След няколко месечно лазене по нервите,шефовете на Черно море изиграха своя коз.Дали ще се окаже Асо пика?Времето ще покаже.http://www.7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5411_10.htm
След многократно заявеното желание от страна на ръководството на Левски за привличане на Кривия в Левски,се получи и медийният отговор от страна на Черно море.Както надявам се че сте прочели,босовете на морето са склонни на преговори.Искате Кривия?Ето ви цена!Вие сте на ход.Сега напрежението ще падне единствено и само върху Батков и сие.Моряците могат да извлекат полза от всяко едно от решенията на Левски.Независимо какво е то.Могат да искат пари,да искат пари +играчи на Левски,като по този начин ще разбъркат ,,манджата" в купичката на Вили Вуцов.Варианти-много!Сега наред са Левски!
Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Re: Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето
алекс даде много на черно море , донесени много радост и вдахна самочуствие на момчетата. ако иска да играе в шампионската лига ,не трябва да бъде спиран ...но не трябва и да бъде подаряван на левски!!!!!
Реалната цена на играч на неговата възраст е 300-350хил.лв. няма кой да им даде половин милион, най-малко Чорни....
-
- Контакти:
АЛО VESO 1913 ТИ В КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕШ ! КАКЪВ ВИЛИ ВУЦОВ ????
ТА ТОЙ Е ТРЕНЕР НА СЛАВИЯ - СЛАВА БОГУ !А ПО ВЪПРОСА ЗА КРИВИЯ БЪДИ СИГУРЕН , ЧЕ АКО ЛЕВСКИ ГО ИСКАТ ЩЕ ГО ВЗЕМАТ ! УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ В ЕВРОПА

с вили вуцов славия , окончателно се превраща в филиал на левски......мина времето когато левски и цска вземаха който и когато си поискат!!!!сега вече трябва да си плащат...и то доста!!!!
Това е идеята на босовете на морето.Почват преговори,сваляш малко от цената,прибираш им примерно и Мариан Огнянов и после дърпаме чертата да видим кой е на печалба. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Изобщо не искам Алекс да се маха от Черно море! Каквото и да си говорим, той е основната причина за израстването на моряците. Тази година ще е изключително важна за нас и без него ще ни е много, много трудно!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- sedem_!_dva
Кви реални цени кви 5 лева...
Кой ще даде 100 000 лв, камо ли 500 000 лева за играч на 34 години, който след 6 месеца прави 35 години, за какво им е, да му направят бенефис...
и то да играе, като офанзивен халф, който е един от постовете, където трябва да се тича най-много... или Кривия ще седи на центъра само и ще раздава пасове, да в България става, ама за ШЛ това не е достатъчно... 

NON MOLLARE MAI
- Sagittarius
Кривия е безценен за Черно Море.Първо той е обединяващата фигура в отбора,лидера,капитана.Второ все още има страхотни качества и такъв футболист много трудно се заменя.Трето-най-важното.Кривия е уникален.Влияе върху отбора,върху феновете.Умее да надъхва мочметата на терена,влива им самочувствие,характер,амбиция и хъс.В най-тежките моменти Сашо изгрява на небосклона и повежда отбора.В Нетаня с Макаби-уникален гол на Кривия от корнер!1:1.В София с Макаби - уникален гол от центъра и 2:0.Срещу Хулия - закучена работа,Сашо с 2 гола надигна отбора.Това е човека донесъм със себе си промяната в Черно Море,донесъл самочувствието и изобщо няма да е малко ако кажем,че именно от Сашо започна истинското голямо Възраждане на клуба.500 000 лева?За толкова пари можем да вземем Даксон от Локо Пд,но ще може ли Даксон да замени Кривия във всички тези аспекти?Надали.Най-малкото му липсва характера и аурата на Сашо.Виждаме,че в България освен всичко друго съперниците ни ги е страх от него,фалурирват го къде с причина,къде без.Само като хване топката и отсреща има паника.Не знам,трудно,много трудно ще е без Кривака 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Аз пък съм на мнение че ако Кривия желае да играе другаде, да се пусне.
Много ще съжалявам ако тръгне ,но насила хубост не става!В крайна сметка даде много на отбора и си го заслужи ,а и най-важното ,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!
Каквото и да е решението му ,винаги ще бъде в нашите сърца със себераздаването си докрай във всеки мач ,дано по-младите последват примера му!Голям играч!
Айде ,МОРЯЦИ-И-И!
Много ще съжалявам ако тръгне ,но насила хубост не става!В крайна сметка даде много на отбора и си го заслужи ,а и най-важното ,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ!
Каквото и да е решението му ,винаги ще бъде в нашите сърца със себераздаването си докрай във всеки мач ,дано по-младите последват примера му!Голям играч!
Айде ,МОРЯЦИ-И-И!

“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)