FIVB /Volleyball Grand Prix - България [3:0] Япония (жени)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vremenenakaunt
Контакти:

FIVB /Volleyball Grand Prix - България [3:0] Япония (жени)

Мнениеот vremenenakaunt » 16 авг 2013 13:33

FIVB / Volleyball Grand Prix - България - Япония (жени)
Начален час: 12:15 (българско време)

[center]Волейболистките от националния отбор на България запази реални шансове за класиране на финалите на световните серии Гран При при дебютното си участие. Момичетата на селекционера Марчело Абонданца нанесоха първа загуба в надпреварата на бронзовия медалист от Олимпиадата - Япония, след като спечелиха с 3:0 (25:23, 25:23, 31:29) в първия си мач от турнира в Група "М" от последния 3-ти кръг на Гран При, игран днес по обяд пред близо 5000 зрители в зала "Сендай Сити Джимнезиъм" в японския град Сендай. Така българките имат 16 точки след 5 победи и 2 загуби и са 7-ми в общото генерално класиране и все още имат реални шансове за класиране на финалите в Сапоро. Японките пък са 4-ти със 17 точки след 6 победи и 1 загуба. Утре (17 август) България ще играе с Чехия, която по-рано днес загуби от САЩ с 0:3 гейма, а Япония ще спори с американките. Срещите са съответно от 09,30 и 06,30 часа българско време сутринта.

Изображение[/center]

[center]Снимки от мача:
Изображение[/center]
Последна промяна от vremenenakaunt на 16 авг 2013 14:20, променено общо 5 пъти.

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Re: FIVB /Volleyball Grand Prix - България - Япония (жени)

Мнениеот radoslav_rashkov » 16 авг 2013 14:01

и 29:31 за България. Победа с 3:0.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: FIVB /Volleyball Grand Prix - България [3:0] Япония (жени)

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 14:16

Невероятно е това, което правят момичетата ни на този турнир. Просто невероятно!
Хора, ние сме 43-ти в ранглистата на FIVB, а в момента сме на седмо място в най-силния турнир на планетата. И това при положение, че всички отбори пред нас имаха по един домакински турнир, а ние не. Днес победихме 3-тия в ранглистата, а миналата седмица втория! Утре имаме много важен мач с Чехия и ако го вземем ще се изправим в неделя срещу американките, които са безапелационни номер едно в последните 3 години в пряк двубой за място на финалите.

П.С. Влюбен съм в Елица Василева :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 авг 2013 14:18

mistreated написа:Невероятно е това, което правят момичетата ни на този турнир. Просто невероятно!
Хора, ние сме 43-ти в ранглистата на FIVB, а в момента сме на седмо място в най-силния турнир на планетата. И това при положение, че всички отбори пред нас имаха по един домакински турнир, а ние не. Днес победихме 3-тия в ранглистата, а миналата седмица втория! Утре имаме много важен мач с Чехия и ако го вземем ще се изправим в неделя срещу американките, които са безапелационни номер едно в последните 3 години в пряк двубой за място на финалите.

П.С. Влюбен съм в Елица Василева :)

[offtopic]ГОРЧИВО, ГОРЧИВО :lol:[/offtopic]

Страхотни са нашите, дано постигнат победа и над Чехия и така мача с американките може да е без значение
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 14:23

ros написа:Страхотни са нашите, дано постигнат победа и над Чехия и така мача с американките може да е без значение

При всички положения мачът с американките ще е от значение. Можем да се надяваме на японките да ги победят утре с 3:0 или 3:1, а ние да вземем чиста победа срещу чехкините. Тогава и една точка срещу САЩ ще ни стигне за място на финалите.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 16 авг 2013 14:29

mistreated написа:
ros написа:Страхотни са нашите, дано постигнат победа и над Чехия и така мача с американките може да е без значение

При всички положения мачът с американките ще е от значение. Можем да се надяваме на японките да ги победят утре с 3:0 или 3:1, а ние да вземем чиста победа срещу чехкините. Тогава и една точка срещу САЩ ще ни стигне за място на финалите.

Е то класирането не зависи само от нашата група, така че да си свършим нашата работа, а ако дойде "помощ и от останалите отбори и групи" ...:) :) :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 авг 2013 14:31

ros написа:
mistreated написа:

Е то класирането не зависи само от нашата група, така че да си свършим нашата работа, а ако дойде "помощ и от останалите отбори и групи" ...:) :) :)

Така, но прекалено лесни мачове имат отборите в другите групи, които са пред нас в момента. Не виждам как Китай, Италия, Бразилия или Сърбия ще загубят повече от 1 мач, а с една тяхна загуба ние няма как да ги изместим. Та общо взето битката ни е със САЩ.

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 16 авг 2013 17:20

Браво на нашите момичета!
8-)
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Върни се в “Волейбол”