За Кличко избраха не най-трудния, а най-лесния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

За Кличко избраха не най-трудния, а най-лесния

Мнениеот DmG » 12 ное 2013 19:26

„Очакваше се да изберат Бойцов. Те не само, че не избират най-трудния в мое лице, а избират най-лесния от всички, които могат за изберат! Това се очакваше”, с тези думи коментира пред Гонг от Германия Кубрат Пулев информацията, че Зауерланд в Туитър обяви съотборникът му Денис Бойцов ще бъде следващият съперник на Владимир Кличко. Непобеденият руски боксьор в тежка категория ще се срещнат при единствено условие, че Бойцов спечели следващия си мач на 23 ноември.

„Предполагам с мен най-рано ще се стигне до мач с Кличко чак догодина септември – октомври, ако изобщо се стигне! Аз с Бойцов сме правили спаринги, но и той е на ясно, че няма шансове срещу мен!”, допълни още Кобрата, който също няма загуба на професионалния ринг.

Кубрат Пулев пък сега очаква следващото си предизвикателство и по темата сподели: „Продължавам да се подготвям в Германия. Тренировките вървят и следващият ми мач е на 14 декември тук в Нойбранденбург (Германия) като съперникът още не е ясен. Очаквам обаче до края на тази седмица да се изясни и това нещо. Нямам очаквания за съперника. Кой иска да бъде. Аз съм казал, че играя срещу всеки и не ме притеснява никой! Залагам Интерконтиненталната титла на IBF и това, че съм претендент за световната титла (правото да се бие с Кличко)”.

Преди имах спор със някои за сестрите Кличко . Е видяхте ли ? Избраха за противник този , който редовно яде бой от Кубрата . ЖАЛКИ СА !

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: За Кличко избраха не най-трудния, а най-лесния

Мнениеот Балкански Орел » 12 ное 2013 19:34

Какво въобще се занимавате с този "спорт" всичко зависи от съдиите, а как се уреждат боевете е тъмна Индия.Последния мач на кличко беше пълна гавра с зрителя, сложили някакво момченце дето не му стига и до рамото и айде бой :|
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 ное 2013 19:35

Балкански Орел написа:Какво въобще се занимавате с този "спорт" всичко зависи от съдиите, а как се уреждат боевете е тъмна Индия.Последния мач на кличко беше пълна гавра с зрителя, сложили някакво момченце дето не му стига и до рамото и айде бой :|

А предпоследният срещу СПАРИН партньора си , някакво италианче 30+ във класацията ....

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 ное 2013 19:40

Балкански Орел написа:Какво въобще се занимавате с този "спорт" всичко зависи от съдиите..,

Tц, всичко зависи от промоутърите и мениджърите на големите звезди.

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 ное 2013 19:41

Groucho написа:
Балкански Орел написа:Какво въобще се занимавате с този "спорт" всичко зависи от съдиите..,

Tц, всичко зависи от промоутърите и мениджърите на големите звезди.

Да бре , защото Кличко е малък и не може да каже " искам срещу силен противник" . Скрил се е под полата на тези помоутъри .....

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 12 ное 2013 19:43

Балкански Орел написа:Какво въобще се занимавате с този "спорт" всичко зависи от съдиите, а как се уреждат боевете е тъмна Индия.Последния мач на кличко беше пълна гавра с зрителя, сложили някакво момченце дето не му стига и до рамото и айде бой :|

Защото смешния украинец не позволяваше на руснака да мръдне. А направи крачка, а го е прегърнал. Тоя не е шампион, а палячо съсипващ спорта!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 12 ное 2013 19:47

NADURVEN_FILOSOF написа:

Защото смешния украинец не позволяваше на руснака да мръдне. А направи крачка, а го е прегърнал. Тоя не е шампион, а палячо съсипващ спорта!

+1 бях забравил как се биеше като жена , само го прегръщаше и му " лягаше " отгоре.... жалка работа .

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 ное 2013 19:54

DmG написа:Да бре , защото Кличко е малък и не може да каже " искам срещу силен противник" .

Не ме разсмивай :lol:

Като казвам, че всичко зависи от мениджърите и промоутърите имам предвид, че Пулев още не е достатъчно добър медиен продукт, независимо от спортните му качества.
Никой няма интерес той да получи мач за титлата, в който може да детронира Кличко. Дългогодишна практика е да се уреждат слаби противници на звездите в профи бокса.

Самият Пулев го осъзнава и го казва в интервюто:

„Предполагам с мен най-рано ще се стигне до мач с Кличко чак догодина септември – октомври, ако изобщо се стигне!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 12 ное 2013 20:34

Кличко ще пере чорапите на Кобрата в най-скоро време.

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 12 ное 2013 21:31

Добре де, уж беше сигурно,че при победа в последния си мач Пулев щеше да играе с Кличко, сега пак се отлагат нещата кой знае за кога, ако изобщо станат...

Върни се в “Други спортове”