До момента през пролетния полусезон:
Черно море е спечелил 33 точки, Левски 32 точки, ЦСКА 30 точки, Локо София- 30 точки, Литекс 25 точки
Националите на Литекс както виждате са събрали скромните 25 точки, но това е друга тема, а заяждането ми не е към отбора на Литекс, а към техния специалист и национален селекционер на България
Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- smash_the_reds
Re: Черно море е най-добрия отбор през пролетния полусезон
Има още 2 кръга-познай накрая кой ще е първи 

- Sagittarius
Отбора ни е наистина много силен,може би най-силния.Заслужено сме 3-ти.Ако не беше колебливата есен и онова лайно което го изсрахме в Петрич,хиска в Пловдив с Ботев и супер идиотската загуба насред Варна от посредствен отбор като Черноморец можеше да сме и 1-ви сега.Нищо,времето е пред нас,догодина сме шампион.Този сезон както казах колебливата есен беше следствие на неочакваните битки в УЕФА,явно не бяхме готови за 3 фронтова битка.Пролетта обаче мощно нагоре,1 загуба само,2:3 в Надежда,никакви сривове,постоянство,само 2 допуснати гола на Тича,а за цялата пролет сме допуснали едва 3 гола общо!Колкото до Мъри нека не клатим клона.Националния бие и това е най-важното.Нека да сме в ЮАР пък нека да няма играчи на Морето.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
ludiq1913 написа:Националите на Литекс както виждате са събрали скромните 25 точки, но това е друга тема, а заяждането ми не е към отбора на Литекс, а към техния специалист и национален селекционер на България
Браво на моряците, но ми е интересно да прочета националния селекционер, в кой мач се е провалил?

Черно море не са ли с 30 точки през пролетта? 
Да, точно така
Литекс са с 24, а не с 25 точки през пролетта, както са написани.
ЦСКА от 13 двубоя имат 11 победи и две загуби, което ги прави с 33 точки
С една дума объркана дискусия

Да, точно така
Код: Избери всички
08.03.09 г. 15:30 Черно море - Пирин 1 : 0 /3/
15.03.09 г. 13:00 Вихрен - Черно море 0 : 2 /3/
18.03.09 г. 15:30 Черно море - Ботев 1 : 0 /3/
21.03.09 г. 19:00 Черноморец - Черно море 0 : 0 /1/
04.04.09 г. 16:30 Черно море - Левски 0 : 0 /1/
13.04.09 г. 16:00 Черно море - Локо Пд 2 : 1 /3/
18.04.09 г. 13:00 Локо Сф - Черно море 3 : 2 /0/
22.04.09 г. 17:00 Черно море - Литекс 0 : 0 /1/
27.04.09 г. 17:00 Локо Мз - Черно море 1 : 3 /3/
01.05.09 г. 16:00 Черно море - Беласица 6 : 0 /3/
10.05.09 г. 16:30 Сливен - Черно море 0 : 1 /3/
16.05.09 г. 18:00 Черно море - ЦСКА 1 : 0 /3/
23.05.09 г. 17:00 Спартак Вн - Черно море 0 : 1 /3/
Литекс са с 24, а не с 25 точки през пролетта, както са написани.
ЦСКА от 13 двубоя имат 11 победи и две загуби, което ги прави с 33 точки
С една дума объркана дискусия

цаци, благодарим ви че спряхте ЦСКА
.. ама тва 'черно море шампион догодина' е доста смешна скоропоговорка.. за да стане провинциален отбор шампион трябва да купи много мачове .. питайте Локо пловдив и Литекс
и си оправете най-накрая смешния маломерен стадион.. грозно е 3тия в А група да играе на игрище малко по-дълго от хандбално.. това е основната причина да печелите домакинствата ... до преди години и Асенал играеха на малкия 'Хайбъри' и за това рядко губеха у дома
'Тича' не става за футбол, по-скоро за крикет или софтбол или за квартална градинка 

PFC Litex написа:ludiq1913 написа:Националите на Литекс както виждате са събрали скромните 25 точки, но това е друга тема, а заяждането ми не е към отбора на Литекс, а към техния специалист и национален селекционер на България
Браво на моряците, но ми е интересно да прочета националния селекционер, в кой мач се е провалил?
Във всеки втори на Литекс

Vailo написа:цаци, благодарим ви че спряхте ЦСКА.. ама тва 'черно море шампион догодина' е доста смешна скоропоговорка.. за да стане провинциален отбор шампион трябва да купи много мачове .. питайте Локо пловдив и Литекс
и си оправете най-накрая смешния маломерен стадион.. грозно е 3тия в А група да играе на игрище малко по-дълго от хандбално.. това е основната причина да печелите домакинствата ... до преди години и Асенал играеха на малкия 'Хайбъри' и за това рядко губеха у дома
'Тича' не става за футбол, по-скоро за крикет или софтбол или за квартална градинка
Дължината на игрището за международни мачове е от порядъка на 100-110 m, а ширината е в обхвата от 64-75 m. Игрищата за немеждународни мачове може да има дължина 91–120 m и 45–91 m ширина, стига да не се получава квадрат.
Замисли се, дали всеки домакин не си прави очертанията според отбора ,които му гостува !!!
PFC Litex написа:ludiq1913 написа:Националите на Литекс както виждате са събрали скромните 25 точки, но това е друга тема, а заяждането ми не е към отбора на Литекс, а към техния специалист и национален селекционер на България
С нас например!!!
нямам подпис...