След прочетеното днес какво е станало на прес-конференцията с Петев се запитах, "защо"?
След като намерих отговора, го пиша тук, защото мисля, че освен Тонев (и тези зад него), всички други са потърпевши от изключително бруталната игра на власт.
Според мен всичко е започнало с глупостта на Батков да се изолира от бившите си другарчета от ДС, като се е заиграл с изрода, създаден от тях, Бойко Борисов. Бидейки човек на всички власти, той е направил грешния извод, че и този път ще му се размине. Пропуснал е обаче, че сегашните управляващи мразят Борисов и в червата, и ще направят всичко възможно, за да унищожат него, и всички около него. Така се стигна до отказа на "Газпром" да финансира "Левски". Също така и до директните атаки срещу Батков от страна на ТВ7.
Друга грешка на Батков е била, че е забравил как Бойко е натрупал състоянието си. А начина по който това е станало, е бил рекет, сплашване и физическо насилие. Точно както стана на прес-конференцията. Това го пиша, защото отстраненият Йоканович беше човек на Тонев. А преговорите с глупака Петев ги водеше Батков.
И така започва историята, как Батков (и тези около него) за пореден път са опитвали да откраднат "едни пари" от "Левски". Най-вероятно от заплати. За тази цел е трябвало да отстранят сегашния треньор, който е бил човек на Тонев. И съответно им е пречел, защото са се страхували да не ги издаде на Тонев, който в последно време дава парите в "Левски". Тъй като са го правели и преди този номер с отстраняването на треньора (Костов, Митов и т.н.), Батков е направил поредната си грешка. Помислил си е, че и този път ще му се размине.
Тонев (и този зад него) обаче не е бил на това мнение. И без това са били бесни на номерата, които Батков и неговото протеже Сираков (иронично нали! Раев да е протеже на Батков! След всичко, което си направиха. Алчността няма граници) са им правили в последно време. Тогава изникнала идея, която е била използвана преди кратко време. Та нали Тонев е плащал на фен-клуба на "Левски", за да прикрие поредната каша на Батков, като плати да се направи някаква глупост на стадиона. Защо сега да не плати пак, за да се направи глупост, която е срещу Батков? Времето е идеално. Връщат Пеевски като депутат. Има безредици в цялата държава. Извън България положението също е зле. Кой ще забележи какво ще стане в един футболен клуб, в който хронично в последните години има проблеми!
Така всички ще обвинят Батков и Сираков за случващото се. Защото Батков и Сираков отговарят за спортно-техническата част! А Тонев най-невинно ще си строи сектор "А". Идеален мутренски план.
Така се подготвя работата за "активно мероприятие" за махането на Батков (и всички около него). Бойко гордо ще прилапа още един актив. Тонев ще бъде награден и оставен на спокойствие. Сегашните управляващи на България ще имат един проблем по-малко. Глупака Петев ще го отнесе. Ще се настроят привържениците един срещу друг.
В изложението ми липсват подробности, защото не съм "в кухнята". Не се безпокойте, с времето всичко ще излезе на повърхността. И не се замесвайте в тази мръсотия по никакъв начин, защото както се развива историята, печеливши в нея няма да има.
Започна открита война на Тонев (и тези зад него) и Батков
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Започна открита война на Тонев (и тези зад него) и Батков
Поздрави за прекрасния анализ 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
ГолЕм майтап.
Ако самият автор си прочете писанието и намери някаква логика в тезите си , а не се посмее от сърце...
Хем сегашните управляващи мразят боко, хем, ако той "вземе" Левски , те ще са доволни, че е отстранил ганя, който пък от своя страна е техен човек от дс......абе да не продължавам с коментар на изпускането на душа в общественото простронство от преял с боб.
Ако самият автор си прочете писанието и намери някаква логика в тезите си , а не се посмее от сърце...

Хем сегашните управляващи мразят боко, хем, ако той "вземе" Левски , те ще са доволни, че е отстранил ганя, който пък от своя страна е техен човек от дс......абе да не продължавам с коментар на изпускането на душа в общественото простронство от преял с боб.

