват че халфа Недев имал много голям потенциал.Дано успеят да се представят достойно.Успех моряци!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Нека момчетата покажат добра игра,пък резултата не е толкова важен.Айде моряци.
Само Черно море.
Брях, наистина успяхме да измъкнем равенство
2:2
Само дето не мога да коментирам като не съм гледал мача, а и по радиото нищо не казаха...

Само дето не мога да коментирам като не съм гледал мача, а и по радиото нищо не казаха...