Бербатов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Бербатов

Мнениеот Пирин Благоевград » 28 май 2009 16:27

В последните важни мачове на манчестър Бербатов е резерва и с каквато и тактика, или нагласа да играе манчестър Берба не го пускат.

В мачовете срещу Ливърпул, Арсенал и снощи срещу Барселона, юнайтед играха по неколко начина със ралични формаций и в нито една от тях не се появи наш Митя.

Сезона не му беше толкова лош, колкото некои хора се опитват да го изкарат и доста от титулярите на юнайтед направиха слаби сезони(или поне не беха на нужното ниво), но аз лично нема да се изненадам, ако Берба стане част от некоя трансферна сделка през летото.

Колкото и да си го харесваме наш Митя и да искаме да стане велик играч, на мен лично ми изглежда малко изгубен в тоя отбор. Първо защото той нема определена роля в отбора и второ, защото поне според мен Бербатов не се вписва в тактиката на Юнайтед.

Та интересно ми е какво мислите.
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
emo

Re: Бербатов

Мнениеот emo » 28 май 2009 16:34

подписът ти е страхотен.да ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 28 май 2009 16:35

А ако напишеш Иван Михайлов ще е още по вярно

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 май 2009 16:47

Бербо категорично не оправдава лудите пари,които дадоха за него и снощи го потвърди отново...за половин час на терена той отправи два дватбарски удара и два точни паса....е извинявайте,ама тва може да го направи и Федерико Македа,който струва поне 10 пъти по-малко от Бербо.
Истината е,че нашето момче е мързелив,незаинетересован и безотговорен,но сър Алекс вече го надуши и току-виж му бил шута да играе в Скънторп...
:lol:
Ман Юн не е за Бербо,колкото и да го хвалите той е слаб за тоя отбор,неговата класа отговаря на Тотнъм,Уигън или Бирмингам,но за Юнайтед се иска хъс,сърце и мотивация,а не влачене по терена,диадемки и тн...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Radio Werewolf
Контакти:

Мнениеот Radio Werewolf » 28 май 2009 16:54

Мисля си, че би било добре за Митко да смени отбора през лятото. Или просто да бъде преодстъпен на някой друг отбор който подхожда на класата и уменията му. Блекбърн или Болтън нп. или да го дадат в калчото на Дженоа или Каляри и така според мен, той пак ще повярва в себе си.
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 28 май 2009 16:58

ако отиде в друг отбор Митето още повече ще се депресира и ще изпадне в по-голяма дупка

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 май 2009 17:04

emo написа:ако отиде в друг отбор Митето още повече ще се депресира и ще изпадне в по-голяма дупка

Еми още колко да проваля Юнайтед?Щом не става да го махат!
А ако иска да си пореве малко,да си връзва диадемката и да се стяга,щото сър Алекс хич не ги обича такива женчовци да му се лигавят :twisted:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

antonis
Контакти:

Мнениеот antonis » 28 май 2009 17:17

Бижутера написа:
emo написа:ако отиде в друг отбор Митето още повече ще се депресира и ще изпадне в по-голяма дупка

Еми още колко да проваля Юнайтед?Щом не става да го махат!
А ако иска да си пореве малко,да си връзва диадемката и да се стяга,щото сър Алекс хич не ги обича такива женчовци да му се лигавят :twisted:

хахахаха много си зле брат!!!!

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 28 май 2009 17:19

роналдо цяла вечер тренира удари другите отзад най ниския вкара им вкара гол с глава
староста понякога не е предимство

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 28 май 2009 17:33

Според мен в Италия ще си пасне най дборе - в Рома или Лацио. Въпреки критиките които винаги съм изказвал п негов адрес то жалко, че снощи не можа да отбележи и Юнайтед да вземе купата. Отдавна не съм виждал този отбор да играе толкова слабо. Не мисля, че можем да виним Бербатов за нещо в сношния мач. Прехвалената Барса с красивия футбол, като цяло изобщо не ми харесаха, а Челси направо ги направиха смешни, но за съжеление нямаха шанс, а и съдията много помогна.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”