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
-
fiesta написа:След прочетеното днес какво е станало на прес-конференцията с Петев се запитах, "защо"?
След като намерих отговора, го пиша тук, защото мисля, че освен Тонев (и тези зад него), всички други са потърпевши от изключително бруталната игра на власт.
Според мен всичко е започнало с глупостта на Батков да се изолира от бившите си другарчета от ДС, като се е заиграл с изрода, създаден от тях, Бойко Борисов. Бидейки човек на всички власти, той е направил грешния извод, че и този път ще му се размине. Пропуснал е обаче, че сегашните управляващи мразят Борисов и в червата, и ще направят всичко възможно, за да унищожат него, и всички около него. Така се стигна до отказа на "Газпром" да финансира "Левски". Също така и до директните атаки срещу Батков от страна на ТВ7.
Друга грешка на Батков е била, че е забравил как Бойко е натрупал състоянието си. А начина по който това е станало, е бил рекет, сплашване и физическо насилие. Точно както стана на прес-конференцията. Това го пиша, защото отстраненият Йоканович беше човек на Тонев. А преговорите с глупака Петев ги водеше Батков.
И така започва историята, как Батков (и тези около него) за пореден път са опитвали да откраднат "едни пари" от "Левски". Най-вероятно от заплати. За тази цел е трябвало да отстранят сегашния треньор, който е бил човек на Тонев. И съответно им е пречел, защото са се страхували да не ги издаде на Тонев, който в последно време дава парите в "Левски". Тъй като са го правели и преди този номер с отстраняването на треньора (Костов, Митов и т.н.), Батков е направил поредната си грешка. Помислил си е, че и този път ще му се размине.
Тонев (и този зад него) обаче не е бил на това мнение. И без това са били бесни на номерата, които Батков и неговото протеже Сираков (иронично нали! Раев да е протеже на Батков! След всичко, което си направиха. Алчността няма граници) са им правили в последно време. Тогава изникнала идея, която е била използвана преди кратко време. Та нали Тонев е плащал на фен-клуба на "Левски", за да прикрие поредната каша на Батков, като плати да се направи някаква глупост на стадиона. Защо сега да не плати пак, за да се направи глупост, която е срещу Батков? Времето е идеално. Връщат Пеевски като депутат. Има безредици в цялата държава. Извън България положението също е зле. Кой ще забележи какво ще стане в един футболен клуб, в който хронично в последните години има проблеми!
Така всички ще обвинят Батков и Сираков за случващото се. Защото Батков и Сираков отговарят за спортно-техническата част! А Тонев най-невинно ще си строи сектор "А". Идеален мутренски план.
Така се подготвя работата за "активно мероприятие" за махането на Батков (и всички около него). Бойко гордо ще прилапа още един актив. Тонев ще бъде награден и оставен на спокойствие. Сегашните управляващи на България ще имат един проблем по-малко. Глупака Петев ще го отнесе. Ще се настроят привържениците един срещу друг.
В изложението ми липсват подробности, защото не съм "в кухнята". Не се безпокойте, с времето всичко ще излезе на повърхността. И не се замесвайте в тази мръсотия по никакъв начин, защото както се развива историята, печеливши в нея няма да има.
пълни глупости.По-скоро войната е между ББ и БСП, кой да овладее ЛЕВСКИ.Ясно е че Тонев беше натрапен в ЛЕВСКИ от ГЕРБ, ясно е че Батков никога не го е искал, но бе принуден да го търпи, защото такава беше волята на Диктатора от Банкя. Сега ББ не е на власт, и Батков видя удобен момент да се отърве от Тонев, и ще го направи, повярвайте ми. А иначе Батков си ги има силните позиции и в БСП, и в ДПС, затова хич не беше долюбван от Тиквата.Така че когато Батков успее да разкара Тонев, очаквайте и Левски да се възроди- ако случайно сте забравил, златната ера на Батков беше именно при правителството на Станишев- 3 шампионски титли за 4 години, 1/4 финал в УЕФА, групи на ШЛ, не на последно място и смъртоносния удар по Лупи и ЦСКА с лиценза! Краха на ЛЕВСКИ започна именно с идването на ГЕРБ на власт през 2009г.- от тогава всичко се срина. Причината е че ББ не можеше да понася Батков, и от 2009г. до началото на 2012г. в ЛЕВСКИ нямаше почти никакви финанси.После ББ натрапи своя човек Тонев, с идеята да придобие ЛЕВСКИ, но Батков не се даде да му измъкнат клуба. За да се стигне до сегашната развръзка-Тонев ще се омете, и щев видите че докрая на годината ГАЗПРОМ ще дойде в ЛЕВСКИ, това съм готов да се обзаложа, и си го запишете ако искате.И още нещо-след Тонев, ще си тръгне и Гугутката като шеф на клуба.Просто тече в момента операция по измитане на герберите от клуба!

