Фалшивата съпричастност към Анатоли

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

yasen
Контакти:

Фалшивата съпричастност към Анатоли

Мнениеот yasen » 22 май 2009 21:15

Не знам за каква съпричастност ми говорите, всичко ще отмине като завърши този кръг, всичко ще бъде забравено, само приятелите на Кирилов ще го помнят. Така... понеже бяхме в много близки отношения с Анатоли (семейни приятели сме, а и ми е бил треньор), разбрах че днес на погребението не е имало представител на Спартак Вн... КАК ЩЕ ГО КОМЕНТИРАТЕ ТОВА? ВИЕ ВСИЧКИ, КОИТО ФАЛИШИВО СЕ ИЗРЕДИХТЕ И НАДДАОХТЕ ВОЙ, ЗАЩО БФС НЕ ОТМЕНИЛО ТОЗИ КРЪГ, КАК СПАРТАК ВН ИСКАЛИ ОТЛАГАНЕ НА МАЧА, ЗА ДА СЕ ОТДАДЕ ЧЕСТ НА АНАТОЛИ. МАЙ НЕ Е ТОЧНО ТАКА ВСИЧКО Е ЗА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ... НЯМА НИКАКЪВ МОРАЛ... ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ЗНАМ ЧЕ НЕ Е ПОЛУЧАВАЛ И ЕДНА СТОТИНКА И МАЙ СИ Е СЪБРАЛ БАГАЖА ОТ СПАРТАК, ТОЧНО В ДЕНЯ НА СМЪРТТА, също както направи и Дуци Симонович.
ЕТО ЗАТОВА НАМРАЗИХ ТОЗИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОТВРАТИТЕЛЕН ОТБОР - СПАРТАК ВН... жалко за феновете му, които поне са искрени в събелознованията си.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Re: Фалшивата съпричастност към Анатоли

Мнениеот puhisamolevski » 22 май 2009 21:32

Наистина това е трагедия, не само за Спартак, но и за бългаския футбол. Каквото и да е, треньор от елитен отбор си отиде. И то по толкова трагичен начин. Не обръщай внимание, пълно е с олигофрени. Важното е хората с морални ценности и възпитание, не само феновете на Спартак, да отдадат почит на човека
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

botevtrakiq
Контакти:

Мнениеот botevtrakiq » 22 май 2009 21:44

от 2-3 интервюта които съм му слушал ми направи добро впечатление.не нападал нито съдия,нито черното тото и т.н.наистина жалко,че нещастията се случват не на когото трябва.такива като христолов ако умрат целия град ще празнува.наистина жалко за несправедливо отнетите хора.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 май 2009 21:56

Аз както заявих,изобщо не съм съпричастен.Съпричастен съм на родителите на Денислав Русков,който пиян шофьор без книжка прегази на спирка.Съпричастен съм на родителите на загиналото под гумите на Хамъра на Максим Ставийски момче от Сливен.Съпричастен съм към семейство Горсови,което гледа вече не дъщеря,а жив труп.Всичко това благодарение на шофьори без книжки,пияни,кращи с бясна скорост.Хиляди българи имат тяхната злощастна съдба.Но никога през живота си аз няма да бъда съпричастен на престъпници и убийци.Ревете за тоя,ревете,мълчете по 1 минута....защото за хилядите безименни жертви на тези олигофрени няма кой да реве,няма кой да се сети.Руския гавазин е герой,да защитим Макс,да се отмени уронващата престижа му условна присъда.Не,не съм съпричастен.Утре няма да мълча 1 минута за тоя,просто няма начин.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

botevtrakiq
Контакти:

Мнениеот botevtrakiq » 22 май 2009 22:25

Sagittarius написа:Аз както заявих,изобщо не съм съпричастен.Съпричастен съм на родителите на Денислав Русков,който пиян шофьор без книжка прегази на спирка.Съпричастен съм на родителите на загиналото под гумите на Хамъра на Максим Ставийски момче от Сливен.Съпричастен съм към семейство Горсови,което гледа вече не дъщеря,а жив труп.Всичко това благодарение на шофьори без книжки,пияни,кращи с бясна скорост.Хиляди българи имат тяхната злощастна съдба.Но никога през живота си аз няма да бъда съпричастен на престъпници и убийци.Ревете за тоя,ревете,мълчете по 1 минута....защото за хилядите безименни жертви на тези олигофрени няма кой да реве,няма кой да се сети.Руския гавазин е герой,да защитим Макс,да се отмени уронващата престижа му условна присъда.Не,не съм съпричастен.Утре няма да мълча 1 минута за тоя,просто няма начин.

