Кой трябваше да пази Дън при първия гол на Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Кой трябваше да пази Дън при първия гол на Ирландия
Някой ако е слушал коментари на специалисти и т.н. да каже, защото аз така и не можах да разбера кой трябваше да пази Дън при първия гол на Ирландия, който се оказа и пагубен за нас
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Re: Кой трябваше да пази Дън при първия гол на Ирландия
томашич трябваше да го пази от към вратата а бербо да го гони
lubeste написа:томашич трябваше да го пази от към вратата а бербо да го гони
не е истина, това беше чудовищна грешка. аз мисля че основно вината се пада на един играч, ти казваше един от вратата, един да го гони, но като цяло той трябва да си има един персонален пазач и той да отговаря основно за него. Обикновено централните защитници ги пазят нападателите, т.е. Бербо. Не е истина цял сезон толкова го учиха да играе дефанзивно Сър Алекс, тва в Юнайтед е абсурд да го беше оставил непокрит.Нямаше да висди мач после, тъпа работа
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Незнам кой е трябвало да го пази обаче имаше 3-ма дето незнаеха къде да застанат и просто нямаше как те му остайха цял коридор абе слабаци вече няма тръпка Киш е патерица Игор също страшно слаб
Принципно Бербо трябваше, но ония грозния не му запомних името май му направи заслон и нашият неможа да го хване
- sedem_!_dva
bonio написа:Принципно Бербо трябваше, но ония грозния не му запомних името май му направи заслон и нашият неможа да го хване
Така е...

NON MOLLARE MAI
Според мен грешката е генерално на цялата защита! Това за персоналното пазене са глупости! Вярно е,че уж всеки си пази човека, но най-важното е да се следи къде отива топката! Не може топката да отива на 3 метра фронтално срещу вратаря и всички от защитата да са на 2 метра от мястото където тя пада! Проблемът не е че Дън е сам, а че единствено той се пласира там където е центрирана топката! Нашите всички я изгледаха с изумление...! Слаба ракия сме!
Последна промяна от XARHTNA на 07 юни 2009 13:04, променено общо 1 път.
от къде на къде Бербатов, той да не е защитник?! При наличието на такива "колоси" като Стоянов, Томашич и Зетя, пак Бербатов да е крив....
Какво трябва да се случи за да разбере онзи хасковски "спец" неземен,че в националния не е като да водиш Левски или Литекс в подсигурен мач! 

sartorius написа:от къде на къде Бербатов, той да не е защитник?! При наличието на такива "колоси" като Стоянов, Томашич и Зетя, пак Бербатов да е крив....Какво трябва да се случи за да разбере онзи хасковски "спец" неземен,че в националния не е като да водиш Левски или Литекс в подсигурен мач!
Има ли някакво значние,който и да е бил трябваше да го опази,сега след дъжд качулка...
Ми вижте повторението. Бербатов го пазеше и го изпусна от поглед и оня му избяга зад гърба и му вкара. Никой друг освен Бербатов не е виновен, защото всеки си има персонална задача и Бербатов просто не видя къде му отиде човека и го остави абсолютно сам... Той дори не разбра, че го изпусна, защото беше с гръб към него... иначе можеше да извика на някой друг да го покрие или нещо такова...