[center]Здравейте на всички, понеже "vilali69"беше пуснал подобна тема, но според мен бяхте предубедени заради това какви интереси изповядва той, ще пусна и аз.[/center]
[center]Бих искал да дискутираме най важния проблем на България, а именно Демографската катастрофа.Вече сме 2014, 2013 я изпратихме с новия антирекорд по раждаемост.Няма смисъл да обяснявам и какъв % от тези деца набор "2013" са истински Българчета.Само не мен ли ми прави впечатление че никой от "известните" политици не обелва и дума за това ? Дори и откачения "националист" не говори нищо.Тези хора нарочно ли водят нацията към затриване?Искам да ви кажа че е огромна лъжа тезата че защото сме бедни не правим деца.Как така Македония, Албания, Румъния и т.н регистрират прираст и пак казвам ПРИРАСТ ?До кога ще стоим с затворени очи към раждаемостта на циганите, в момента нашата мила родина бълва от малки циганчета, които няма да се чувстват и грам Българи като нас.Изведнъж истинските Българи, които останем в родината си ще се окажем заобиколени от НЕ-Българи, ще можем ли да оцелеем ?Вече дойдоха дните в които нашите сънародници в чужбина започнаха да си раждат децата (да са живи и здрави) в чуждите страни и повярвайте те вече НЕ са Българи.Това е от мен, надявам се да съм написал всичко както трябва с моя скромен умствен багаж и да не изтриете темата.[/center]
[center]Тази тема е само и единствено за хората, които искат да живеят в България и милеят за нея ![/center]
Демографската катастрофа в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Демографската катастрофа в България
[center]Levski & Lazio[/center]
Re: Никой не обелва и дума за най-важния проблем !
Събудете се хора проблема е ужасяващ

BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
Вече е късно да се обсъжда този проблем. Катастрофата е толкова голяма, че след около 50 години българи няма да има, съответно и България. Благодарение на всичките ни правителства от 1944-а година насам може да се готвим за погребение на България....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
-
В Германия демографски са още по-зле ,ама там на медиите не им е поръчано да всяват паника и апокалипсиси.
гражданин от село написа:В Германия демографски са още по-зле ,ама там на медиите не им е поръчано да всяват паника и апокалипсиси.
Викаш, да си траеме и да се правим на ударени? Няма проблем. Това ще реши демографската криза, бъди сигурен...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- Logical person
- Контакти:
Продължавам да имаме остарели разбирания за демографията. Преди 89та година границите са били затворени и демографията е зависела само от съотношението раждаемост/смъртност. При държава с отворени граници, това съвсем не е така. Един учен, мисля че беше руснак, беше извадил някаква формула според която населението на една страна или на един град е равно на броя добре платени работни места, умножени по три. Ако имаме два милиона добре платени работни места, населението рано или късно ще се регулира на 6 млн, ако работните места са 3 млн, то населението ще е 9 млн и т.н. Има много логика в проучването му.
-
Не,"викам" ,ако има нещо да се свърши практически да си върши,а не само да си чешем пръстите.Иначе целият ЕС е на нашето дередже.
- Logical person
- Контакти:
dodo7271 написа:гражданин от село написа:В Германия демографски са още по-зле ,ама там на медиите не им е поръчано да всяват паника и апокалипсиси.
Викаш, да си траеме и да се правим на ударени? Няма проблем. Това ще реши демографската криза, бъди сигурен...
Демографския проблем ще се реши само със справедливо работеща съдебна система и справедливо работещ икономически модел. Никой нормален не ражда деца, когато живота и здравето им ще бъде застрашено, както и никой нормален не живее доброволно в така среда.
- Балкански Орел
- Контакти:
Logical person написа:dodo7271 написа:гражданин от село написа:В Германия демографски са още по-зле ,ама там на медиите не им е поръчано да всяват паника и апокалипсиси.
Демографския проблем ще се реши само със справедливо работеща съдебна система и справедливо работещ икономически модел. Никой нормален не ражда деца, когато живота и здравето им ще бъде застрашено, както и никой нормален не живее доброволно в така среда.
Logical person Криво ляво съм съгласен, ама ми кажи, като оставим икономиката, мизерията и т.н настрана, как ще обясниш умишленото и целенасочено размножаване на братята ? Дефакто партиите си правят електорат. Това също ли зависи от работните места...А за "Гражданин от село" мога да кажа, че в момента ме интересува само България, Европа я оставете на страна.
Как очакваме от хората, които целенасочено подсилват този проблем, да го решат ??
Последна промяна от Балкански Орел на 03 яну 2014 23:57, променено общо 1 път.
[center]Levski & Lazio[/center]
Logical person написа:dodo7271 написа:гражданин от село написа:В Германия демографски са още по-зле ,ама там на медиите не им е поръчано да всяват паника и апокалипсиси.
Значи българите преди 80-100 години са били ненормални

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?