Кой ще спечели Роланд Гарос?

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_champions

Кой ще спечели Роланд Гарос?

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 21:37

След като Надал отпадна,дали Федерер ще успее да спечели турниръ внъв Франция?А като гледам май Родик ще отпадне от турнира,което е гадно.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Кой ще спечели Роланд Гарос?

Мнениеот smash_the_reds » 01 юни 2009 21:38

Футбола го оправихме викаш.....дай да гледаме тенис,а ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 юни 2009 21:41

smash_the_reds написа:Футбола го оправихме викаш.....дай да гледаме тенис,а ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 01 юни 2009 21:46

голям фен съм на Федерер и много искам да вземе Роланд Гарос ,сега пътя му е отворен след отпадането на Надал :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 21:48

smash_the_reds написа:Футбола го оправихме викаш.....дай да гледаме тенис,а ;)

Нали :lol: :lol: .Не бе,приятел,футболът в събота трюбва да го оправиме ;) ,а иначе във вътрешното първенство всичко е ясно,което не ми пречи да подкрепям ЦСКА и в мача с Мездра,ама какво да правиш нали сме фенове :roll: .А иначе тенисът аз си го харесвам и следя,че тук няма тема,която да отдава внимание на Роланд Гарос и сякаш никой не го интересува,че Надал-най-големият фаворит отпадна и,че е време за Федерер!!! :)
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

ivan22
Контакти:

Мнениеот ivan22 » 01 юни 2009 21:52

не знам дали гледате мача в момента, но ако Монфис не се контузи до края, с тази игра Федерер още на 1/4финала заминава ;)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 01 юни 2009 21:54

ivan22 написа:не знам дали гледате мача в момента, но ако Монфис не се контузи до края, с тази игра Федерер още на 1/4финала заминава ;)

Монфис да си гледа работата...пич я кажи къде дават Родик-Монфис и изобщо Роланд Гарос?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юни 2009 21:55

Ами кой ще спечели незнам -ще видим.А иначе аз искам да е Федерер-определено любимия ми тенисист.Само това му остана ,за да бъде най-великия.Шансове според мене имат и Гонзалез и Дел Потро,въпреки че последния играе феноменално ,но срещне ли Федерер -край -губи и то бива разгромен почти винаги.Ама то и Хаас беше така ,ама днес видяхме колко измъчи Федерер и по едно време направо си беше спечелил мача,но затова швейцареца е толкова велик.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 01 юни 2009 21:56

Red_champions написа:
ivan22 написа:не знам дали гледате мача в момента, но ако Монфис не се контузи до края, с тази игра Федерер още на 1/4финала заминава ;)

Монфис да си гледа работата...пич я кажи къде дават Родик-Монфис и изобщо Роланд Гарос?

ЕВРОСПОРТ-уж харевсваш тениса пък не го следиш!!!
Изображение

Върни се в “Тенис”