Ще скочи ли Литекс на ЦСКА или те още ще празнуват Купата на България?
То се знае, че Гришата е чорбар ама ми е интересно дали ще може да мотивира играчите си Мъри, защото характерът и професионализмът се калява в победите. Иначе сценарият е ясен. Литекс вкарва първия гол и после ЦСКА вкарва два безответни.
Моля напишете вашето мнение по темата...
Как ще скочи Литекс на ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Как ще скочи Литекс на ЦСКА?
Литекс дори ще излязат на Цска с резервите, сигурен съм че ще пуснат на Цска 

[center]

[/center]

Литекс НЯМА да скочи на ц(*ка ! Попринцип в момента отбора на Литекс постигна участието си в Евротурнирите така че няма смисъл да спъва отбора от София !
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, а кои сте вИЕ - РЕШАВАМЕ НИЕ !!!
НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ, а кои сте вИЕ - РЕШАВАМЕ НИЕ !!!
Колкото Пирин ще скочат на Левски толкова и Литекс на ЦСКА.
Вече няма за кво да се притеснявате вс то е ясно кои е шампион.
Надявам се Любо да работи добре и догодина да имаме добре играещ отбор , защото поне на мен тази година не ми харесаха момчетата.
Вече няма за кво да се притеснявате вс то е ясно кои е шампион.
Надявам се Любо да работи добре и догодина да имаме добре играещ отбор , защото поне на мен тази година не ми харесаха момчетата.
neznaiko написа:Ще скочи ли Литекс на ЦСКА или те още ще празнуват Купата на България?
То се знае, че Гришата е чорбар ама ми е интересно дали ще може да мотивира играчите си Мъри, защото характерът и професионализмът се калява в победите. Иначе сценарият е ясен. Литекс вкарва първия гол и после ЦСКА вкарва два безответни.
Моля напишете вашето мнение по темата...
Много си зле. Това, че ви пуснаха на вас не значи, че ще пуснат и на нас.
Гледай си смешното отборче и не се занимавай с другите, че и теми пускаш.
Защо не пуснеш тема играта на Славия срещу ЦСКА и тази срещу Лефски?
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
RED MAGIC, искаш ли да пуснем една тема за 10-те поредни победи и очевадно по-добрата игра
и да направим едно разборче как ви лъснаха урежданията срещу Левски и Черно море! Как така като Сливен не пусна 3 отбора и не можете да вкарате гол
Прекрасният ви футбол!
Ако говорим за мача с Славия виж как ви подпря съдията и не коментирай, че ставате смешни!

Ако говорим за мача с Славия виж как ви подпря съдията и не коментирай, че ставате смешни!
не вярвам Мъри да се наведе пред ЦСКА,ще завършат "Х" или Цска ще загубят!.....и тогава актуален ще е въпроса :"Кой сега е номер едно?" 

За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54
http://vbox7.com/play:44b6627e
Левски-55.......цска-54

http://vbox7.com/play:44b6627e
както играха Славия срещу Левски така играха и Локото срещу цецка
-
- Контакти:
Ама Вие сте много зле!!!Примерно:Пирин ако беше бил вчера, защо ще им е на Литекс да скачат на ЦСКА-ми те за 3-тото мяста нямат шанс при положение, че изостават на 4 точки 2 кръга преди края.Дали ще са 4-ти или 5-ти за УЕФА няма значение.