Трябва ли да съжаляваме.....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

peliforewer
Контакти:

Трябва ли да съжаляваме.....

Мнениеот peliforewer » 26 ное 2013 10:24

Извинявам се че Ви занимавам с политика,но преди малко имаше една тема за това трябва ли да има политика или не във форума и аз написах един доста обширен коментар към тези които всеки ден ни убеждават колко добър бил комунизма.И тъй като своевременно темата беше заключена,реших да Ви запозная и с моето мнение,дано да не я заключат бързо,за да прочета и някой ваш коментар.... На тези наши съфорумци които търсят хубавото на комунизма ще им припомня какво се е случило през тридесетте години в Украйна и още, две, три републики в бившия СССР..
Украйна обяви Сталин за виновен в геноцид

[color=#000000]14 януари 2010 10:24 |
Украйна обяви Сталин за виновен в геноцид

Апелативният съд в Киев призна за виновни в геноцид болшевишките ръководители на Съветския съюз и по-специално диктатора Йосиф Сталин. Според магистратите те стоят зад големия глад от 1932-1933 г., чиито жертви са станали милиони, предаде Франс прес, като се позова на Службата за сигурност на Украйна.

С решението на съда се слага край на разследването по случая, тъй като обвиняемите са покойници.

Според комюнике на Службата за сигурност, по време на големия глад са загинали 3 941 000 украинци, при все че някои споменават за 10 милиона жертви.

Киев от години настоява ООН да признае големия глад от 1932-1933г. за геноцид срещу украинския народ, но Москва се бори срещу тези планове, пише БТА.

През 1932 г. съветските власти започнаха кампания за принудителна колективизация, по време на която реквизираха семена, зърно, брашно, зеленчуци и добитък, обричайки селяните в Украйна на глад. Русия изтъква, че жертва на тази политика са станали милиони в целия Съветски съюз, и заявява, че тя не е била насочена специално към Украйна, отбелязва агенцията.http:
[/color]..източник.dariknews.bg/view_article.php?article_id=464002......Някой тук ми каза че проповядвал добрите страни на комунизма,само да ми отговори,в коя държава е създаден комунизъм,защото аз такава не знам.Примерите с КНДР,Куба не струват защото там държавите са тоталитарни и начело на държавата се сменят бащи и синове и обикновените хора са мачкани от управляващата клика.В Китай също няма комунизъм защото икономиката им е пазарна и насочена към частната инициатива,между впрочем и това носи просперитета на тази държава в момента.А може би този който пропагандира добрите страни на комунизма да е имал предвид погрома с танкове срещу мирно протестиращи студенти на площад Тянънмън в Пекин 1989г.,когато са убити 2000протестиращи и ранени 10хил.Може би това разбират някои от пишещите тук като призовават полицията в България да се намеси по решително когато се протестира пред Парламента или се окупира Университета.Така че другари псевдопатриоти не ни пълнете главите с глупости,скрити зад компютъра.Накрая пак Ви призовавам даите ми един пример за държава в която е управлявала комунистическа партия и там да има свобода,да няма бедност и лишения,да има свободно пътуване на хора зад граница,да няма репресии от страна на полиция и тайните служби.На тези които още плачат за СССР,ще им кажа че някъде около 1987г.,вече в годините на Перестройката и Горбачов бях две седмици на гости в Грозни,за да отида до намиращия се на двеста километра Владикавказ,трябваше да имам специално разрешение,когато реших да разгледам малка част от планината Кавказ,която започва от покрайнините на града патрулна кола с включена сигнализация ме спря и ме принуди да се върна в града,защото съм имал разрешение само за града,не и за околностите.И това става в годините когато в СССР се казваше че вече има свобода и демокрация,а какво е било по времето на Сталин,Хрушчов,Брежнев,Черненко,Андропов само Господ и руснаците знаят.Така че по кротко с пропагандата за комунистическия рай ,Вие ако не знаете за какво става въпрос,някой хора знаем,явно не знаете какво значи да не ти сервират в заведение защото косата ти е малко над ушите,да ти нарежат панталоните защото били американски дънки,да сложат печат на крака на приятелката ти защото полата и била над коляното т.н.Мога много да Ви разказвам още ,но мисля че за сега това е достатъчно.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Безкомпромисно
Контакти:

Re: Трябва ли да съжаляваме.....

