Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- LudogoretsRazgrad
Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?
Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?
- we are the champions
- Контакти:
Re: Безплатен вход на Лудогорец - Берое за учениците?
Не вярвам на този мач да има повече от 500-600 души.
Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?

- we are the champions
- Контакти:
PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?
Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Кратки са ти спомените. Никога не е играл пред "празен стадион" .. аз очаквам към 2000 зрители . Отивам даже след малко ..
LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?
В сайта на клуба цените са обявни. не съм чувал досега да има безплатни билети. Намаления да, но безплатни.......
http://www.ludogorets.com/news.html?full_news=847
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
we are the champions написа:PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?
Разбира се ,че ме вълнува... не може шампиона на ''България'' да играе всеки мач пред празен стадион ...поне аз лично не си спомням от както те са в А група стадиона да се е напълнил... Домусчиев обаче носи голямата вина с тези големи цени на билетите
Това беше голям виц. Лудогорец плащат най-високите цени за билети в България и средната им посещаемост е по-голяма от 9 други отбора в А група, а сравнено като население и посещаемост е най-добрата.
- Балкански Орел
- Контакти:
we are the champions написа:Не вярвам на този мач да има повече от 500-600 души.
Човече това е 30 хиляден град на проброяването през 2011, до сега може би е намалял с още 5-8 хиляди, нормално е.
[center]Levski & Lazio[/center]
we are the champions написа:PFC Litex написа:Колкото толкова, това теб, какво те вълнува, колко зрители ще има на стадиона?
Никога стадиона не е бил празен пич. Най малко по 2000 души е имало на домакински мач и то с посредствени отбори а когато мача е от особена важност се е пълнил според капацитета си. Глупаво е да се атакува колко ни е пълен стадиона при положение, че ЦСКА и Левски, които имат претенции за многобройни фенове пълнят стадиона си само при дербита между тях

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
LudogoretsRazgrad написа:Вярно ли е че,учениците ако представят ученическа лична карта,ще могат да влязат безплатно на стадиона да гледат Лудогорец - Берое?
Знаех си , че за вас дори 5 лв са важно ! Май тук някакъв ме убеждаваше как винаги било пълно тренировъчното игрище "Лудогорец Арена" в последните 2-3г. Явно скоро няма да съберете на този стадион повече от учебен клас , ако не гостуват отборите със сериозни агитки за да го напълнят !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин