Привет, мили приятели. Само ден ни дели от най-любимия ми празник през годината, а именно - Никулден. Казвам, че ми е любим, не защото ми е имен ден, а поради факта, че на този светъл ден се акцентира върху един от най-прелестните деликатеси - приказната риба толстолоб. Въпреки, че и тази година трапезата в общежитието ни ще е скромна, аз, както всяка година, спестих малко средства, за да устроя една гастрономически издържана празнична вечеря, циркулираща около толстолоба (3,25 кг.) Все пак съм наясно, че има и някои почитатели на шарана, макар аз самият да презирам тази риба, защото консумирането й ме е карало да бълвам повече пъти, от колкото есенния грип. Въпреки това, за всеки влак си има пътници и когато локомотиви са толстолобът и шаранът, последната спирка е тавата и там накрая ще достигне само един от тях! Моля, направете своя избор и нека по-добрата риба се окаже на вашата трапеза в празничната нощ!
Забележка: От анкетата се изключва всяка друга риба, освен посочените в заглавието.
[center]ПОБЕДИТЕЛ ОТ АНКЕТАТА: ТОЛСТОЛОБ[/center]