аз също правя разлика между идиоти и нормални хора.като праснаха жоро-снайпера в слънчев бряг
се спуках да се смея ,защото си беше наркотрафикант осъждан за изнасилване,побоища и стрелба.буферите ронят още сълзи за този келеш,защото няма да има кой да им купи пак титла.но за обикновен човек като треньора на спартак,който не е бил пиян или нещо друго трябва да се покаже уважение. дано утре да го покажете.

tomandjerry
Контакти:

Мнениеот tomandjerry » 22 май 2009 22:26

Виж сега Ясене, не знам с какво точно ти е крив отбора на Спартак.

Че не дошъл никой на погребението - едва ли си очаквал футболистите преди дербито да дойдат

Кюфтаров казал че ще ходи на погребението - не отишъл. Той за какви по грандиозни неща е лъгал, че за едно погребение ли ще си го сложи.

Не си бил взел Анатоли парите - ми то в цяла България и децата знаят че Кюфтаров не обича да дава пари - щом се е договарял с него значи е бил наясно каво го чака.

За твое успокоение - всички в Спартак имат да вземат пари от Кюфтаров

Така че ако имаш нещо против, най добре да е персонално срещу Кюфтаров, едва ли самия клуб има някаква вина че този човек му е изпълнителен директор в момента.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 22 май 2009 22:32

Макар и още веднъж да изкажа съболезнования към покойния треньор на Спартак, мога да отбележа, че и темата контрастира с пълна сила, справедливата истина за неправоспособните шофьори и съм солидарен с нея. Радвам се на автора (макар в случая да не съм толкова краен и отдавам почит на починалия), че засяга и обратната страна на медала, което всъщност си е частта, взета от реалния живот. Поздравявам автора!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BLaNCo_NeGrO
Контакти:

Мнениеот BLaNCo_NeGrO » 22 май 2009 22:33

Само един малоумник може да се радва на нечия смърт!За малоумника в жълто дето се изказа неподготвен,да не говорим ... пълен олигофрен може да се смее на чуждото нещастие-в случая СМЪРТ!
ИГРАЙТЕ ЗА НАС, ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС, ЗА ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 22 май 2009 22:35

Ботев,точно тука си адски неправ.Този е с отнета книжка от 2007 година,отнета заради шофиране след употреба на алкохол,т.е. карал е пиян.Две години вече си кара без книжка,кой знае колко пъти пиян е бил.В сряда оабче късмета му свърши.Един идиот на пътищата по-малко.Който не е шофирал,само той не се е сблъсквал с подобни индивиди или с потресаващи гледки причинени от бясното им каране на пияна глава и без книжка.Не правя никаква разлика между Кирилов и Ставийски,корумпирания Гоцев съд-може,но за мене са еднакви.Престъпници на пътя,разликата е,че невинните шофьори в сряда имаха късмет и тоя се е ударил в дървото,но хиляди други нямат такъв късмет.За тях минута мълчание,не за тоя.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

tomandjerry
Контакти:

Мнениеот tomandjerry » 22 май 2009 22:43

Sagittarius написа:Ботев,точно тука си адски неправ.Този е с отнета книжка от 2007 година,отнета заради шофиране след употреба на алкохол,т.е. карал е пиян.Две години вече си кара без книжка,кой знае колко пъти пиян е бил.В сряда оабче късмета му свърши.Един идиот на пътищата по-малко.Който не е шофирал,само той не се е сблъсквал с подобни индивиди или с потресаващи гледки причинени от бясното им каране на пияна глава и без книжка.Не правя никаква разлика между Кирилов и Ставийски,корумпирания Гоцев съд-може,но за мене са еднакви.Престъпници на пътя,разликата е,че невинните шофьори в сряда имаха късмет и тоя се е ударил в дървото,но хиляди други нямат такъв късмет.За тях минута мълчание,не за тоя.

Щом си толкова яростен срещу такива престъпници, я си кажи каквото ти е на сърцето за ТИМ-аджии и Павлов, игра ли хоро , като погребваха Илийката и банкет ще дадеш ли, като някой ТИМаджия отиде при Павлов

Върни се в “Футбол - България”