Според мен двата ни гранда засега излъчват по един достоен представител в лицето на Цветан Генков и Мамади Сидибе. Място в "отбора" намират също Виктор Генев (Славия), Здравко Илиев (Берое), Евгени Александров (Литекс), половината отбор на Локо Сф...
Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- olympic teteven
- Контакти:
Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор
Кои футболисти от родната "А" Група според вас биха попаднали в т. нар. идеален отбор, но с обратен знак. Става дума за разочарованията на шампионата до момента. Има редица играчи, на които се възлагаха надежди, но с нищо не ги оправдават, тъкмо напротив - всеки месец по сметките на част от тях постъпват немалки суми, обикновено с пет цифри.
Според мен двата ни гранда засега излъчват по един достоен представител в лицето на Цветан Генков и Мамади Сидибе. Място в "отбора" намират също Виктор Генев (Славия), Здравко Илиев (Берое), Евгени Александров (Литекс), половината отбор на Локо Сф...
Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор
"контузения" Кевин Бру къде е?
- olympic teteven
- Контакти:
LSFC 1914 написа:"контузения" Кевин Бру къде е?
ОК! Добавяме го в списъка. Но лично аз от него не съм очаквал кой-знае колко. От Генков очаквах доста повече от 4 гола...
Целият отбор на Левски .
- olympic teteven
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Целият отбор на Левски .
Е, не бих казал чак целия, но за жалост голяма част се представят под очакванията. Има и изключения като Ларсен Туре например или Стефан Генов преди контузията. С известни проблясъци също Г. Родригес, А. Вутов и Пелето
Последна промяна от olympic teteven на 03 дек 2013 23:10, променено общо 1 път.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Тодор Тимонов, Габриел Докармо, Флавио Паулиньо, Станко Йовчев, Георги Стефанов, Александър Якимов, Андрей Атанасов.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Kевин бру ... големи заглавия бяха преди да го вземат , уви . Той ли беше дето още на предната пауза са го искали ?
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
От нашия отбор бих добавил Ернандез, Бургзор и най-вече Абало . Не са лоши футболисти , ама не ме кефят мн мн .
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Мболи и двамата наети португалци в ЦСКА, Домовчийски, двамата бразилци от Славия, До Кармо от ЛокоПд все дошли с големи очаквания.
Върни се в “Футбол - България”