Пирин ще излезе без някои от най-добрите си футболисти на финала за купата срещу отбора на Литекс!7 картона на днешния мач и измислена дузпа в 93-тата минута.Балтията е яка, защото Пирин вече е трън в очите на Българската футболна мафия!!!Но все пак с Пиринския дух имаме сили да бием Латексите на Мурджо Стоилов!!!!!
САМО ПИРИН ОЛЕ!!!!!
Поръчков съдя ни резна в Пловдив!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- cskathebest
Поръчков съдя ни резна в Пловдив!!!!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
Re: Поръчков съдя ни резна в Пловдив!!!!
и двете дузпи бяха супер смешни
- cskathebest
Ама тази за вашия враг особено смешна!!!А картоните за Пирин???Локо пд никога не са били симпатичен отбор!!!Дано Ботев се оправи!!!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cskathebest написа:Пирин ще излезе без някои от най-добрите си футболисти на финала за купата срещу отбора на Литекс!7 картона на днешния мач и измислена дузпа в 93-тата минута.Балтията е яка, защото Пирин вече е трън в очите на Българската футболна мафия!!!Но все пак с Пиринския дух имаме сили да бием Латексите на Мурджо Стоилов!!!!!
САМО ПИРИН ОЛЕ!!!!!
Вие сте корав отбор.Измъчихте ни днес.Желая ви успех.И без грам заяждане - майна,никнейма ти нещо...не се връзва. Ей това не мога да го разбера.

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- sedem_!_dva
Каза cskathebest и отсече, но поне другия ти отбор ЦСКА може да стане шампион, не губи надежда...

NON MOLLARE MAI
- cskathebest
sedem_!_dva написа:Каза cskathebest и отсече, но поне другия ти отбор ЦСКА може да стане шампион, не губи надежда...![]()
![]()
Може, ако има дузпичка във Варна......
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
- cskathebest
Модератор ЛокоПД написа:cskathebest написа:Пирин ще излезе без някои от най-добрите си футболисти на финала за купата срещу отбора на Литекс!7 картона на днешния мач и измислена дузпа в 93-тата минута.Балтията е яка, защото Пирин вече е трън в очите на Българската футболна мафия!!!Но все пак с Пиринския дух имаме сили да бием Латексите на Мурджо Стоилов!!!!!
САМО ПИРИН ОЛЕ!!!!!
Вие сте корав отбор.Измъчихте ни днес.Желая ви успех.И без грам заяждане - майна,никнейма ти нещо...не се връзва. Ей това не мога да го разбера.
Абе сложно е, От Благоевград съм, фен на Пирин и ЦСКА , а живея в САЩ......
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
Не бях мислил за това, че съдията ще иска да осакати отбора за финала за купата. Иначе на запад наказанията се изтърпяват в турнира в който са получени картоните. И така е правилно. Представяте ли си Лео Меси пропуска финала на КЕШ за пети жълт картон срещу Овиедо
За мача - и двете дузпи бяха меко казано смешни. Понеже по този начин съдията не е помогнал на никой отбор приемам, че просто е некъдърник. Поздравявам Пирин за добрия мач.
А на онзи, Це-Се-КА -ря, как да сме му симпатични като редовно ги млатим. Той да ми обясни защо им викат "Чорбари". Според мен точно това е "Чорбар" - 7-8 мача мачкаш, идва мача с Левски и падаш като домакин.

За мача - и двете дузпи бяха меко казано смешни. Понеже по този начин съдията не е помогнал на никой отбор приемам, че просто е некъдърник. Поздравявам Пирин за добрия мач.
А на онзи, Це-Се-КА -ря, как да сме му симпатични като редовно ги млатим. Той да ми обясни защо им викат "Чорбари". Според мен точно това е "Чорбар" - 7-8 мача мачкаш, идва мача с Левски и падаш като домакин.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
cskathebest написа:Модератор ЛокоПД написа:cskathebest написа:Пирин ще излезе без някои от най-добрите си футболисти на финала за купата срещу отбора на Литекс!7 картона на днешния мач и измислена дузпа в 93-тата минута.Балтията е яка, защото Пирин вече е трън в очите на Българската футболна мафия!!!Но все пак с Пиринския дух имаме сили да бием Латексите на Мурджо Стоилов!!!!!
САМО ПИРИН ОЛЕ!!!!!
Абе сложно е, От Благоевград съм, фен на Пирин и ЦСКА , а живея в САЩ......
Е,това донякъде обяснява нещата.Макар че,не виждам причина да си от ЦСКА

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
такива съдийчета дето свирят за сефте в А група въобще не ни трябват...като ония от ЦСКА - БОТЕВ 2:1 ... чист гол на Лимона без засада...ама тва е .. резултата ставаше 0:2 и то на армията...човека можеше да загуби работата си