Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов говори за кризата при сините.
След успехите в Лига Европа и влизането в групите на ШЛ през 2005-2006 г., се наложи да подмладим отбора. Проблемът беше със съветниците на собственика, които търсеха собствения си интереса, каза специалистът.
Левски изгуби 100 млн. евро от евентуални участия в Европа. Оставихме много висок коефициент на сините, но тимът постепенно се срина.
Съчувствам на Наско Сираков, защото нещата в Левски не се случват така, както биха искали той и привържениците на отбора. Не съм обаче аз човекът, който да му дава акъл, отсече треньорът на Ботев.
"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Видео:
http://tv7.bg/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B4% ... lKJoVPVFfx
АНКЕТА:за или против спортно-техническото ръководство
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станимир Стоилов за Левски, Ботев и българския футбол
Може и да му тупти сега сърцето за Ботев, защото Ботев му плаща. Иначе, това, което той е изживял с Левски, никога не може да го изживее с друг отбор...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
dodo7271 написа:... това, което той е изживял с Левски, никога не може да го изживее с друг отбор...
Прав си!
Да закараш отбора си там, където нито един друг БГ отбор не е бил, да спечелиш купи/титли, да прославиш България и клуба си и да те натирят като мръсно коте. Безценно!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
DarkPsy написа:"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Голяма любов, а?
Хубаво е, че го вярвате, но истината по-скоро е, че човека държи на думата си и има достойнство и чувство за дълг. Но така както той помни какви думи е казал и на кого е дал дума, така не е лошо и вие да не забравяте думите, които изричате и как го посрещнахте!
За хората с краткосрочна памет - пожелахте му да изпита чувствата на Бенитес в Челси и да опита ако не друго, поне да ви забавлява. В прав текст му казахте, че пачки може да спечели, но не и любовта ви и че сам ви се е натресал, а вие не сте го искали!!!
Някои хора помним не само променените декларацийки, но дори и изтритите по-късно.

[offtopic]

- Red Warrior
- Контакти:
Казал ли е защо Стойчо му разби Дрим тийма с 16 точки разлика?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Казал ли е защо Стойчо му разби Дрим тийма с 16 точки разлика?
Мда с неплащане на заплати месеци наред и празни обещания. Казал е, че отбора е бил подмладяван, кое не разбра? А стойчо плоския каза ли защо е в отборчето ви само когато има пари за комисионни, а като взеха лиценза пръв напусна потъващия кораб?
baligo написа:DarkPsy написа:"В момента сърцето ми тупти за Ботев!"
Голяма любов, а?
Хубаво е, че го вярвате, но истината по-скоро е, че човека държи на думата си и има достойнство и чувство за дълг. Но така както той помни какви думи е казал и на кого е дал дума, така не е лошо и вие да не забравяте думите, които изричате и как го посрещнахте!
За хората с краткосрочна памет - пожелахте му да изпита чувствата на Бенитес в Челси и да опита ако не друго, поне да ви забавлява. В прав текст му казахте, че пачки може да спечели, но не и любовта ви и че сам ви се е натресал, а вие не сте го искали!!!
Някои хора помним не само променените декларацийки, но дори и изтритите по-късно.
Кой си ти да ни казваш какво да помним и какво да правим? Дали не си от онези сините, които в момента го плюят само защото предпочете Ботев? 100% си от тях. Аз на Стоилов никога не съм бил фен, няма и да бъда, но докато си върши работата в Ботев ще има подкрепата ми. А не като вас-от Осанна до разпни го! Освен това съм цитирал негови думи, не мои или на някой друг жълт фен.
- Red Warrior
- Контакти:
mtaraduda написа:Red Warrior написа:Казал ли е защо Стойчо му разби Дрим тийма с 16 точки разлика?
Мда с неплащане на заплати месеци наред и празни обещания. Казал е, че отбора е бил подмладяван, кое не разбра? А стойчо плоския каза ли защо е в отборчето ви само когато има пари за комисионни, а като взеха лиценза пръв напусна потъващия кораб?
Значи и вие им спирайте заплатите на вашите и ще стане работата.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Балкански Орел
- Контакти:
Не искам да ви развалям седянката, ама да не забравяме от кой беше елиминиран великия Щутгарт-Риека, които даже нямаха спонсор на фанелките.
[center]Levski & Lazio[/center]