Това лято станахме свидетели на разрухата в най-успешния български клуб.Чакахме мачове от ШЛ, сега ще се радваме на Беласица(които трябва да са горди, все пак заслужено взеха мястото на Берое в А група).Идват мачове от евротурнирите, аз като истински фен на ЦСКА, което означава на първо място българин ще подкрепя всички наши отбори.Искам да призова великата червена публика да напълним стадиона на мача за Суперкупата, нека покажем кой е обичания отбор, нека покажем че НИЕ СМЕ ЦСКА.
Другия ми призив е за уважение и тъпимост.Вярно е че г-н Батков прекалява със своята простащина, но нека просто убием глупака с мълчание и като патриоти да подкрепим отбора му в евротурнирите.Няма нужда от омраза, нека бъде просто съперничество...
За България
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За България
pozdravleniq za temata !!!
- hahoto_2008
- Контакти:
macha na 3 avgust li beshe i ot kolko chasa 

Не става пич няма как един истински цскар да се радва на успехите на вечния съперник просто не става правил съм го,но дотук от това само негативи си нося. Просто няма как един фен на барса да е за Реал в Европа и примерите са хиляди. Иначе на останалите участници и на Литекс с тренер Мъри им желая успех. Престанах да се радвам на успехите на Левски които в последно време наистина са повече не заради друго а просто ме учуди тяхната грандомания. Гледаме преди 3 години ако не се лъжа в едно приятелче 8 левскара и аз Литекс играеше в групата на уефа победи и стана първия български отбор прескочил групите на уефа аз полудях от радост след края на мача обръщам се към останалите осем кратуни и какво да видя. ЕЕЕ кво се радваш на тея СЕЛЯНИ ПРОСТИ Левски е N:1 е как да се радвам на Левски като над половината му фенове са такива. Примерите хиляди Отивам на мача с Киево вече съм го казвал това половината носят тениски АЗ МРАЗЯ ЦСКА значи те не обичат толкова Левски колкото мразят ЦСКА и останалите отбори в бг е просто няма как да съм за тях разбираш ли пич дето си постнал темата.
А мача ни е на 3 Август на Стадион Васил Левски от 20:30 билетите още не са пуснати и незнам с каква цена ще са но знам че абонаментните карти важат така че аз за билет няма да се тревожа
А мача ни е на 3 Август на Стадион Васил Левски от 20:30 билетите още не са пуснати и незнам с каква цена ще са но знам че абонаментните карти важат така че аз за билет няма да се тревожа
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
И все пак от някъде трябва да се почне. Защо пък ние да не сме първите. Нека отидем на стадиона ей така за идеята и по културен начин да подкрепим Левски - заради България. Може пък и да излезе нещо, което и в Реал го няма. Защо трябва все да гледаме негативите на големите отбори.
Попринцип те подкрепям , но е невъзможно такова нещо.Може все пак да има някаква търпимост , но не и подкрепа.Опитвал съм се много пъти да подкрепям ЦСКА.И на мача с Тулуза бях на стадиона и ги подкрепях.Но когато на края на мача осъзнах , че през повече от половината време тези около мене пеят "Кур за Левски" , ми стана криво.Просто агитките на двата отбора нямат песни които да възxваляват своя отбор , а само песни с които ругаят другия.Е кажи ми как искаш да се подкрепят когато и собствениците им се държат като първите идиоти.Нали точно те трябва да дават пример на публиката и да покажат , че трябва да се обича своя отбор , а не да се мрази другия.Чакай да спирам , че се размечтах ...
Абе и аз не знам как. Но така ми се иска. Може би трябва да си променим и репертоара , или да гледаме на клубните ни отбори, които играят в Европа на национали и да си пеем за България. Не знам, но ми се иска малко по-културно да я караме.
Идва и другия момент неможе човек така да се настрои той не е машина сряда играят ШЛ хубаво подкрепям ги Събота играят с Вихрен и тогава не съм за тях. Или си от 1 отбор или не си няма ама само за евротурнирите и 2те агитки имат лумпени на кои са повече няма смисъл да навлизаме в подробности неможе да се определи. Идеята е всяка жаба да си знае гюла аз своя принос към цивилизоваността и търпимостта съм го дал самия факт че откакто ходя на мач, а съм ходил над 100 мача на ЦСКА и нито веднъж не съм извикал кур за Левски е достатъчен че аз истински обичам своя отбор и не мразя другия!!!
Слушам ги половината от нашите стоят и то в Сектор В и ми разправят еми аз ако не извикам поне 1 път кур за левски аз се едно не съм дошъл на мач еи Машадо я изпей кур за Левски еи Петре аиде и ти ....... просто без коментар а това са хора на години дето трябва да дават пример на младото поколение завели са си децата на мач. Еми техните деца какво друго ще научат освен псувни и омраза към вечния съперник. Идеята е да успееш да съхраниш първичното в теб и да имаш малко разум но доста хора за съжаление го нямат!!!! ето напук на моя приятел Мike28 казах си мнението за нашите и ето какво виждаш то съвсем не е розово.
Слушам ги половината от нашите стоят и то в Сектор В и ми разправят еми аз ако не извикам поне 1 път кур за левски аз се едно не съм дошъл на мач еи Машадо я изпей кур за Левски еи Петре аиде и ти ....... просто без коментар а това са хора на години дето трябва да дават пример на младото поколение завели са си децата на мач. Еми техните деца какво друго ще научат освен псувни и омраза към вечния съперник. Идеята е да успееш да съхраниш първичното в теб и да имаш малко разум но доста хора за съжаление го нямат!!!! ето напук на моя приятел Мike28 казах си мнението за нашите и ето какво виждаш то съвсем не е розово.
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Nqma kak da se obi4ame,sujalqvam,nevuzmojno e da obi4am ,kakto BKP,taka i rojbata i-CSKA,nqma kak,vinagi ,vuv vsi4ko sum protiv komunqgite i vsi4ko,proizlqzlo ot tqh,za6toto to po pravilo e ne6to ZLO,kakto za Bulgariq,taka i za sporta(v 4astnost futbola)