Реал дава 40 милиона и Снайдер за Ибрахимович
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Реал дава 40 милиона и Снайдер за Ибрахимович
Силно се надявам , Арсен да вземе Снайдер в Арсенал.Могат да спретнат уникална двойка с Аршавин.Да продава Адебайор и Сеск .Ако вземат и Бербатов ще съм още по-щастлив,няма кой да им се противопостави в Англия..,че и в ЕКТ.Според мен с тези тримата Арсенал изглежда много по-добър и от Ман.Ю 

- fabregas_949
- Контакти:
Re: Реал дава 40 милиона и Снайдер за Ибрахимович
bergkamp написа:Силно се надявам , Арсен да вземе Снайдер в Арсенал.Могат да спретнат уникална двойка с Аршавин.Да продава Адебайор и Сеск .Ако вземат и Бербатов ще съм още по-щастлив,няма кой да им се противопостави в Англия..,че и в ЕКТ.Според мен с тези тримата Арсенал изглежда много по-добър и от Ман.Ю
ти нещо не си добре с главата

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
Стига бе, за какво ни е тоя Ибрахимович? Да седи до гредата ли?
Ние помним.Erin Go Bragh
-
- Контакти:
На Арсенал в момента е нужен само 1 класен дефанзивен полузащитник(от типа на Виейра,когато преди години беше в Арсенал),просо мин година след продаването на Силва и Фламини,се вижда ,че Диаби и Сонг не могат да се справят много добре...за нападатели и крила няма какво да се мисли,освен ако не бъде продаден някой и не му се търси евентуален заместник
-
- Контакти:
да,само халф ни трябва и един десен защитник,че Бакари Саня е зле горкия