При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!
При победа на Нафтекс в баража,ОФК Несебър ще играе в А група!!!ОФК Несебър ще купи лиценза на Нафтекс,който ще бъде закрит.
Re: При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!
Нафтекс ще се слива с Черноморец ли?
-
- Контакти:
Нафтекс ще се закрива,жалко но факт.
А дали няма да продадат лиценза на Спартак Варна? Нещо странно каза Сакалиев вчера,в смисъл че Спартак няма да изпадне!
nesebar_fan написа:При победа на Нафтекс в баража,ОФК Несебър ще играе в А група!!!ОФК Несебър ще купи лиценза на Нафтекс,който ще бъде закрит.
Аз лично, много, много се съмнявам ! Не вярвам да има право да го купи !!! То ако беше така, знайни и незнайни отбори щяха да играят в "А" група! Второ с какво ще го купите ???? Трето, като знам каква сила сте в "Б" група, какво ли ще правите в "А" ? Къде ще се играят мачовете, ще можете ли да вземете лиценз за стадиона ? Май няма да е толкова лесно, колкото ви се иска........
emo написа:Нафтекс ще се слива с Черноморец ли?
Те отдавна се сляха, Събев е собственик и на двата клуба. Затова и вече няколко години "Нафтекс" правят едни и същи циркове да губят баражите, щото нямат право да играят в "А" група, не може два отбора с един и същи собственик да са в групата.
alfonso написа:А дали няма да продадат лиценза на Спартак Варна? Нещо странно каза Сакалиев вчера,в смисъл че Спартак няма да изпадне!
май си прав.и на мен вчера мисе мерна някъде това изказване на Сакалиев.може и да е истина Спартак да вземе лиценза на Нафтекс
Но по принцип истинското лице на БУргас винаги е било Нефтохимик, така че с тоя измислен черноморец...по Добре Нафтекс
-
- Контакти:
Черноморец има малко повече от 30 сезона. Докато измисленото заводско отборче има 10 сезона на кръст в групата на майсторите. Не знам за кво лице на Бургас говориш.
Ще обобщя:Нафтекс бие на бараж,НО,Несбър ще купи лизенза на Нафтекс който ще се обедини с Черноморец,а Спартак ще набие Несебър и ще му вземе лиценза.Може да закриете темата, разплетохме случая.
http://www.sportno.info/123/Fenovete-na-Cherno-More-se-izgavriha-s-Bulgariia.htmlФеновете на Черно Море се изгавриха с България
Върни се в “Футбол - България”