Започна се!Звезди в отбора на морето!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Започна се!Звезди в отбора на морето!
http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5413_6.htm.Както бях споделил с вас след мача със Славия,морето ще привлече бразилец и португалец с визитки достойни за добър европейски отбор."Слуховете" се потвърждават! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Започна се!Звезди в отбора на морето!
Един въпрос извън темата - ще идвате ли в Перник или отново ще сме си сами ?
И кои са тези звезди? Дайте имена поне. Иначе е ясно че никой няма да е чувал за тях. Ама докато не се напишат някакви имена,може поне да помечтаете! 

-
- Контакти:
Lori_7396 написа:И кои са тези звезди? Дайте имена поне. Иначе е ясно че никой няма да е чувал за тях. Ама докато не се напишат някакви имена,може поне да помечтаете!
Кака отказал на Реал,подписва с Черно Море и Кристиано Роналдо последва примера му

Не,това е базик,Само Черно Море.въпреки,че съм против взимането на чужденци,но дано уцелят Кулибали или Периш,само че да е нападател ;]
MoNteSo написа:Един въпрос извън темата - ще идвате ли в Перник или отново ще сме си сами ?
Ще има хора,спокойно.Мача за купата сами ли бяхте?

MoNteSo написа:Един въпрос извън темата - ще идвате ли в Перник или отново ще сме си сами ?
Един въпрос само,че кога сте били сами???На Тича бяхме сами понеже бяхте не повече от 15 човека.....Иначе за купата в Перник имаше към 50 моряци,сега също ще са някъде там

Не ме разбрахте.Говоря за мачовете с Вихрен и Черноморец.От мача с Литекс за купата, не са идвали чужди фенове на стадиона ни...
MoNteSo написа:Не ме разбрахте.Говоря за мачовете с Вихрен и Черноморец.От мача с Литекс за купата, не са идвали чужди фенове на стадиона ни...
е с нас няма да е така

Говори се за нападател от Португалия,тяхната висша лига,който миналата година беше пред подписване с Черно море.Само високата трансферна сума провали сделката.Искали са му около 1млн.евро!А сега е свободен агент.Дано стане!Също така спрягат Марчо Дафчев и Христо Янев.Много слухове,много нещо.Ей това му харесвам на трансферният период.
Всеки може да си лъже каквото му падне и после да обяснява че се е разминало негото пророчество на косъм. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Нали имаме вече 4 звезди, за какво са ни още... ще ни се претрупа емблемата