Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 9-ти януари 2014 г.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 9-ти януари 2014 г.

Мнениеот fena » 27 дек 2013 21:29

Изображение

Локомотив Пловдив ще вземе участие в силен международен турнир в Лас Палмас (Гранд Канария) с участието на ПСВ Айндховен, 8-мия в Бундеслигата Аугсбур и китайския Шанхай. Полуфиналите са на 8 януари, като в единия мач ще играят Локомотив Пловдив с ПСВ, а в другия – Аугсбург срещу Шанхай. Победителите ще се срещнат на 11 януари, като на същата дата е, и двубоят за 3-о място между загубилите тимове.

"Черно-белите" се събират за първа тренировка на 5 януари, което означава, че още на следващия ден трябва да летят за Лас Палмас.

Ето потвърждението от официалния сайт на немския тим :arrow: http://www.fcaugsburg.de/cms/website.ph ... a16962.htm
Последна промяна от fena на 09 яну 2014 09:50, променено общо 1 път.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Parmalat

Re: Локомотив Пловдив срещу ПСВ Айндховен на 8-ми януари 2014 г.

Мнениеот Parmalat » 27 дек 2013 21:35

Вземете и вие да ги биете ПСВ като Лудогорец.;) Иначе името на курорта е култово "Гранд Канария"(Все едно е собственост на Ботев) :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 27 дек 2013 22:13

Parmalat написа:Вземете и вие да ги биете ПСВ като Лудогорец.;) Иначе името на курорта е култово "Гранд Канария"(Все едно е собственост на Ботев) :mrgreen:

Хубавото е, че ще играем срещу класни отбори!..........
Що се отнася до името на курорта, ако се казваше "гранд папагалия" или "гранд балония" съм съгласен да правиш асоциация с жълтурите, но в случая няма как!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 27 дек 2013 22:21

fire написа:
Parmalat написа:Вземете и вие да ги биете ПСВ като Лудогорец.;) Иначе името на курорта е култово "Гранд Канария"(Все едно е собственост на Ботев) :mrgreen:

Хубавото е, че ще играем срещу класни отбори!..........
Що се отнася до името на курорта, ако се казваше "гранд папагалия" или "гранд балония" съм съгласен да правиш асоциация с жълтурите, но в случая няма как!

Е нали са канари.Слагаш едно я и ето ти я канария.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 27 дек 2013 22:24

Ми да ги отнесем викам аз както го направиха Лудогорец :mrgreen: Майтапа настрана, тия сигурно ще играят с резерви тъй, че нищо чудно да врътнем някой равен или минимална победа, но важното тук е нашите катъри да видят как се играе футбол на ниво, не само да борумат напред и да се надяват някое от центриранията на наш Здравко да уцели целта.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 27 дек 2013 22:26

браво че Локо ще играе срещу такива отбори,сега само да съм чул,че били сиромаси,при положение че са изравнени по условия с псв,бундеслигата и т.н паралии

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 27 дек 2013 22:46

След като отпаднаха от Лига Европа ПСВ, се засили в холандското първенство и записа 3 поредни победи, така че този ПСВ, ще е доста по-различен и по-силен от този който игра срещу Лудогорец.

Няма как да играят с резервите, защото това се явява една от малкото им контролни срещи през зимната пауза в Холандия...

Дано се представим достойно.
Изображение

velito
Контакти:

Мнениеот velito » 27 дек 2013 22:48

джони написа:браво че Локо ще играе срещу такива отбори,сега само да съм чул,че били сиромаси,при положение че са изравнени по условия с псв,бундеслигата и т.н паралии

Не просто Коко има много връзки 2011 бяхме на лагер пак в Испания и играхме контроли с Зенит, Локо (Москва) ... и други
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 28 дек 2013 00:04

само победи ни очакват в този турнир ! ФОРЦА ...

Върни се в “Локо Пловдив”