Roger Federer или гения от Базел !!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Roger Federer или гения от Базел !!!
И така след три мъчителни години за швейцарския експрес из кортовете на Roland Garros мигът на триумфа настъпи.След Wimbledon,US OPEN и AUSTRALIA OPEN Roger превзе и Париж и се узакони като най добрия тенесист в историята на тениса.Звучи пресилено но е така(Гледайки тенис архивите кажете какво не е постигнал този невероятен човек).Шапки долу пред хора като Federer !
- fabregas_949
- Контакти:
Re: Roger Federer или гения от Базел !!!
Не бих казал, че е най-великия тенисист в историята, но постиженията му са забележителни 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Red_champions
Точно така!Винаги съм бил много запален фен на Федерер и в голяма част съм имал много поводи за радост.Но си спомням много добре,когато на сцената се появи наглият Надал,който се самотитулува като "велик тенесист" и се правеше на важен и се фукаше дори по корта.А за Федерер какво да кажа?Вечерта,когато отстъпи от Надал Уимбълдън и на практика ,а и на теория стана номер две,ми беше тежко.Сякашсъдбата не бе с него.Последваха разочарования,но ето че преди две-три седмици Федерер победи Надал и вля надежда в нашите сърца.А сега дойде и този изпълнен с изненади и обрати Уимбълдън...Томи Хаас бе на косъм да спре Императора по пътя към финала,Дел Потро също,а днес Сьодерлинг също направи всичко по силете си,но Федерер спечели.Браво,Роже,продължавай да играеш така невероятно и да радваш феновете си!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
- POPCORN
- Контакти:
наи-добрият !

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Роджър е наистина най-великия. Никога не съм се съмнявал, че ще изравни и ще мине постижението на Сампрас в турнирите от големия шлем. Каквото и да бъде казано за неговата кариера няма да е изчерпателно. Аз не мога да си представя някой, който наистина цени тази игра да остане равнодушен към този гениален бекхенд с една ръка, както и всички останали негови удари. Често изглежда така все едно няма и никога няма да има по-гениално изпълние в дадено отиграване.
Много ми се иска, обаче да обърна внимание на това какъв човек - много стабилен и умерен във всичко - много се радвам, че ще имат скоро дете с жената, която го подкрепя толкова години.
Що се отнася до неговия основен съперник от последните години, предвид маниерите му, ми е малко неудобно да го коментирам.
Много ми се иска, обаче да обърна внимание на това какъв човек - много стабилен и умерен във всичко - много се радвам, че ще имат скоро дете с жената, която го подкрепя толкова години.
Що се отнася до неговия основен съперник от последните години, предвид маниерите му, ми е малко неудобно да го коментирам.
- GoDDeadman
- Контакти:
Браво Роже,браво.След Агаси никой не ми е правило такъв кеф да го гледам.Сега ти оставя да отупаш оня шут от Испания и отново да си номер1
П.С:Стига с това Роджър.Той е швейцарец,а там се говори на френски, немски и някакво местно наречие.Но на никой от теи езици името му не се произнася Роджър, а РОЖЕ.Това да не ви е заека Роджър
Това Роджър тръгна от некомпетентните журналя по БТВ за които Роже е Роджър , а Михаел Шумахер е Майкъл (баси гпупоста)Шумахер.Да не говорим за ДЖОСЕП хахаха Гуардиола
П.С:Стига с това Роджър.Той е швейцарец,а там се говори на френски, немски и някакво местно наречие.Но на никой от теи езици името му не се произнася Роджър, а РОЖЕ.Това да не ви е заека Роджър

Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
сега спокойно може да организира бенефиса си че други такива подаръци от съдбата трудно ще получи! 

Може би настъпва плодородна, но и последна, част от неговата кариера. Помня и четирите финала, три от които изгубени. Той обещаваше, че ще се върне и ще победи.. И го направи!
GoDDeadman написа:Браво Роже,браво.След Агаси никой не ми е правило такъв кеф да го гледам.Сега ти оставя да отупаш оня шут от Испания и отново да си номер1
П.С:Стига с това Роджър.Той е швейцарец,а там се говори на френски, немски и някакво местно наречие.Но на никой от теи езици името му не се произнася Роджър, а РОЖЕ.Това да не ви е заека РоджърТова Роджър тръгна от некомпетентните журналя по БТВ за които Роже е Роджър , а Михаел Шумахер е Майкъл (баси гпупоста)Шумахер.Да не говорим за ДЖОСЕП хахаха Гуардиола
Позволи ми, да те поправя. За Гуаирдиола и Шумахер си на напълно прав, но за Федерер бъркаш. Вярно е, че в Швейцария се говори френски и немски и френското произношение е Роже, но Роджър е кръстен по този начин от майка си, която е южноафриканка и всички го наричат така, именно по негово изрично настояване.
- GoDDeadman
- Контакти:
ок щам казваш значи е така
Мерси и днес научих нещо ново

Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.