Локо София - цял сезон съдийски гаври

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Локо София - цял сезон съдийски гаври

Мнениеот Pride » 03 юни 2009 00:47

ДИМО МОМИРОВ СЕ ЗАЯДЕ С ЛОКОМОТИВ СОФИЯ И НИКОЛАЙ ГИГОВ

Председателят на Съдийската комисия Димо Момиров заяви относно нападките от щаба на Локомотив София, че "червено-черните" първо трябва да погледат другите си мачове преди да коментират съдийството на срещата с ЦСКА.

"Мисля, че Локомотив трябва да си гледат първо другите мачове, пък тогава да говорят. Не искам да се заяждам с никого, но не мисля, че споменаха нещо за дузпата на Цветан Георгиев срещу Локомотив Пловдив, която беше в тяхна полза. Значи, когато някой съдия сбърка срещу определен отбор е тенденциозно, когато грешката е в тяхна полза не се коментира въобще. Не мога да се съглася с тезата, че реферите грешат тенденциозно срещу тима от "Надежда", поне от времето, когато аз съм шеф на съдиите", сподели Момиров.

Шефът на съдиите допълни, че според него топ-реферът ни Антон Генов е бил прав в спорните моменти от двубоя на "червено-черните" срещу Спартак Варна.

"Мисля, че Генов бе прав в отсъжданията си. Не мога да се сетя за ситуацията на Камбуров и това дали е била сходна с дузпата, която даде за варненци. Аз наблюдавах най-вече червените картони и в двете ситуации беше правилно отсъждането на Генов. Отделен е въпросът дали страничния съдия е сбъркал, но няма камера, която да доказва, че асистент-рефера е сбъркал. На мен са ми напълно ясни нападките от страна на Иво Тонев и Николай Гигов. Само едно не мога да разбера, как точно съм подкрепял Черно море? Арбитърът на двубоя между Литекс и ЦСКА Станислав Тодоров не е бил ударен. Станимир Стоилов е блъснал и е имал претенции към асистент-съдията, след което е бил отстранен от Станислав Тодоров. Страничният рефер е вдигнал флага много преди да бъде отбелязан гола за ЦСКА. Но в първият момент вниманието на Тодоров бе насочено към наказателното поле и в това дали има нарушение там, а след това видя помощника си и отсъди засада, но решението не е грешно. Станислав Тодоров бе наказан заради срещата Левски - Сливен, но не мисля, че в този мача в Ловеч му е повиляло това наказание. Мисля, че когато пратихме млади съдии на Любослав Пенев, той си победи. В тези срещи не е имало някакви фатални грешки в ущърб на "червените". Нормално е тези млади съдии, на който даваме шанс и сме обърнали внимание да ръководят срещи на Левски и ЦСКА с отбори от долната половина на таблицата. Нали все пак ще разчитаме на тях за следващия сезон", добави Момиров.

Шефът на арбитрите допълни, че са успели да издействат финансова помощ от УЕФА и сега ще се купуват нови техника за комуникации между съдиите и покриване на нормативите по новия норматив на УЕФА.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=79187

Локомотив София проплака от съдийството в последните кръгове. В Надежда са убедени, че реферите са подпрели Черно море в борбата за третото място.

"С Димо Момиров ще занимавам изпълкома на 18 юни. Но след това, което се случи в последните кръгове, трябва да се направи сериозна селекция в съдийството", заяви шефът на Локо Николай Гигов.

"Дори не ми се коментира съдийството в мача със Спартак. Нямам вече сили", допълни оръжейният бос.

Локомотив София бе грубо ощетен в два поредни кръга. Първо в мача срещу ЦСКА Георги Игнатов изгони пресилено Иван Пасков, а в последствие подмина балтия срещу Балдовалиев в наказателното на "червените". Срещу "соколите" пък Антон Генов, известен с добрите си контакти във Варна и с любовта си към местното заведение "Час пик", изгони още преди края на първото полувреме Дарко Савич и Георги Марков и даде дузпа за спартаклии.

Съдийски тесли имаше и през есента. На "червено-черните" им беше отменен редовен гол в Сандански срещу Вихрен (0:1), а Черноморец получи дузпа в 97-та минута за 1:1в Сливен. Отново срещу ЦСКА, но на Надежда, съдията Христо Ристосков си затвори очите за волейболно посрещане в наказателното от страна на Иван Иванов.

"Иначе ние направихме силен пролетен полусезон. Каквото поиска Окука като попълнения, ще му го осигурим, в това нямайте съмнение", отсече Николай Гигов.

http://sportni.bg/?tid=40&oid=2523569&cid=4299

да смешен беше Генов щото и при Камбуров ситуацията беше същата като тази с дузпата за Спартак, смешна бе и наща дузпа срещу Локо Пловдив, но и Момиров има избирателна памет и мотиви кой къде да праща да свири :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Junior-Urchin
Контакти:

Re: Локо София - цял сезон съдийски гаври

Мнениеот Junior-Urchin » 03 юни 2009 00:50

Махайте го сърба на върба и си върнете Генков. Силен Локо, който да разчита на школата си е плюс за футбола ни ;)
http://www.youtube.com/watch?v=EipHt1eKq_Y
ОТ люлка до гроб, ти си цялия ми живот!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Re: Локо София - цял сезон съдийски гаври

Мнениеот Pride » 03 юни 2009 01:00

Junior-Urchin написа:Махайте го сърба на върба и си върнете Генков. Силен Локо, който да разчита на школата си е плюс за футбола ни ;)

сърбата, колкото и да не съм им почитател, направи отбор този полусезон и шапка му свалям. За Генков ако иска пари няма как да го върнем :oops: Школата и на мен ми е мечта, да сме като Барсалона със 7 юнуши в състава, ама докато е Гигов няма да стане, други са интригите там :evil:
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”