Ръководството на Славия освободи старши треньора Стевица Кузмановски, научи Гонг. Решението е било съобщено на специалиста от Веско Събев, който е изпълнителен директор на „белия” клуб. Стевица е научил новината докато е бил в Сърбия.
Освен Кузмановски са освободени още неговите помощници Радое Смилянич и Николай Донев, треньор на вратарите.
„Вярно е, че съм треньор без работа”, така Стевица потвърди новината на Gong.bg. Той е в Белград, където има защита на дипломна работа. Специалистът не пожела в късния час да коментира причините за неговото отстраняване от Славия.
Помощникът Радое Смилянич ще води във вторник за последно дублиращия тим на „белите”, който приема дубъла на Черно море.
На мястото на Стевица Кузмановски за старши треньор на Славия ще бъде назначен Вили Вуцов, на който ще помагат Асен Букарев и Валентин Захариев.
Очаква се Вуцов да води Славия още в мача от последния кръг на първенството срещу Локомотив София. Другият вариант е тима да бъде воден от Диян Ангелов, който на този етап запазва работата си в клуба.
Ужас. Пълен ужас. Изпадането ни в Б група е напълно сигурно. Свиньо умри и се разкарай от Славия.
Тема за Велислав Вуцов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Тема за Велислав Вуцов
Последна промяна от slavia1913 на 01 юни 2009 23:29, променено общо 1 път.
Re: Венци махна Стевица слага Вили
това сигурно ли е?
-
- Контакти:
emo написа:това сигурно ли е?
Първа новина в сайта.
да видях го.извинявай.е сега вече ще е много емоционално при вас
Вили е добър треньор и ще помогне много на славия
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Олеееее, единя ще продава, другия няма да дава........голям цирк ще са............. 

- smash_the_reds
-
- Контакти:
Положението е трагично. От цирк в който само плачем, сега ще имаме цирк, на който да се чудим да се смеем ли да плачем ли.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Овчата глава на Овча Купел ?!?!?!? Това някакъв майтап ли е? 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
smash_the_reds написа:Честито

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!