Спомени за Черноморец Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

chernomorec bs
Контакти:

Спомени за Черноморец Бургас

Мнениеот chernomorec bs » 27 сеп 2013 14:17

Кой мач няма да забравите никога? Моите са: Първия мач който съм гледал Черноморец-Добруджа 4-1 1990г беше или 91; един мач с цска 2-2 в Бургас ( Владо Стоянов вкара двата гола и няма да забравя как прехвърли вратаря и топката отскочи от някаква бабунка пред голлинията а ставаше 3-0 :( ) ;победата над нафтата в снега с 3-2 :) загубата от цска с 2-8 в дъжда ( а поведохме с 1-0 с гол на единия близнак болни левскари и отиди да ги дразни чорбата)първия мач след като влязохме в елита 99 год с локо сф 2-2 след като падахме с 2-0 стадиона имаше 18 000; големия мач с марица в Б група над 10 000 имаше бихме с 1-0 1999 год трябва да е било!!! Най-добрия футболист чужденец играл в Черноморец за мен е Румънеца Мариян Балан!!!

Потребителски аватар
IBUU
Контакти:

Re: Спомени за Черноморец Бургас

Мнениеот IBUU » 27 сеп 2013 14:37

Поправи ме но мача '99 година не беше ли 0:0,защото съм присъствал на мача, беше първи кръг и се бяхте върнали в елита, но 18 000,изинявай?
Локомотив за нас е всичко!!!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 сеп 2013 14:42

Понеже съм от по-младите фенове на Черноморец ще кажа и аз моя незабравим мач . Мача беше с Локомотив София когато трябваше само да ги бием , а бяхме фаворити в мача - завърши 1:1 вярвайте ми плаках защото този мач ни делеше от участие в Лига Европа....
Никога няма да го забравя

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 сеп 2013 14:44

"Черноморец" - Сливен ! Мач за влизане / при победа / в А "РФГ", когато Я Кирилов изпусна дузпа / продаде мача/ Това е и най -посетения мач на истинския "Черноморец" ! Предполагам,че говориш за този отбор, а не за ментетата - "Черноморец" - Бургас, София,Колиано, Айтос, Дражевия,Зъбевия!!!

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 27 сеп 2013 14:51

Ivo-Chernomoretz написа:Понеже съм от по-младите фенове на Черноморец ще кажа и аз моя незабравим мач . Мача беше с Локомотив София когато трябваше само да ги бием , а бяхме фаворити в мача - завърши 1:1 вярвайте ми плаках защото този мач ни делеше от участие в Лига Европа....

Иво става дума за Черноморец Бургас ,не за този след 2005 год.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 27 сеп 2013 14:53

chernomorec bs написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Понеже съм от по-младите фенове на Черноморец ще кажа и аз моя незабравим мач . Мача беше с Локомотив София когато трябваше само да ги бием , а бяхме фаворити в мача - завърши 1:1 вярвайте ми плаках защото този мач ни делеше от участие в Лига Европа....

Иво става дума за Черноморец Бургас ,не за този след 2005 год.

И сега е Черноморец Бургас така че това са спомени ;)

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 27 сеп 2013 14:55

IBUU написа:Поправи ме но мача '99 година не беше ли 0:0,защото съм присъствал на мача, беше първи кръг и се бяхте върнали в елита, но 18 000,изинявай?

и аз мисля, че имаше не повече от 10 000 зрители на мачът, който завърши 0:0 с Локо сф и се игра в първият кръг и беше най-скучният мач който съм гледал
но годината не се сещам точно коя беше, но помня че беше там някъде :)
п.с. може би това е било годината, т.к след един месец някъде са ме взели в казармата и като цяло мачовете от сезона не ги помня, но помня че играхме полуфинал за купата и отпаднахме от нафтата

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 27 сеп 2013 15:03

hristo1306 написа:"Черноморец" - Сливен ! Мач за влизане / при победа / в А "РФГ", когато Я Кирилов изпусна дузпа / продаде мача/ Това е и най -посетения мач на истинския "Черноморец" ! Предполагам,че говориш за този отбор, а не за ментетата - "Черноморец" - Бургас, София,Колиано, Айтос, Дражевия,Зъбевия!!!

Разбира се ,че за него говоря,тръпката преди мач беше уникална ,пеша до стадиона качиш се на моста ,спирахме движението рейса 211 пълен ,да пиеш едно бургаско на стадиона или на чешмичките вода чакаш по 5 мин за да пиеш .... а този все едно да загубиш нещо твое и да се утешаваш с друго само защото носи същото име!!! Няма ли някои да възроди нашия истинският Черноморец !!! Дори и в окръжните групи ще има повече отколкото сега :( :( :(

chernomorec bs
Контакти:

Мнениеот chernomorec bs » 27 сеп 2013 15:05

BFS написа:
IBUU написа:Поправи ме но мача '99 година не беше ли 0:0,защото съм присъствал на мача, беше първи кръг и се бяхте върнали в елита, но 18 000,изинявай?

и аз мисля, че имаше не повече от 10 000 зрители на мачът, който завърши 0:0 с Локо сф и се игра в първият кръг и беше най-скучният мач който съм гледал
но годината не се сещам точно коя беше, но помня че беше там някъде :)
п.с. може би това е било годината, т.к след един месец някъде са ме взели в казармата и като цяло мачовете от сезона не ги помня, но помня че играхме полуфинал за купата и отпаднахме от нафтата

Първия мач на Черноморец беше с Левски в София и паднахме с 2-0 ,после с локо сф 2-2 завърши мача даже чилибонов игра за вас,а стадиона беше пълен

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 сеп 2013 15:30

chernomorec bs написа:
hristo1306 написа:"Черноморец" - Сливен ! Мач за влизане / при победа / в А "РФГ", когато Я Кирилов изпусна дузпа / продаде мача/ Това е и най -посетения мач на истинския "Черноморец" ! Предполагам,че говориш за този отбор, а не за ментетата - "Черноморец" - Бургас, София,Колиано, Айтос, Дражевия,Зъбевия!!!

Разбира се ,че за него говоря,тръпката преди мач беше уникална ,пеша до стадиона качиш се на моста ,спирахме движението рейса 211 пълен ,да пиеш едно бургаско на стадиона или на чешмичките вода чакаш по 5 мин за да пиеш .... а този все едно да загубиш нещо твое и да се утешаваш с друго само защото носи същото име!!! Няма ли някои да възроди нашия истинският Черноморец !!! Дори и в окръжните групи ще има повече отколкото сега :( :( :(

Сега и за двама ви копвам едно мнение на друг човек от тука "Независимо от всички юридически и административни еквилибристики, името Черноморец Бургас е сакрално..... Разпознаваемо е от всеки който се интересува от футбол в БГ ( а от скорошно инфо и чужденци ) и предизвика емоции независимо от възрастта на съответния фен! ;) Както искате си го тълкувайте... за мен това име е емблематично за футбола и отбора с който съм израснал в моя град Бургас"
Няма да влизам в полемики защото и без това не е нужно.
Моя първи спомен за Черноморец е когато баща ми ме заведе на първата ми тренировка при децата.Треньор тогава беше Панайот Костов тогава по спомен мисля че водеше и женския отбор.Никога няма да забравя пустата згурия и обелените колена и тръпката да гониш топките на официален мач.
Два мача са ми останали в съзнанието,с Динамо Тирана и полуфинала с Левски в Хасково.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Черноморец”