Фабио Капело !!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Фабио Капело !!!
докато си гледам мача на младежите и кой да видя нa стадиона в овча купел: Фабио Капело !!! 

Re: Фабио Капело !!!
Silva21 написа:докато си гледам мача на младежите и кой да видя нa стадиона в овча купел: Фабио Капело !!!
А стЮга ве !!! Ма нищо, нищичко не беше пушила преди това ????...............
xaxa... първо съм мъж просто David Silva(Valencia) ми е от любимите футболисти
“If you're not sure what to do with the ball, just pop it in the net and we'll discuss your options afterwards.”, Bill Shankly
kartago ти освен да се заяждаш друго от тебе не съм видял...
durex написа:kartago ти освен да се заяждаш друго от тебе не съм видял...
Пич, жалко за тебе, че не можеш да разбереш шегата от заяждане ! Даже автора я разбра, а ти се обажадаш където не ти е работа ! Погледни ми мненията, не са скрити, дали това ми е цел в живота ?! В интерес на истината, аз също мога да го кажа за тебе, но не мисля, че има смисъл ! Лека вечер !

kartago написа:durex написа:kartago ти освен да се заяждаш друго от тебе не съм видял...
Пич, жалко за тебе, че не можеш да разбереш шегата от заяждане ! Даже автора я разбра, а ти се обажадаш където не ти е работа ! Погледни ми мненията, не са скрити, дали това ми е цел в живота ?! В интерес на истината, аз също мога да го кажа за тебе, но не мисля, че има смисъл ! Лека вечер !
С една разлика че аз се заяждам когато ме провокират а не по мое желание,или когато ми кефне
- Ticha
- Контакти:
Silva21 написа:xaxa... първо съм мъж просто David Silva(Valencia) ми е от любимите футболисти
Поздравления за добрия избор.

Za kvo e дошъл?
Silva21 написа:Докато си гледам мача и кой да видя нa стадиона в Овча Купел; Фабио Капело !!!
soilwork написа:Za kvo e дошъл?
Ясно е, за какво е дошъл на стадион Славия, само че е закъснял с един ден, вакантният пост вече е зает от овчия. Съжалявам Фабио!

[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]