Новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Новини
Германският шампион Байерн Мюнхен не възнамерява да прави мащабна селекция през летния трансферен прозорец и ще привлече даден играч, само ако той наистина е убедил босовете на „баварците” с качествата си, че ще бъде от полза на тима. „Само ако сме убедени, че можем да подобрим отбора на един или два поста, ще привлечем нови играчи”, споделя пред официалният сайт на клуба мениджърът на Байерн Ули Хьонес. „Може нещата дори да се случат така, че да не предприемаме нищо, защото сме на мнение, че не трябва да правим нещо на всяка цена”, допълва още Хьонес. Единственото ново попълнение на Байерн за следващия сезон е Тим Боровски от Вердер Бремен. В момента се водят преговори с германския страж на португалския гранд Бенфика Йорг Бут. Бившият вратар на Байер Леверкузен отново може да заиграе в Бундеслигата, но ще бъде резерва на Михаел Рензинг, на когото в Байерн му е обещано титулярното място след отказването на легендата на клуба Оливер Кан.
Re: Новини
Ивица Олич няма да играе повече този сезон
Контузеният хърватски нападател на Байерн Мюнхен Ивица се възстановява от травма в коляното, заяви, че е много вероятно да не играе повече през този сезон.
31-годишният голмайстор заяви за мюнхенския вестник "TZ", че само очаква да започне да тича в средата на април, слeд като през ноември претърпя операция.
"Звучи нереалистично да кажа, че ще играя през този сезон", заяви хърватският национал. Той допълни, че последните няколко седмици "са били едни от най-трудните в кариерата му".
Той каза още: "Минах през ада! Имаше определно дни, в които бях доста депресиран". Олич допълни, че неговата съпруга Натали е трябвало да се грижи "не за три, а за четири деца
Контузеният хърватски нападател на Байерн Мюнхен Ивица се възстановява от травма в коляното, заяви, че е много вероятно да не играе повече през този сезон.
31-годишният голмайстор заяви за мюнхенския вестник "TZ", че само очаква да започне да тича в средата на април, слeд като през ноември претърпя операция.
"Звучи нереалистично да кажа, че ще играя през този сезон", заяви хърватският национал. Той допълни, че последните няколко седмици "са били едни от най-трудните в кариерата му".
Той каза още: "Минах през ада! Имаше определно дни, в които бях доста депресиран". Олич допълни, че неговата съпруга Натали е трябвало да се грижи "не за три, а за четири деца
Re: Новини
Новината за Олич май е стара , знаеше се ,че ще е аут до края поне от Август.