[offtopic]ОЩЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ПИСАХ,ЗА ЧИЧОТО,А СЕГА И НА ПЛЕМЕННИКА,ВЗЕХМЕ ПИЕТРОБОРН,ДОБРЕ БЕШЕ,НОО ЗАЩО НЕМУ ДАДОХА ШАНС.ПРЕОТСТПВАХО ГО КАДЕ ЛИ НЕ,И КВО СТАНА ОТ ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ,ДЕТО МИ ОТГОВОРИХТЕ ТОГАВА"ТОЙ ПЕНЕВ СИ ЗНАЕЛ РАБОТАТА"ЕЕЕЕЕЕЕ,,СЕГА ПАК ЛИ СЪЩОТО ЩЕ МИ ОТГОВОРИТЕ??ПУСНИ ГО БЕ ЧОВЕК ПИЕТРОБОРН,СЪС МУШИ,НАПРЕД ВАРНИ ЗАД ТЯХ РУИ МИГЕЛ,МАЛКО РАЗМЕСТВАНИЯ В СРЕДАТА И ЗАЩИТА И ЩЕ ВИДИШ КВО СТАВА ТОГАВА.ТОШКО ЯНЧЕВ БРАВО НА НЕГО АМА ВЕЧЕ Е ЗА ПЕЙКАТА,,,НО КЪСНО Е ВЕЧЕ,ЗА ТОВА,ЧУДО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДА СИ ВАРНЕМ 1ТО МЯСТО..НО И ЧУДЕСА СТАВАТ ПО СВЕТА,,ЕХХХ ПАК НЯМА ДА БЪДА ЧУТ ,,,,ТАКА ИЗГЛЕЖДА??????И ПАК ЩЕ ЧАКАМЕ С НАДЕЖДА ЗА НЕЩО ГОЛЯМО...ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ЧАКАМЕ ?????/[/offtopic]
Пиши с малки букви!!!!
ПЕНЕВ ВЪРНИ ПИЕТРОБОН,И ГЛЕДАЙ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПЕНЕВ ВЪРНИ ПИЕТРОБОН,И ГЛЕДАЙ
абе като не го искате,дайте ни го на нас.И без това ни трябва още един нападател да помага на Манолов.А и с Какалов и комкуренцията ни напред ще се вдигне.На Пиетроборн,като играеше за Пирин ми харесваше
За вас моряци ний живеем...
mursusaid написа:абе като не го искате,дайте ни го на нас.И без това ни трябва още един нападател да помага на Манолов.А и с Какалов и комкуренцията ни напред ще се вдигне.На Пиетроборн,като играеше за Пирин ми харесваше
1. Научи се да пишеш правилно на български!
и 2. Никой не е казвал, че не го искаме.
[offtopic]
ми човек пусни си някои менажер пусни се с ЦСКА и си ги пускай както си пожелаеш
ти от 2 мача го изкара Пенев че е бездарник и не може да си направи състава
то вярно че Пиетроборн не е лош ама има си трениор да си преценява
[/offtopic]CSKA96 написа:ОЩЕ ПРЕЗ ЗИМАТА ПИСАХ,ЗА ЧИЧОТО,А СЕГА И НА ПЛЕМЕННИКА,ВЗЕХМЕ ПИЕТРОБОРН,ДОБРЕ БЕШЕ,НОО ЗАЩО НЕМУ ДАДОХА ШАНС.ПРЕОТСТПВАХО ГО КАДЕ ЛИ НЕ,И КВО СТАНА ОТ ВСИЧКИ РАЗБИРАЧИ,ДЕТО МИ ОТГОВОРИХТЕ ТОГАВА"ТОЙ ПЕНЕВ СИ ЗНАЕЛ РАБОТАТА"ЕЕЕЕЕЕЕ,,СЕГА ПАК ЛИ СЪЩОТО ЩЕ МИ ОТГОВОРИТЕ??ПУСНИ ГО БЕ ЧОВЕК ПИЕТРОБОРН,СЪС МУШИ,НАПРЕД ВАРНИ ЗАД ТЯХ РУИ МИГЕЛ,МАЛКО РАЗМЕСТВАНИЯ В СРЕДАТА И ЗАЩИТА И ЩЕ ВИДИШ КВО СТАВА ТОГАВА.ТОШКО ЯНЧЕВ БРАВО НА НЕГО АМА ВЕЧЕ Е ЗА ПЕЙКАТА,,,НО КЪСНО Е ВЕЧЕ,ЗА ТОВА,ЧУДО ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЗАДА СИ ВАРНЕМ 1ТО МЯСТО..НО И ЧУДЕСА СТАВАТ ПО СВЕТА,,ЕХХХ ПАК НЯМА ДА БЪДА ЧУТ ,,,,ТАКА ИЗГЛЕЖДА??????И ПАК ЩЕ ЧАКАМЕ С НАДЕЖДА ЗА НЕЩО ГОЛЯМО...ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ЧАКАМЕ ?????/
ми човек пусни си някои менажер пусни се с ЦСКА и си ги пускай както си пожелаеш
ти от 2 мача го изкара Пенев че е бездарник и не може да си направи състава
то вярно че Пиетроборн не е лош ама има си трениор да си преценява
прав си,очаквах след лефски да има драстични промени, бях бесен като видях същия състав! тоя жалък маркиньос колко мача трябва да провали ??? искам чипев и тонев да са твърди титуляри, минев не ми харесва ! твърдо "за" пиетробон трябват ни нестандартни играчи !
- Red_champions
Спокойно,ще се нареди състава.Любо знае какво да прави,вие само гледайте.Тук са се събрали голямо количество нетърпеливи фенове на ЦСКА,така че поизчакайте малко и гледайте...
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
abe g-n Penev nali 6te pravi6 nov otbor ako nalaga6 mladi mom4eta nikoi nqma da ti se sqrdi samo mahni tiq ot bananovata repyblika . samo koito ne stavat, mai vsi4kite -ima mnogo prespektivni iono6i 6te gi pratite pak v nqkoi izmislen otbor ,i6te kypite na kilo Bananovci
Van na chujdencite ot CSKA ako ima Chujdenci to te da sa dokazani a ne poslabi i ot decata v shkolata ni
Moje i da ne sam prav no kolko ot uspehite na CSKA sa blagodarenie na chujdenci
Вън белите от цска! Вън плачковците от форума!