1 Локомотив (ГО) 36
2 Локомотив 2012 (Мездра) 35
3 Ботев (Луковит) 34
4 Етър Велико Търново 33
5 Спартак (Плевен) 31
6 Партизан (Червен бряг) 28
7 Бдин 1923 (Видин) 23
8 Видима-Раковски 22
9 Ботев (Козлодуй) 20
10 Гигант (Белене) 18
11 Левски 2007 (Левски) 14
12 Ситомир (Никопол) 13
13 Ком (Берковица) 13
14 Янтра Габрово 8
15 Павликени 7
16 Трявна 5
Така, според мен се изясниха отборите, които ще се борят за Б група - Локо Горна, Локо Мездра и Етър. Ботев Луковит няма как да влезе в Б група от финансово и организационно естество. Спартак Плевен същата работа. И остават тези 3. Като предимство имат локомотивите. Хубаво ще е, който и от трите отбора да влезе в по-горната дивизия, та дори и в А група след време. Стига да не настъпят някакви големи кризи при тях.
Относно изпадането е трудно да се коментира. Зависи и дали всички ще завършат сезона. За сега изглежда, че да. В такъв случай може би Павликени е най-сигурен. Очаквам Трявна да се засили след зимата. Направиха хубав стадион, общината помогна. Би трябвало да подсилят отбора. Ние също си мисля, че няма да изпаднем. Иска ми се Ситомир или Гигант да си заминат към ОФГ, но май Белене няма как да изпадне.
Споделете и вашите виждания!
На полусезона в СЗ В група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: На полусезона в СЗ В група
За челниците съм съгласен напълно. За дъното - преди всичко се надявам Янтра да се стабилизира и в някаква степен мисля, че това е факт! Няма да е сред застрашените след няколко кръга - почти съм сигурен. А за изпадащите - гледах Гигант срещу Янтра и ми се понравиха с хъса си, така че ми се ще да не изпадат и те. Имат и няколко момчета с доста наднормено тегло
, но пък желанието им за игра е толкова голямо, че е приятно да ги гледаш, а не бяха и груби.

-
- Контакти:
Бдинци ще стабилизират сезона и ще бъдат в златнарта среда, трябва да мине малко време от ерата Бербатов и следващия сезон може да се надяваме за Б
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
За разлика от предходните години(когато нямаше достатъчно отбори в групата или отбори се отказваха по време на сезона), тази година първенството е доста интересно. Битката в челото ще бъде много оспорвана, както и в дъното.
- storm
- Контакти:
Стадиона в Трявна "Ангел Кънчев" наистина го направиха много хубав. Имах щастието да играя два пъти на него и мога да кажа, че от всички стадиони в А Окръжна той е най-хубавия...С леки забележки относно пластмасовите лайсни които го обграждат..В бързината при биенето на тъч се пързаля ужасно гадно ..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
storm написа:Стадиона в Трявна "Ангел Кънчев" наистина го направиха много хубав. Имах щастието да играя два пъти на него и мога да кажа, че от всички стадиони в А Окръжна той е най-хубавия...С леки забележки относно пластмасовите лайсни които го обграждат..В бързината при биенето на тъч се пързаля ужасно гадно ..
[offtopic]Още за Орловец ли играеш?

Най-добре Локо ГО да се изкачат към 'Б' група и да достигнат до 'А'. Имат фенове и стадиона с малко пари за осветление и реновиране ще стане добре.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....
- storm
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:storm написа:Стадиона в Трявна "Ангел Кънчев" наистина го направиха много хубав. Имах щастието да играя два пъти на него и мога да кажа, че от всички стадиони в А Окръжна той е най-хубавия...С леки забележки относно пластмасовите лайсни които го обграждат..В бързината при биенето на тъч се пързаля ужасно гадно ..
[offtopic]Още за Орловец ли играеш?[/offtopic]
[offtopic]да[/offtopic]
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Интересно ми е защо подценявате Луковит? Аз доколкото имам информация са взели доста играчи от фалиралия и разпаднал се Спартак Плевен.Освен това шефовете на Дипломат май дават парите там и определено мога да кажа,че това е изненадата в тази група.Не са ни идвали и затова не мога да кажа точно как им е играта,но е факт,че взеха доста точки въпреки,че именно техния отбор беше замесен в разни побойща и ексцесии така,че относно условията на игра на техния стадион съм малко скептичен.Локо ГО бяха малко слаби в началото,но после се засилиха,Локо Мз ако не бяха допуснали няколко поредни грешки сега щяха да са убедителни водачи,но се издъниха у дома срещу Видима (1:1),изпуснаха победата във Видин и паднаха в Луковит -> това са чисто поне 5 точки загубени ако приемем,че в Луковит бяха направили равен.Вижда се ясно,че това е може би най-оспорваната В група от всички,само погледнете класирането.Това предполага,че ни очаква един много интересен пролетен полусезон и дано да е изпълнен само с футбол и да няма пак разни административни вадения,изхвърляния и тн както предни години.Упорито се говори,че Локо ГО се стягат за Б група ама с оглед силите в групата не се знае нищо още и всичко ще се реши де факто в мачовете между първите отбори.Разликата в класите между първите 3-4-5 отбора и останалите в групата е видна.Белене играят добре въпреки,че са били послушни и са хапвали доста
Имат желание и се раздават,играят сърцато и не са груби тъй,че не мисля,че заслужават да изпаднат.С оглед класирането Трявна може би ще изпаднат,но не се наемам с прогнози.Янтра какво стана с вас бре,предните години играехте добре сега нещо ви няма,пари ли няма какво стана там? 

Време им е на Горна да водят професионален футбол. Играчите на Мездра може да се поизнесат към Враца зимата.
Върни се в “Футбол - България”