малко разнообразие ..днес ми се случи ..поне за мене малко страно нещо! говорих с един приятел цскар които е бил на мача и ми каза че не е видял нито един гол а само е викал и не го е интересувал резолтата в мача ..! Питах за какво ходиш тогава на мач когато само викаш и ништо друго ..не те ли интересува в какво састояние е отбора ти ,а тои ми каза НЕ..стана ми много страно а когато ми каза че ако не са софия запад левскарите щели да ядат само бои навсякаде!?..аз му казах че не е важно да се биеш за да победиш ..това е просто игра ..а тои ми отговори че не сам бил прав ..не се и самнявам че и от левски има такива хора но според мене не е правилно..?!
а вие как мислите..!?
Левски до и след гроб...!
вярно ли е...!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: вярно ли е...!!!
Jorekss написа:малко разнообразие ..днес ми се случи ..поне за мене малко страно нещо! говорих с един приятел цскар които е бил на мача и ми каза че не е видял нито един гол а само е викал и не го е интересувал резолтата в мача ..! Питах за какво ходиш тогава на мач когато само викаш и ништо друго ..не те ли интересува в какво састояние е отбора ти ,а тои ми каза НЕ..стана ми много страно а когато ми каза че ако не са софия запад левскарите щели да ядат само бои навсякаде!?..аз му казах че не е важно да се биеш за да победиш ..това е просто игра ..а тои ми отговори че не сам бил прав ..не се и самнявам че и от левски има такива хора но според мене не е правилно..?!
а вие как мислите..!?
Във Варна нали изкъртиха софия запад
София Запад пък кой ги е "изкартил" ?
Ама иначе едно прасе ми твърдеше наскоро, че "любовта към отбора поражда насилие" и аз от тогава им се смея като говорят против интернет хулиганите

Ама иначе едно прасе ми твърдеше наскоро, че "любовта към отбора поражда насилие" и аз от тогава им се смея като говорят против интернет хулиганите

Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!
и на мене ми е интересно кога София Запад са били изкъртени във Варна 

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- F.R.A.N.K.Y
- Контакти:
Как точно във Варна и от кой там?
Jorekss написа:малко разнообразие ..днес ми се случи ..поне за мене малко страно нещо! говорих с един приятел цскар които е бил на мача и ми каза че не е видял нито един гол а само е викал и не го е интересувал резолтата в мача ..! Питах за какво ходиш тогава на мач когато само викаш и ништо друго ..не те ли интересува в какво састояние е отбора ти ,а тои ми каза НЕ..стана ми много страно а когато ми каза че ако не са софия запад левскарите щели да ядат само бои навсякаде!?..аз му казах че не е важно да се биеш за да победиш ..това е просто игра ..а тои ми отговори че не сам бил прав ..не се и самнявам че и от левски има такива хора но според мене не е правилно..?!
а вие как мислите..!?
Поправи си малко изявлението ,че е пълно с грешки.
няма значение дали ще победиш или не.важното е ако след мач се наложи да ступаш противниковата агитка.аз лично съм го правил и не ме е срам и страх да го кажа
emo написа:няма значение дали ще победиш или не.важното е ако след мач се наложи да ступаш противниковата агитка.аз лично съм го правил и не ме е срам и страх да го кажа
Евала на такива фенове като тебе-не е важно отбора дали ще бие или не важно е кютек да има-БРАВО-много добра философия направо съм възхитен-

futbolnomer1 написа:Jorekss написа:малко разнообразие ..днес ми се случи ..поне за мене малко страно нещо! говорих с един приятел цскар които е бил на мача и ми каза че не е видял нито един гол а само е викал и не го е интересувал резолтата в мача ..! Питах за какво ходиш тогава на мач когато само викаш и ништо друго ..не те ли интересува в какво састояние е отбора ти ,а тои ми каза НЕ..стана ми много страно а когато ми каза че ако не са софия запад левскарите щели да ядат само бои навсякаде!?..аз му казах че не е важно да се биеш за да победиш ..това е просто игра ..а тои ми отговори че не сам бил прав ..не се и самнявам че и от левски има такива хора но според мене не е правилно..?!
а вие как мислите..!?
Във Варна нали изкъртиха софия запад
Мхм, това не ми се вярва да е така

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
cska_90 написа:emo написа:няма значение дали ще победиш или не.важното е ако след мач се наложи да ступаш противниковата агитка.аз лично съм го правил и не ме е срам и страх да го кажа
Евала на такива фенове като тебе-не е важно отбора дали ще бие или не важно е кютек да има-БРАВО-много добра философия направо съм възхитен-![]()
![]()
не не е така.интересува ме дали Левски ще бие но нали разбираш че това не зависи от мен...............а от футболистите
Върни се в “Футбол - България”