Скоро се навърши една година от създаването на единствената по рода си фенска организация в България - Организация "Трибуна Спортклуб". За краткото си съществуване, тази организация постави нови стандарти за ЛЮБОВ към Любимия Отбор на Културната Общественост. За инициативите на Организацията и принципите, на които се базира тя, може да прочетете в следния очерк:
" На 14 август 2012 г. група привърженици на Локомотив Пловдив положиха основите на ново формирование сред черно-бялата общност. То бе именувано „Организация Трибуна Спортклуб”, тъй като ядрото от учредители бяха хора, споделящи именно това място, откъдето подкрепят любимия отбор. Наброявайки двайсетина души при основаването си, Организация „Трибуна Спортклуб” (ОТС) бързо се разрасна, за да достигне 130 организирани членове..."
http://tribunasportclub.com/?p=2049
Да пребъде Пловдивският любимец!!! Честита Ви първа годишнина, Спортклубци!!!! Локо и Пловдив, синоними на една БЕЗГРАНИЧНА ЛЮБОВ!!!!!
Една година Организация „Трибуна Спортклуб”
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Една година Организация „Трибуна Спортклуб”
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
Re: Една година Организация „Трибуна Спортклуб”
Честито! Нека тази организация бъде един от двигателите на Лаута!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- DelijePlovdiv
- Контакти:
Започна ли да си режеш вените, жълтурче? Ако не си по-добре започвай, защото това, което тези момчета направиха през тази 1 година вие не сте го направили през измисленото ви 100 годишно съществуване
Браво на момчетата от ОТС

Браво на момчетата от ОТС

костенурк написа:тази организация постави нови стандарти за ЛЮБОВ към Любимия Отбор на Културната Общественост.
Тия изперкаха на цяло сърцето ми е фен на локо пловдив
Цееееецооооо Василееев :Д Айде по-сериозно, отиди да се заяждаш с истинските ви противници - Левски :Д
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

Жълтите пак изперкаха. Тц, тц нещо не е наред при вас!
- chepishev73
- Контакти:
soccerav написа:Жълтите пак изперкаха. Тц, тц нещо не е наред при вас!
Темата е за "единствената по рода си фенска организация в България". Не се занимавай с жалтити, а пиши по темата "Една година нови стандарти за ЛЮБОВ към Любимия Отбор на Културната Общественост".
Честита първа годинка. През втората, още по-нови стандарти.
-
- Контакти:
Какво представлява тази организация? За пръв път я чувам.
- plovdivram
- Контакти:
ЧЕСТИТО момчета... ГОРД съм да бъда част от всички вас!!!

п.с. Не обръщайте внимание на НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ коментари!!! Не ги и ТРИЙТЕ обаче!!! Нека ВСИЧКИ ги четат... така съм сигурен, че и АВТОРИТЕ им ще има над какво да се замислят!!!

п.с. Не обръщайте внимание на НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНИ коментари!!! Не ги и ТРИЙТЕ обаче!!! Нека ВСИЧКИ ги четат... така съм сигурен, че и АВТОРИТЕ им ще има над какво да се замислят!!!

Доста плоско изказване на героя chepishev73. stanislav89, за сметка на това е пример, че има и по-нормални фенове на сдружението.
Нека някой запознат ми пише на лично как да влезна в организацията.
Нека някой запознат ми пише на лично как да влезна в организацията.

88 години СЛАВА

Честито!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!