fiesta написа:В изложението ми липсват подробности, защото не съм "в кухнята". Не се безпокойте, с времето всичко ще излезе на повърхността. И не се замесвайте в тази мръсотия по никакъв начин, защото както се развива историята, печеливши в нея няма да има.
В Левски никога нищо не излиза на повърхността и ще съм изненадан, ако някой започне да вади "кирливите ризи" от последните години.
T&T написа:fiesta написа:В изложението ми липсват подробности, защото не съм "в кухнята". Не се безпокойте, с времето всичко ще излезе на повърхността. И не се замесвайте в тази мръсотия по никакъв начин, защото както се развива историята, печеливши в нея няма да има.
В Левски никога нищо не излиза на повърхността и ще съм изненадан, ако някой започне да вади "кирливите ризи" от последните години.
Сега чета, че Гъзо щял да издава книга в която всичко щяло да бъде описано

Интересно дали ще пише и за Серж Йофу

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:По-скоро войната е между ББ и БСП, кой да овладее ЛЕВСКИ.Ясно е че Тонев беше натрапен в ЛЕВСКИ от ГЕРБ, ясно е че Батков никога не го е искал, но бе принуден да го търпи, защото такава беше волята на Диктатора от Банкя. Сега ББ не е на власт, и Батков видя удобен момент да се отърве от Тонев, и ще го направи, повярвайте ми. А иначе Батков си ги има силните позиции и в БСП, и в ДПС, затова хич не беше долюбван от Тиквата.Така че когато Батков успее да разкара Тонев, очаквайте и Левски да се възроди- ако случайно сте забравил, златната ера на Батков беше именно при правителството на Станишев- 3 шампионски титли за 4 години, 1/4 финал в УЕФА, групи на ШЛ, не на последно място и смъртоносния удар по Лупи и ЦСКА с лиценза! Краха на ЛЕВСКИ започна именно с идването на ГЕРБ на власт през 2009г.- от тогава всичко се срина. Причината е че ББ не можеше да понася Батков, и от 2009г. до началото на 2012г. в ЛЕВСКИ нямаше почти никакви финанси.После ББ натрапи своя човек Тонев, с идеята да придобие ЛЕВСКИ, но Батков не се даде да му измъкнат клуба. За да се стигне до сегашната развръзка-Тонев ще се омете, и щев видите че докрая на годината ГАЗПРОМ ще дойде в ЛЕВСКИ, това съм готов да се обзаложа, и си го запишете ако искате.И още нещо-след Тонев, ще си тръгне и Гугутката като шеф на клуба.Просто тече в момента операция по измитане на герберите от клуба!. И така както в ЦСКА бяха изметени герберските подлоги от ТИТАН, същото в момента се разиграва и в ЛЕВСКИ.При нас обаче нещата са по-прости, тъй като в ЦСКА ТИТАН натрупаха огромни дългове,които никой неще да плаща, докато при нас дългове няма, и лесно ще ни намерят силен спонсор!
Много точно

От мой познат в ГБС преди малко разбрах,че ще спират стройтелството на сектор А.
Последна промяна от 4akala на 08 окт 2013 19:40, променено общо 2 пъти.
4akala написа:От мой познат в ГБС преди малко разбрах,че е май ще спират стройтелството на сектор А.
Всички знаем ,че май ще спрат, защото трябва да е готов тогава, остроумнико.

„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
Рачко Пръдлето
Да и некрофил съм. "
- liliputchica
4akala написа:От мой познат в ГБС преди малко разбрах,че ще спират стройтелството на сектор А.
Незная какви познати имаш там, аз го знам от Биволарски :зам директор
[offtopic]нямам[/offtopic]