Трябва ли отново да потрошим БФС?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Трябва ли отново да потрошим БФС?

Мнениеот Red Warrior » 03 ное 2013 16:41

Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Трябва ли отново да потрошим БФС?

Мнениеот hristov25 » 03 ное 2013 16:46

Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!

И като ги потрошим, какво нещо ще се промени ли?!? Истината е нов конгрес, нов президент, който да разчисти всичко и да няма приближение до даден отбор в БФС.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 ное 2013 16:46

мрън, мрън :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 03 ное 2013 16:48

terata написа:мрън, мрън :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вие пък какво се радвате не знам!От цялата работа Лудогорец са единствените печеливши! ;)

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 03 ное 2013 16:49

много кофти когато я няма съдийската подкрепа по партийна линия :( ееех как се печелеха тогава титла след титла :)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 03 ное 2013 16:51

Изчакайте да дойде Платини в България и пред очите му действайте. УЕФА отдавна ви е вдигнала мерника!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 03 ное 2013 16:51

Да! тая подигравка не трябва да остане ненаказана! и някой трбява да намери сечника, който свири тоя мач и да му стъжни животеца, също и помошниците. Росен трябва да ги навести!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 16:51

Red Warrior написа:Миналия път не бях съгласен с погрома над сградата на БФС, защото виновни бяха боклуците, но сега мисля, че си го заслужават напълно. Ако оставим нещата така ще продължат да ни мачкат. Оставка на Перуката, оставка на съдийската комисия и целия нелигитимен футболен съюз!

За това, че си затвориха очите и не ви изхвърлиха ли ще го трошите?
Шефовете ви здраво ви манипулират.
Имало поръчка, но нямало да кажат от кой е, е защо няма да каже, нали сте ощетени?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 03 ное 2013 16:52

Lyubooo написа:много кофти когато я няма съдийската подкрепа по партийна линия :( ееех как се печелеха тогава титла след титла :)

На вас и другите начини на Тонката и всевъзможната подкрепа по думите на Сираков пак не ви помогнаха. Няма купаааааа, няма титлааааа, само синя тишинааааааааа. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Най-добрата торбичка
Контакти:

Мнениеот Най-добрата торбичка » 03 ное 2013 16:52

те тия корумпирани чичковци както ги е страх да се разхождат по улицата , така някой ше ги напъне един ден , че свят ше им се завие :mrgreen: :mrgreen: /няма наши , няма ваши всички ФОСТАФКА !!/
[wrapimg=]http://31.media.tumblr.com/ed85acfbc30ce79ff2f33e36772981ba/tumblr_ml71isoqnc1qgbp1jo1_250.gif[/wrapimg]
Levskar_90 написа:Щастие носи най-добрата торбичка, която не се къса даже когато е препълнена ;)

Върни се в “ЦСКА”