Мнениеот Безкомпромисно » 26 ное 2013 10:30

Да трябва да съжаляваме , че на злокобния и кървав за България ден 9 Септември 1944г. България престана да съществува и от едно независимо и демократично Царство се превърна в съветска кочина, комунистическите убийци и майкопродавци, служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР избиха интелигенцията на България чрез съветско-болшевишкия антинароден антибългарски съд! И от 9 септември 1944г. до ден днешен страната е под съветско-болшевишко комунистическо кърваво робство , което трае вече 69 години!За съжаление не виждам индикации скоро да се освободим от тези изчадия на сатаната комунистите, които нито за миг не са сдавали властта!
Бог да пази България от комунисти!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 10:33

Много стойностен коментар. Браво! :twisted:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 ное 2013 10:45

peliforewer написа:Мога много да Ви разказвам още ,но мисля че за сега това е достатъчно.

Искрено те призовавам, РАЗКАЗВАЙ, РАЗКАЗВАЙ!!!

Комунетата най-лесно се бият по празните чугунени тикви с факти и доказателства. Разказвай смело, нека младите съфорумници които още са податливи на гнусната болшевишка пропаганда да чуят как са стояли нещата на практика. Защото по разказите на платените дрОгари кутевисти в този форум, излиза, че този строй е най-гениалното нещо от зараждането на човешката цивилизация до ден днешен. Ако е така, защо този строй фалира бе, другари? Защо е заклеймен от целия свят? Защо в България е обявен за престъпен? Защо лустрират по цял свят (само не и тука, по обясними причини) болшевишките доносници и комунета? Защо навсякъде са презряни и всеки нормален човек им плюе у сурата???
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2013 10:52

Не!Не трябва да съжаляваме!Да нямаш нищо и да ти се казва,че имаш всичко!Това е комунизма!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 ное 2013 10:55

BRF написа:Не!Не трябва да съжаляваме!Да нямаш нищо и да ти се казва,че имаш всичко!Това е комунизма!

!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 26 ное 2013 11:06

BRF написа:Не!Не трябва да съжаляваме!Да нямаш нищо и да ти се казва,че имаш всичко!Това е комунизма!

Точно! Уж всичко е било евтино и хората са взимали "много" пари, а то даже е нямало какво да си купиш с тея пари.
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 26 ное 2013 11:09

наше задължение е да разказваме на децата си какво представлява комунизма... другото те ще го научат от живота,но за тая гадна система няма откъде да прочетат !!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 26 ное 2013 11:21

gugushito написа:наше задължение е да разказваме на децата си какво представлява комунизма... другото те ще го научат от живота,но за тая гадна система няма откъде да прочетат !!!

Не съм живял много в комунизма,80 -ти набор съм.Все пак си спомням,нямането!Това за бананите може да звучи смешно и неразбираемо за по-младите хора!Имаше определено количество шунка,кашкавал и така!За техника да не говорим!Нямаше автомобили,нямало е свобода!То и сега ако живееш по онези стандарти ще си си добре!Да не даваш пари за техника,коли,дрехи!Да ядеш Кучешка радост идруги такива работи!

spirit17
Контакти:

Мнениеот spirit17 » 26 ное 2013 11:23

зад всяка една дума дали комунизъм дали демокрация седят идеали идеали които никога не излизат на преден план щото хората сме извратени същества в които злобата и алчността надделяват над хуманизма и любовта!!!

Върни се в “Свободна зона”