Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Parmalat

Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 14:35

Hе ви ли писна да се карате за отбори които не го заслужават с нищо. И двата отбора започнаха да мухлясват година след година и други отбори ще ги изместят ярък пример е Черно Море скоро и Черноморец.Едните са от комунизма другите от социализма(ЦСКА и Левски.Едните се карат,че били по велики преди 50 год другите,че влезли в Лигата и Бате влезе и Анортозис влезе,но излязоха с чест и точки.
Гледайте Модерна България към бъдещето, а то не е никак розово за Левски и ЦСКА.Нямат правилна политика привличат анонимни футболисти. Много се радвам,че дърпат отборите от източна България и до 2,3 години ще задминем София както по бази така и по-качествени играчи .Бюджета на черноморец ще е по-голям от Левски и ЦСКА взети заедно още следващата година,а ако и Тим налеят става страшно.
:geek:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

tprodanov
Контакти:

Re: Хора стига с тези Левски и ЦСКА!!!

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 14:41

Я пак помисли. Ако Левски и ЦСКА ги няма, играчите от тези отбори нямаше да играят в Черно Море. Я сега ти ми обясни без играчите на ЦСКА и Левски Черно Море в коя група щеше да играе?

Това за размисъл, преди да пуснеш пак подобна необмислена тема.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 14:44

tprodanov написа:Я пак помисли. Ако Левски и ЦСКА ги няма, играчите от тези отбори нямаше да играят в Черно Море. Я сега ти ми обясни без играчите на ЦСКА и Левски Черно Море в коя група щеше да играе?

Това за размисъл, преди да пуснеш пак подобна необмислена тема.

Черно Море щеше да играе с момчета от източна България има доста талантливи тук юношите на Нафтекс примерно играят 2-3 финала всяка година на републиканско.
[center]R.I.P[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 14:45

Аха, и що не играе с тях, ами е като втори отбор на ЦСКА?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 май 2009 14:50

tprodanov написа:Аха, и що не играе с тях, ами е като втори отбор на ЦСКА?

Черно Море така е решило и ги е купило,но тези футболисти не са юноши на цска повечето са
от Пловдив,Благоевград и т.н остана да кажеш,че и Бербатов е юноша на ЦСКА
[center]R.I.P[/center]

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 14:58

Parmalat написа:
tprodanov написа:Аха, и що не играе с тях, ами е като втори отбор на ЦСКА?

Черно Море така е решило и ги е купило,но тези футболисти не са юноши на цска повечето са
от Пловдив,Благоевгра и т.н остана да кажеш,че и Бербатов е юноша на ЦСКА

Ми технически погледнато е дошъл в цска като юноша и е излезнал с професионален отговор, така че - да, на въпроса ти.

Аз пак да питам, без тези играчи, а само със собствените си юноши къде щеше да е Черно Море? И да ми посочиш къде точно се намират Черно Море при юношеските формации в този случай, защото създаването на юноши е създаване на футбол. Това по обичаната ви тема, че грандовете убиват футбола.

kokaar
Контакти:

Мнениеот kokaar » 19 май 2009 15:00

na Mitko Subev mu davam oshte 2-3 godini da mu mine meraka i spira krancheto :geek:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 май 2009 15:09

parmalat,всички извън цска и левски мислят като теб,ама няма смисъл да се спори със заблудените сини и червени.А на онзи дето ми приказва глупости тука,4.море играел с играчи на цска..И кои са тези играчи на цска???? това че има няколко човека които са дошли при нас след като последно са играли за вас ,не значи че са ваши юноши ;) то по твоята логика и кривия е юноша на левски,нищо че последно игра за отбор от туррция.Георги Илиев и той ли е ваш,само защото е бил известен период от време при вас,нищо че юноша на Черно море.А и като са били при вас какво променя това.Щом сега сса при нас,значи не сте ги искали,недей ми писка сега колко са ваши след като ви бихме.Знам,че те яд ама няма как ;)
За вас моряци ний живеем...

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 19 май 2009 15:13

Версията ти куца много основно :mrgreen: Доста съм далече от симпатии към розовките прасенца :mrgreen:
Но така или иначе, тия дето играят при вас станаха играчи при тях. За Кривия можеш сам да се поинтересуваш от клубната му принадлежност, той не я крие. Сори пич, не ме е яд, че ги бихте, даже напротив - благодаря :mrgreen:

Но така или иначе - къде в юношеските състави се намира Черно Море и в коя група щеше да е, ако разчиташе на тях?

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 19 май 2009 15:18

mursusaid написа:parmalat,всички извън цска и левски мислят като теб,ама няма смисъл да се спори със заблудените сини и червени.А на онзи дето ми приказва глупости тука,4.море играел с играчи на цска..И кои са тези играчи на цска???? това че има няколко човека които са дошли при нас след като последно са играли за вас ,не значи че са ваши юноши ;) то по твоята логика и кривия е юноша на левски,нищо че последно игра за отбор от туррция.Георги Илиев и той ли е ваш,само защото е бил известен период от време при вас,нищо че юноша на Черно море.А и като са били при вас какво променя това.Щом сега сса при нас,значи не сте ги искали,недей ми писка сега колко са ваши след като ви бихме.Знам,че те яд ама няма как ;)

Я млък бе!Все наши кадри взимате.Манолов къв е?Пиргов и той като юноша дойде при нас.

Върни се в “Футбол - България”