Kризата в Берое
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Kризата в Берое
Изминаха 6 кръга от първенството в които Берое записа 1 победа,3 равенства и 2 загуби.В тях отбора спечели 6 точки при голово съотношение 4:7.Видимо играта на отбора изобщо не върви в сравнение с това което показа отбора през пролетта на миналия шампионат.Някой ще каже че в началото на сезона Берое е играл срещу трудни и неудобни съперници но аз не съм на това мнение.Изключвам само снощния мач срещу шампионът Лудогорец,защото в Разград явно сме абонирани за 3 шампионски гола.Срещу Славия представянето горе-долу биваше.Срещу ЦСКА и Левски постно и слабо.Едва ли ще играем скоро срещу толкова посредствени и определено слаби червени и сини столичани.Видя се в мача под Аязмото срещу бойкия и корав Черно море че срещу добре прегрупиран и подреден отбор в своята половина сме повече от безпомощни в нападение.Защитата ние дантел марка а там ни беше силата през пролетта.Това особенно добре си пролича в гостуванията в Пловдив и Разград.Ялови и безсилни сме в нападение където в последните 4 мача отборът е отбелязал само 1 попадение.На дневен ред предстоят мачове с отбори от нашата черга-Нефтохимик и Локо Сф където печеленето на точки е повече от належащо иначе положението става "лошо Седларов",не че сега не е.Хубаво е че след 7 кръг ще има пауза в шампионата през която в отбора трябва да се свърши доста работа.
Re: Kризата в Берое
5 поредни мача отбора няма победа . Време е за промяна . Хубчев вън и да идва Илиян Илиев .
Отборът на Берое стои много добре на терена липсва им нещо малко, не знам какво е може и късмет да липсва.Много съм впечатлен от Каядо срещу нас беше най-добрия от отбора на Берое даже имаше коментари на наши фенове ,че само с един Каядо не става.

ЕМИЛ написа:5 поредни мача отбора няма победа . Време е за промяна . Хубчев вън и да идва Илиян Илиев .
Хубчев си разбира от работата и определено го чува петела наречен футбол,друг е въпроса че с наличния потенциал трудно може да се надяваме на нещо голямо.И.Илиев си го приберете отново на порутения Герен,с него шансовете ви за отпадане в Б група ще се увеличат многократно и като нищо ще се превърнат в реалност.
velito написа:Отборът на Берое стои много добре на терена липсва им нещо малко, не знам какво е може и късмет да липсва.Много съм впечатлен от Каядо срещу нас беше най-добрия от отбора на Берое даже имаше коментари на наши фенове ,че само с един Каядо не става.
Факт.Каядо има изключителната способност да избира в кои мачове да играе и в кои да разхожда екипа по терена.
- Bojko Berojko
- Контакти:
Защитата ни е трагедия,2 гостувания 6 гола и един отбелязан гол.Време е "звездите" да се събудят,че сега ако не бием Нафтата и Локо Сф ще ядът шнура.

Криза според мен няма.Не ми е работа да се меся в чужди отбори но не мисля,че има някакав криза.Имайте търпение,имате добър състав,треньор,пари,стадион и най-вече публика.Подкрепяйте си отбора и резултатите ще дойдат.Успех!
Bojko Berojko написа:Защитата ни е трагедия,2 гостувания 6 гола и един отбелязан гол.Време е "звездите" да се събудят,че сега ако не бием Нафтата и Локо Сф ще ядът шнура.
Факт,но и нападението не им отстъпва-в последните 4 мача само едно отбелязано попадение.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Лоузейро и Елиаш бяха много стабилна двойка в средата... може би оттам идва разликата.

- football.total
- Контакти:
Момче не се излагай и не си създавай главоболия там където ги няма. Какво очаквате феновете на Берое, от един път и хоп да се борите за шампионска титла. Не се обиждайте но винаги сте си били стабилен отбор от средата на таблицата, такъв сте и в момента. Приятна игра, фенове които подкрепят отбора, млад треньор от който лъха на футбол. За последния сезон имате 2 спечелени купи. От какво сте недоволни? Че нямате 7 поредни победи? Спрете с глупостите - кризи оставки итн. Оставете Хубчев да поработи година две три. Да си наложи идеите, да си развие отбора и тогава критикувайте. Не очаквайте да бъдете шампиони, нито имате парите на Литекс, Ботев и Лудогорец, нито сте с Левски и ЦСКА. Реално вашата цел е 5-6 място и постоянен тормоз над грандовете. Някой друга купа на страната, участие в Европа и това е. Е в момента не я ли изпълнявате тази програма? Бъдете доволни и радостни че имате отбор който играе пред пълни трибуни. Шампион не може да стане всеки. Нито да мачка мач след мач...