Да си спомним тази дата!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Да си спомним тази дата!

Мнениеот ralka_levskarka » 23 авг 2013 01:13

Левскари, нека си спомним тази дата - 23.08.2006 година. Днес се навършват 7 години откакто Левски бе в групите на Шампионската Лига заедно с Барселона, Челси и Вердер. Дано скоро отново чуем химна на най- големия по сила турнир.

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Parmalat

Re: Да си спомним тази дата!

Мнениеот Parmalat » 23 авг 2013 01:17

Стига сте лежали на стари успехи.7 година са прекалено много време.Сигурен съм че Ботев Пловдив или Лудогорец ще влязат до няколко години в групите на Шампионската Лига и ще запишат точки.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 авг 2013 01:18

Parmalat написа:Стига сте лежали на стари успехи.7 година са прекалено много време.Сигурен съм че Ботев Пловдив или Лудогорец ще влязат до няколко години в групите на Шампионската Лига и ще запишат точки.

Знаем, че не си се радвал, като влязохме споко, не е нужно да го показваш отново и отново. А Черноморец кога?!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 авг 2013 01:23

ralka_levskarka написа:
Parmalat написа:Стига сте лежали на стари успехи.7 година са прекалено много време.Сигурен съм че Ботев Пловдив или Лудогорец ще влязат до няколко години в групите на Шампионската Лига и ще запишат точки.

Знаем, че не си се радвал, като влязохме споко, не е нужно да го показваш отново и отново. А Черноморец кога?!

Напротив радвах се,но това са цели седем години,а и да те бият 1-17 да завършиш с 0 точки и да си втория най-слабо представил се отбор в историята на групите не си е много за хвалене.Черноморец когато се стабилизира.Първо Лига Европа,а ако имаме късмет и класа може и нещо повече.Няма да е скоро.Просто левскарите дразните с тези ваши комплекси.Имало е и хора от Сектор Б,които са викали за Базел на стадиона.Това ако не е комплекс незнам. :)
Последна промяна от Parmalat на 23 авг 2013 01:26, променено общо 2 пъти.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 23 авг 2013 01:24

Хубави спомени, бях на всичките ни домакински срещи. Надявам се, че скоро ще имаме нови незабравими мачове, макар бъдещето да не изглежда оптимистично.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 авг 2013 01:27

А дано ама надали както се пее в една песен.С тая политика и с тия управници ЦСКА и Левски ще видят шампионска лига през крив макарон !Те не могат да си подават топката ние мислим за шампионска лига :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 23 авг 2013 01:31

Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:

Напротив радвах се,но това са цели седем години,а и да те бият 1-17 да завършиш с 0 точки и да си втория най-слабо представил се отбор в историята на групите не си е много за хвалене.Черноморец когато се стабилизира.Първо Лига Европа,а ако имаме късмет и класа може и нещо повече.Няма да е скоро.Просто левскарите дразните с тези ваши комплекси.Имало е и хора от Сектор Б,които са викали за Базел на стадиона.Това ако не е комплекс незнам. :)

Имало си е причина да са там и тя е заради Домуса. Че е гадно да завършиш с 0т. е гадно да, но би ли ми посочил ЕДИН български отбор, който ще се справи по- добре срещу тези отбори?!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 авг 2013 01:36

ralka_levskarka написа:
Parmalat написа:
ralka_levskarka написа:

Имало си е причина да са там и тя е заради Домуса. Че е гадно да завършиш с 0т. е гадно да, но би ли ми посочил ЕДИН български отбор, който ще се справи по- добре срещу тези отбори?!

В момента нямаме български отбор готов за групите.От една страна по-добре че Лудогорец не влезе.Там има по-силни отбори от тези които си изброила.Даже нивото се е вдигнало още повече.
[center]R.I.P[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 авг 2013 02:17

Аз пък съм сигурен, че поредният Черноморец ще се появи до 2-3 години

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 23 авг 2013 08:26

Parmalat написа:Имало е и хора от Сектор Б,които са викали за Базел на стадиона.Това ако не е комплекс незнам. :)

Имало е? Ти видя ли ги тези "`убавци"? Или го чу от брата на братовчедката на сина на твоя приятел от София, който е гледал мача по телевизията? Аз лично виках и за Форест, и за Берое, когато преди години приеха Рапид на "Герена" и такова нещо не видях.Знам какво каза Гугутката преди мача, но гледам да не го слушам, защото ме е срам, че той представлява нашия фенклуб. Дучето, чичо Венци и Гугутката са сред най-големите карикатури в родния футбол. Може би за това не съм в синия фенклуб.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Върни се в “Левски”