Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?
Имаше телевизионно предаване - цялата страна видя блатото на Лаута. Цялата страна видя че някой умишлено уби футбола в дербито. Този псевдотерен подложи на риск здравето и живота на футболистите и от двете страни. Истински късмет е , че не се стигна до тежки контузии по време на двубоя... Предлагам БФС да се самосезира - и на базата на снимковия материал , телевизионните кадри , данни на Метеоролигчни институт на БАН , свидетелски показания ... да започне разследване срещу лицето /лицата/ ,предизвикали тоя саботаж ! И ако клубът домакин е отговорен за това действие - да последва тежка санкция. ГЛОБА 

Re: Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?
Водата .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Чак пък и живота 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Тъй де , тъй - водата. От мъркучите...
Не случайно споменах Метеорологичния институт на БАН. В Пловдив дъжд не е капвал от повече от седмица преди 8-ми декември , последните дни имаше силен вятър , който съвсем изсуши земната повълхност. Няма никакакви обективни причини терена да е заблатен. По време на мача - топката беше като кално кълбо, чимовете хвърчаха като рядка кал , а екипите на играчите ставаха в кал след 5 минути игра... 

В българския футбол винаги е имало "един или друг начин" (цитат) и да се стане шампион, и да се убие играта. Въпрос на избор.
Обяснимо е феновете първи да скачате в защита на питомците ви зад ВСИ Пловдив
И все пак ,все пак - когато Левски домакинства на ЦСКА , Лудогорец ,Литекс , Ботев ... не съм видял да отвъртате крановете и да си наводнявате стадиона в Подуяне ? 

Според мен наводненият терен попречи на по-добрият отбор - този на Локо Пд да вземе трите точки .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
-
- Контакти:
Някои филмирани твърдят,че е виновна сланата. Но на 7 и 8 в Пловдив нямаше и слана,даже колите нямаше нужда да се чистят тези 2 дена.
-
- Контакти:
ей,тва жълтурите са най простата сган на света
,като няма дренажи,тревата задържа влагата и терена ще бъде такъв цяла зима
кво се правите на интересни?не било валяло дъжд,сериозно ли говориш?до миналата година и при вас беше същото,ама откъде да знаете като вие тогава не ходехте по мачове и не бяхте от ботев.само номера от вас-на мъри номерата.пожелавам ви една хубава загуба от берое на хубавия терен и после гонзо да ви сипе на другата нива

Приемам чувството ти за хумор. Но то не е по темата. Аз не питам - кой се е възползвал от заблатения терен , кой е спечелил игрово ! Аз питам кой е застрашил здравето на играчите с този саботаж.727150 написа:Според мен наводненият терен попречи на по-добрият отбор - този на Локо Пд да вземе трите точки .

Върни се в “Футбол - България”