Пвавилото за гол на чужд терен!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Пвавилото за гол на чужд терен!!!!
Според мене това е едно от най-глупавите правила измисляни някога във футбола и колкото по бързо бъде махнато толкова по-добре.Не може ида си завършил два пъти наравно срещу някой отбор и да отпаднеш,само защото единия мач е свършил да речем 0-0 ,а другия-1-1-тъпо е,поне според мене.

Re: Пвавилото за гол на чужд терен!!!!
Тъпо не тъпо правилата са си правила и трябва да се спазват

Абе не знам, домакинството си е фактор, и не трябва да бъде пренебрегвано!
- petrof
- Контакти:
Това правило е определено несправедливо. Сигурен съм, че дори и тези, които са го измислили не са убедени в правотата му. Тук има обаче един друг момент. До преди 30-40 години при равен резултат от двата мача, срещата се е преигравала след няколко дни на неутрален терен. Пример ЦСКА-Интер през 1967 година. Това обаче много усложнява календара на футболистите. Ще стане голямо претрупване на мачове. Ето защо е търсен вариант да се определи победител без преигравания и е намерен такъв чрез гола на чужд терен, който колкото и да не справедлив все пак е някакъв изход от ситуацията.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
durex написа:Тъпо не тъпо правилата са си правила и трябва да се спазват![]()
Че кой казва ,че не трябва да се спазват-но това не пречи да се променят.

Май в Южна Америка не важеше...и при 3:1 и 2:0 продължения се играят...Може да допринесе за по-отворена игра. Но все пак тези от УЕФА си знаят кое им е най на далавера
Вчера се видя кой е предпочитаният финал за тях и кога ще има повече парички 

Това е по-добрият вариант, отколкото да се играе 3-ти мач!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
petrof написа:Това правило е определено несправедливо. Сигурен съм, че дори и тези, които са го измислили не са убедени в правотата му. Тук има обаче един друг момент. До преди 30-40 години при равен резултат от двата мача, срещата се е преигравала след няколко дни на неутрален терен. Пример ЦСКА-Интер през 1967 година. Това обаче много усложнява календара на футболистите. Ще стане голямо претрупване на мачове. Ето защо е търсен вариант да се определи победител без преигравания и е намерен такъв чрез гола на чужд терен, който колкото и да не справедлив все пак е някакъв изход от ситуацията.
АМи виж сега ,защо трябва да се преиграва-има друг вариант с продължения и дузпи(не че дузпите са много честни,но поне са шоу.Мисля,че така беше за Карлинг къп,ама не съм сигурен де.

Аз не казвам ,че така трябва да е ,но според мен при две равенства е несправедливо да отпадне някой.
Последна промяна от cska_90 на 07 май 2009 15:39, променено общо 1 път.

hlucho написа:Това е по-добрият вариант, отколкото да се играе 3-ти мач!
Никой не е казал да се играе трети мач,но поне продължения да има...